Ontdek de Poster/FineArt lijst

Je favoriete afbeelding omringd door een mooie en duurzame lijst

4,8/5
van 883 customeropinions
Geniet van elk detail van je Poster/FineArt

Geniet van elk detail van je Poster/FineArt

Ben je op zoek naar een ingelijste afdruk en wil je genieten van het echte oppervlak, niet afgedekt door glas? Je kunt nu je Poster of FineArt print bij Saal Digital bestellen met een duurzame lijst.

Het door jou gekozen afdrukoppervlak wordt op een paneel gemonteerd, waarna de lijst wordt geplaatst. Dit betekent dat er geen glas over je afdruk ligt: je kunt de textuur en het oppervlak echt zien, zonder ongewenste reflecties. Het is de perfecte optie als je op zoek bent naar een permanente lijstoplossing die klaar is om aan je muur te hangen.

Voeg een tijdloze lijst toe aan je Poster of FineArt

Voeg een tijdloze lijst toe aan je Poster of FineArt

Het ontwerp van onze lijst is heel minimaal en tijdloos, dus het past bij elke decoratiestijl. Bovendien kun je kiezen uit vier prachtige en neutrale kleuren, afhankelijk van je smaak of de ruimte die je wilt inrichten. Omdat dit een permanente inlijstoplossing is, kun je ook de kleur van de lijst kiezen op basis van je geselecteerde afbeeldingen, om het echt te laten knallen.

Deze lijst is, net als al onze Wanddecoratie, zeer duurzaam en gemakkelijk op te hangen. Om meer te weten te komen over deze stijl van inlijsten en hoe je het in elkaar zet, kun je een kijkje nemen in ons Hulpcentrum.

Ontdek onze FineArt oppervlakken

Ontdek onze FineArt oppervlakken

Hahnemühle Photo Rag®.

Photo Rag is gemaakt van 100% katoen en heeft een zacht oppervlak met een karakteristieke viltstructuur.

  • 308 g/m²
  • Verbluffende helderheid
  • Intense beelddiepte
Hahnemühle Photo Rag®
Hahnemühle Baryta
Hahnemühle Bamboo Natural Line
Hahnemühle Hemp Natural Line
Hahnemühle Museum Etching
Nu ontwerpen
Nu ontwerpen