Het hoogwaardige fotoboek van Saal Digital

Herbeleef je speciale momenten

DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Testwinnaar CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 FotoMagazin: Algemene rating zeer goed „uitstekend” PHOTOHITS 5/2019 Saal Digital maakt indruk met een uitstekend verwerkt fotoscherm en een scherpe, contrasterende print. Test winnaar CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Testresultaat: Uitstekend Rondom voorzien van een goede en snelle levering Saal overtuigd volledig met voorbeeldige kwaliteit
Layflat inbinden

Layflat inbinden

Met de Layflat binding kun je foto's over een hele dubbele pagina plaatsen zonder details te verliezen

Geen fabrikant logo

Geen fabrikant logo

Al onze fotoproducten worden gemaakt zonder storend fabrikant-logo. Ook de productie-barcode kan verwijderd worden.

Langdurige kleur

Langdurige kleur

We garanderen 75 jaar kleurechtheid: geniet lang van levendige kleuren zoals op de eerste dag

Ontdek nu: Professional Line fotoproducten

Uit liefde voor fotografie: de nieuwe Professional Line van Saal Digital. Beleef hoogwaardige premium fotoproducten met het innovatieve 30 x 30 Acrylglas fotoboek en de handgemaakte premium cadeaubox in deformaten 28 x 28 en 42 x 28.

Formaten fotoboek

Lay-flat binding

Photos

Perfect vlakke pagina-indeling

Dankzij onze Layflat-binding kun je foto's over een hele dubbele pagina plaatsen zonder dat er een deel van de afbeelding verloren gaat. Om je voldoende ruimte te bieden, variëren onze fotoboeken van 26 tot 160 pagina's, afhankelijk van het type pagina dat je kiest. Je kunt ook gemakkelijk meer pagina's toevoegen aan elk fotoboek in stappen van twee pagina's.

De fotoboekcover in premium kwaliteit

De fotoboekcover in premium kwaliteit

Lederlook zwart

Dit speciale oppervlak maakt indruk met een fijne en zachte structuur, die een speciaal gevoel geven. Voor het ontwerp kunnen tekst en clipart worden gebruikt.

Gemaakt van 57% polyurethaan en 43% viscose. Geen dierlijke ingrediënten.

Leder-optiek
Houtoptiek
Kurk
Slangenleer
Standaard
Linnen
Zwaar getextureerd
lederlook zwart
Lederlook blauw
Lederlook groen
lederlook rood
lederlook wit
lederlook titaan
houtoptiek leisteengrijs
houtoptiek taupe
kurk
slangenleer blauw
Slangenleer groen
slangenleer grijs
slangenleer rood
glanzend
mat
Natural linen
gerecycled oceaanplastic
gerecycled oceaanplastic blauw
gerecycled oceaanplastic roze
gehamerd goud
Lederlook goud
Lederlook hagedis zilver

Individuele en stijlvolle presentatie

Geniet u van de grootst mogelijke vrijheid bij het vormgeven en kiest u de passende cover bij uw fotoboek. U kunt een cover met een foto erop in mat of glanzend of een van onze speciale covers kiezen. De normale cover met uw foto kunt u individueel vormgeven en bijvoorbeeld een tekst of clipart toevoegen.

Speciale cover met persoonlijke tekst

Onze speciale covers in lederoptiek, metallic, houtoptiek, kurk of linnen geven uw boek een bijzonder edele uitstraling. Elke speciale cover is in verschillende kleuren te verkrijgen en kunt u af maken met een persoonlijke tekst of clipart. U kunt de speciale cover natuurlijk ook zonder extra opdruk bestellen.

Binnenwerk van het fotoboek

Binnenwerk van het fotoboek

Fotopapier glanzend

Met deze papieroppervlakte krijgt u een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Bijzonder geschikt voor foto´s met knallende kleuren.

  • knallende kleuren
  • facinerende dieptewerking
glanzend fotopapier
fotopapier mat
Zijde fotopapier

Premium geschenkdozen voor uw fotoboek

Onze handgemaakte premium geschenkdozen zijn de perfecte manier om uw fotoboek te beschermen en een geweldige presentatie te maken. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende luxe afwerkingen, zoals kunstleer en natuurlijk linnen, die u kunt personaliseren met aangepaste tekst en clipart, of zelfs kunt voorzien van een omslag van acryl, waarop u ook foto's kunt plaatsen. Personaliseer nu het uwe en geef uw fotoboek de perfecte match. En dat alles zonder fabriekslogo.

Premium geschenkdozen voor uw fotoboek

Design Cadeaubox Acrylglas + Lederlook zwart

De combinatie van een edele acrylglas deksel en een hoogwaardige zwarte lederlook deksel maakt onze Cadeaubox tot een bijzondere ervaring. Geen bedrukte logo's of barcodes leiden af van de luxe uitstraling.

  • Voeg afbeeldingen, teksten en cliparts toe
  • Handgemaakt
  • Zwart satijnen lint
  • Zwarte kunstlederen doos met deksel van Acrylglas
  • Geen logo's
Populaire Cadeauboxen
designable Acrylglas + zwart kunstleer
natuurlijk linnen + zwarte lederlook
designable Acrylglas + wit kunstleer

Het fotoboek zonder barcode

Photos

Zonder barcode

Optioneel kan u het fotoboek zonder barcode maken, waardoor uw afbeeldingen op een bijzonder verfijnde en hoogstaande manier worden gepresenteerd. Geeft uw foto's extra edge!

Géén leverancierslogo

Al onze fotoproducten worden geproduceerd zonder leveranciers logo. Als u met standaard barcode bestelt, ontvangt u een fotoboek met op de laatste pagina en de achterkant een kleine barcode. Deze verwijst op geen enkele wijze naar ons als leverancier of naar u als klant.

Het fotoboek met een zachte gewatteerde cover

Photos

Een zachte vulling voor je omslag

Verfraai je fotoboek met harde kaft door te kiezen voor de gewatteerde optie. De kaft is gevuld met een extra zachte gewatteerde laag (3 mm) en geeft elk boek een prachtig vleugje klasse.

Voelbaar verschil

Zodra u uw boek in uw handen houdt, zal u niet alleen het verschil zien, maar ook voelen! Deze optie is beschikbaar voor alle covers.

Het fotoboek XT (extra thick)

Photos

Binnenwerk

Het verschil zit in de dikte en het aantal pagina's. Bij het fotoboek XT worden twee pagina's met elkaar verlijmd. De binnenkant van het fotoboek XT wordt bovendien gecacheerd op een karton dragermateriaal met een grammage van 600 g/m² en daarmee onstaat een prachtige haptische waarneming die u kunt zien en voelen.

Minder pagina's

Door de dikkere pagina's van Fotoboek XT is het maximale aantal pagina's beperkt tot 46 pagina's. Vanaf het startpunt van 10 pagina's kun je het formaat van je Fotoboek XT in stappen van twee pagina's vergroten.

FAQ - Veelgestelde vragen

Hoeveel pagina's kan mijn Fotoboek hebben?

Onze standaard fotoboeken variëren van 26 tot 160 pagina's in alle formaten, afhankelijk van de oppervlakte van de spreads. De enige uitzondering is ons 42 x 28 fotoboek waar het maximum aantal pagina's 130 is en ons XT fotoboek (10 tot 58 pagina's).

Is er een spellingscontrole?

Onze software bevat een spellingscontrolefunctie. Gedetecteerde fouten worden rood onderstreept. Je kunt ook woorden toevoegen aan je persoonlijke woordenboek.

Kan ik op de rug van het boek schrijven?

Ja, je kunt de rug labelen door een tekstveld te maken en "Naar de rug van het boek" te kiezen uit het menu, in het tabblad "Positie".

Hoe verander ik het formaat van mijn Fotoboek?
Sla je Fotoboek op. Selecteer vervolgens onder Artikel Artikel omzetten en kies een formaat. Houd hetzelfde aantal pagina's en sla het project op onder een nieuwe naam.
Hebben alle fotoboeken een Layflat-binding?

Ja, de Layflat panoramabinding is inbegrepen in al onze fotoboeken. Je hoeft deze niet apart te selecteren.

Kan ik teksten of cliparts op kunstlederen of linnen omslagen zetten?

Ja, je hebt de mogelijkheid om teksten in verschillende lettertypes en letterkleuren en cliparts op de linnen en kunstlederen omslagen te plaatsen.

 Fotoboektutorial

Fotoboektutorial

Als u uw fotoboek graag binnen slechts enkele stappen maakt, dan is deze video perfect voor u. Binnen slechts 5 minuten laten we u de vele functies zien die de Saal Design Software te bieden heeft, zodat u uw fotoboek geheel naar wens kunt maken.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen