Enthousiasme dat inspireert: Professional Line

Ervaar een fotoboek met het WOW-effect

Handgemaakt

Handgemaakt

Handgemaakte premium producten van kwalitatief hoogwaardige materialen

Cover van acrylglas

Cover van acrylglas

Ervaar intense helderheid en kleurdiepte

Zonder logo’s

Zonder logo’s

Wij plaatsen geen lelijke fabrikantenlogo’s op onze producten

Eén verhaal, één passie

Eén verhaal, één passie

Handgemaakt, van hoge kwaliteit en met dat speciale iets. Wij hebben onze Professional Line Fotoboeken ontworpen om in alle opzichten te voldoen aan de behoeften van moderne fotografen. De luxe acrylglas voorzijde, in combinatie met een hoogwaardige kunstleren rug en rug, zorgt voor een heel bijzonder product. De bijpassende premium geschenkdoos zorgt voor een elegante presentatie.

Formaten Professional Line-fotoboek

Elegante acryl kaft

Elegante acryl kaft

De combinatie van acryl en hoogwaardig kunstleer maakt de omslag van dit fotoboek werkelijk uniek. Acryl zorgt voor intense helderheid, kleurenpracht en indrukwekkende diepte voor een opvallende omslagafbeelding.

Individueel ontwerp

Individueel ontwerp

Het handgemaakte Professional Line Fotoboek biedt je verschillende omslagopties in kunstleer en speciale oppervlakken zoals linnen, kurk of houtlook. Deze oppervlakken kunnen verder worden aangepast met tekst en clipart.

Uniek design

Een gedenkwaardig design. Onze acrylglas cover kan worden gecombineerd met verscheidene kunstleren opties. Dit geeft uw fotoboek niet alleen een speciaal gevoel, maar ook een bepaalde individuele, elegante stijl.

Uniek design
XT Professional Line-fotoboek

XT Professional Line-fotoboek

Stimuleer al uw zintuigen met het luxe gevoel van de extra dikke pagina’s van uw fotoboek. Met het XT Professional Line-fotoboek is het doorbladeren van uw foto’s een speciale ervaring.

Pagina-oppervlak

Pagina-oppervlak

Ons glanzende en matte fotopapier laat prachtige foto’s en kleuren zien. Als u op zoek bent naar nét dat beetje extra voor uw foto’s, dan zult u dat vinden in ons kwalitatief hoogwaardige, matte fotopapier.

Je foto's met een panoramisch uitzicht

Onze Professional Line fotoboeken hebben een Layflat binding, zodat je geen enkel detail van je foto's verliest. Dankzij de opening van 180º kun je foto's probleemloos over een spread van twee pagina's plaatsen en een indrukwekkend panoramisch effect creëren.

Je foto's met een panoramisch uitzicht
Verpakt met passie

Verpakt met passie

De premium geschenkdoos biedt een elegante manier om onze Professional Line fotoboeken te presenteren. De handgemaakte doos met een fijne kunstlederen omslag is ideaal als stijlvolle geschenkverpakking en biedt tegelijkertijd een veilige opslag voor je aandenken.

Raak geïnspireerd door onze galerij!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02

Bekijk de Professional Line van dichtbij

In deze video laten we onze Professional Line-fotoboeken tot in detail zien. U kunt de verschillende formaten bekijken en de diverse afwerkingen voor de covers en de binnenkant.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen