Enthousiasme dat inspireert: Professional Line

Ervaar een fotoboek met het WOW-effect

Handgemaakt

Handgemaakt

Handgemaakte premium producten van kwalitatief hoogwaardige materialen

Cover van acrylglas

Cover van acrylglas

Ervaar intense helderheid en kleurdiepte

Zonder logo’s

Zonder logo’s

Wij plaatsen geen lelijke fabrikantenlogo’s op onze producten

Eén verhaal, één passie

Eén verhaal, één passie

Handgemaakt, hoge kwaliteit en met dat beetje extra. Wij hebben onze Professional Line-fotoboeken speciaal ontworpen voor de moderne fotograaf. De luxe voorkant van acrylglas in combinatie met de kwalitatief hoogwaardige kunstleren achterkant en rug zorgen voor een zeer speciaal product. Door de bijpassende premium cadeaubox wordt het elegant gepresenteerd.

Formaten Professional Line-fotoboek

Elegante cover van acrylglas

Elegante cover van acrylglas

De combinatie van acrylglas en een hoogwaardige cover in kunstleer maakt deze fotoboeken uniek. Het acrylglas geeft een intense glans, heldere kleuren en een indrukwekkende diepte, wat resulteert in een schitterend omslag.

Individueel ontwerp

Individueel ontwerp

Het handgemaakte Professional Line-fotoboek biedt meerdere coveropties in kunstleer en speciale oppervlakken zoals linnen, kurk of houtlook. Deze oppervlakken kunnen verder worden gepersonaliseerd met tekst en clipart.

Uniek design

Een gedenkwaardig design. Onze acrylglas cover kan worden gecombineerd met verscheidene kunstleren opties. Dit geeft uw fotoboek niet alleen een speciaal gevoel, maar ook een bepaalde individuele, elegante stijl.

Uniek design
XT Professional Line-fotoboek

XT Professional Line-fotoboek

Stimuleer al uw zintuigen met het luxe gevoel van de extra dikke pagina’s van uw fotoboek. Met het XT Professional Line-fotoboek is het doorbladeren van uw foto’s een speciale ervaring.

Pagina-oppervlak

Pagina-oppervlak

Ons glanzende en matte fotopapier laat prachtige foto’s en kleuren zien. Als u op zoek bent naar nét dat beetje extra voor uw foto’s, dan zult u dat vinden in ons kwalitatief hoogwaardige, matte fotopapier.

Uw foto’s met panoramazicht

Onze Professional Line-fotoboeken hebben een platliggende binding zodat u geen enkel detail van uw foto’s verliest. Dankzij de 180º opening kunt u foto’s zonder problemen over de complete twee pagina’s plaatsen en een indrukwekkend panorama-effect creëren.

Uw foto’s met panoramazicht
Boordevol passie

Boordevol passie

De premium cadeaubox is een elegante manier om onze Professional Line-fotoboeken te presenteren. De handgemaakte box met fijne kunstleren cover is ideaal als stijlvolle cadeauverpakking en biedt tegelijkertijd een veilige manier om uw herinneringen veilig te bewaren.

Raak geïnspireerd door onze galerij!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02

Bekijk de Professional Line van dichtbij

In deze video laten we onze Professional Line-fotoboeken tot in detail zien. U kunt de verschillende formaten bekijken en de diverse afwerkingen voor de covers en de binnenkant.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen