Foto in een wissellijst

Een lijst om lang mee te gaan

4,8/5
van 486 customeropinions
Duurzaam frame

Duurzaam frame

Stevig frame met een strak ontwerp

Aanpasbaar

Aanpasbaar

Verwissel uw foto’s zo vaak als u wilt

Foto in een verwisselbaar frame

Foto in een verwisselbaar frame

We presenteren een zeer duurzaam, flexibel en praktisch frameontwerp dat zich aanpast aan elke ruimte. Het frame is gemakkelijk te demonteren, zodat je de foto aan de binnenkant zo vaak als je wilt kunt verwisselen.

De Changeable Frame is gemaakt van veerkrachtig aluminium, wat zorgt voor een strak ontwerp, ideaal voor elk huis. Het is ook een duurzaam alternatief voor een professionele galeriepresentatie of een soortgelijke kunstinstallatie.

Een frame waarin uw foto veilig is

Een frame waarin uw foto veilig is

Uw afbeelding wordt aan de voorkant beschermd door stabiel en transparant plexiglas. We hebben direct achter uw foto een plaatje van aluminium composiet geplaatst zodat er geen deukjes in uw foto’s ontstaan.

Schroef het frame eenvoudig open

Schroef het frame eenvoudig open

Elke kant van het frame kan simpel worden geopend en weer in elkaar gezet door het verwijderen en plaatsen van slechts 2 schroefjes.

photoproduct

Eindeloze ontwerpmogelijkheden

Druk je favoriete foto af, maak een fotocollage, ontwerp je eigen passe-partout of laat je favoriete quote afdrukken. Je kunt kiezen uit vier van onze veelzijdige kleuren: Zwart, wit, antraciet en onze geborstelde metaallook.

Raak geïnspireerd door onze galerij!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

Ontdek onze eersteklas papieren

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen