Foto in een wissellijst

Een lijst om lang mee te gaan

4,8/5
van 720 customeropinions
Duurzaam frame

Duurzaam frame

Stevig frame met een strak ontwerp

Aanpasbaar

Aanpasbaar

Verwissel uw foto’s zo vaak als u wilt

Foto in een verwisselbaar frame

Foto in een verwisselbaar frame

We presenteren een zeer duurzaam, flexibel en praktisch frameontwerp dat zich aanpast aan elke ruimte. Het frame is gemakkelijk te demonteren, zodat je de foto aan de binnenkant zo vaak als je wilt kunt verwisselen.

De Changeable Frame is gemaakt van veerkrachtig aluminium, wat zorgt voor een strak ontwerp, ideaal voor elk huis. Het is ook een duurzaam alternatief voor een professionele galeriepresentatie of een soortgelijke kunstinstallatie.

Een frame waarin uw foto veilig is

Een frame waarin uw foto veilig is

Uw afbeelding wordt aan de voorkant beschermd door stabiel en transparant plexiglas. We hebben direct achter uw foto een plaatje van aluminium composiet geplaatst zodat er geen deukjes in uw foto’s ontstaan.

Eenvoudig op te hangen, eenvoudig te verwisselen

Eenvoudig op te hangen, eenvoudig te verwisselen

De foto in het verwisselbare frame lijkt erg op het aluminium subframe, waardoor het heel gemakkelijk op te hangen is met schroeven, haken of een ophangsysteem met touw.

Ga voor meer informatie naar onze pagina Montageopties.

Als je de afbeelding wilt vervangen, kan dat snel en eenvoudig door simpelweg twee schroeven te verwijderen, het frame te openen en de afbeelding te vervangen.

photoproduct

Eindeloze ontwerpmogelijkheden

Druk je favoriete foto af, maak een fotocollage, ontwerp je eigen passe-partout of laat je favoriete quote afdrukken. Je kunt kiezen uit vier van onze veelzijdige kleuren: Zwart, wit, antraciet en onze geborstelde metaallook.

Raak geïnspireerd door onze galerij!

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen