Verwisselbaar fotoframe

Een duurzaam frame

Photos
usp-heading

Duurzaam frame

Stevig frame met een strak ontwerp

usp-heading2

Aanpasbaar

Verwissel uw foto’s zo vaak als u wilt

Photoproduct

Verwisselbaar fotoframe

We wilden een frame ontwerpen dat zeer duurzaam en praktisch is en met een ontwerp dat in elke ruimte past. Met ons frame kunnen al uw foto’s in slechts een paar stappen worden verwisseld: Het enige wat u hoeft te doen om uw muur op te sieren met een nieuwe afbeelding is een kant van het frame verwijderen. Het verwisselbare fotoframe is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een strak ontwerp. Daarom is het niet alleen geschikt voor elk huis, maar zorgt het ook voor een duurzame en professionele presentatie in galeriestijl of ander soort kunstinstallatie.

Photoproduct

Een frame waarin uw foto veilig is

Uw afbeelding wordt aan de voorkant beschermd door stabiel en transparant plexiglas. We hebben direct achter uw foto een plaatje van aluminium composiet geplaatst zodat er geen deukjes in uw foto’s ontstaan.

Photoproduct

Schroef het frame eenvoudig open

Elke kant van het frame kan simpel worden geopend en weer in elkaar gezet door het verwijderen en plaatsen van slechts 2 schroefjes.

Photoproduct

Ontelbare ontwerpopties

Print uw favoriete foto, maak een fotocollage, ontwerp uw eigen passe-partout of druk uw favoriete citaat af. U kunt kiezen uit vier van onze veelzijdige kleuren: zwart, wit, antraciet en onze geborstelde metaallook.

Ontdek onze premium papiersoorten

Mat
Mat
Nu ontwerpen
Nu ontwerpen