Ontwerp het perfecte Fotoboek

Wil je jouw perfecte Fotoboek ontwerpen? Pas elk aspect van de ontwerpervaring aan en ontdek onze hoogwaardige materialen

DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Testwinnaar CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 FotoMagazin: Algemene rating zeer goed „uitstekend” PHOTOHITS 5/2019 Saal Digital maakt indruk met een uitstekend verwerkt fotoscherm en een scherpe, contrasterende print. Test winnaar CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Testresultaat: Uitstekend Rondom voorzien van een goede en snelle levering Saal overtuigd volledig met voorbeeldige kwaliteit
Pas het perfecte Fotoboek aan je eigen wensen aan

Pas het perfecte Fotoboek aan je eigen wensen aan

Aanpassing begint met het kiezen van de kenmerken van je Fotoboek. Onze Fotoboeken met harde kaft zijn een veilige keuze: ze zijn verkrijgbaar in meerdere formaten en je kunt de kaft volledig aanpassen door een van onze hoogwaardige materialen te kiezen of een fotografische kaft in glanzend of mat te ontwerpen.

We bieden een grote verscheidenheid aan hoogwaardige materialen, zodat je het perfecte Fotoboek kunt ontwerpen: kunstleer, Lederlook, Natural linen, gerecycled oceaanplastic, ...
Als je liever een foto het middelpunt van de omslag van je Fotoboek maakt (of experimenteert met een collage), dan kan dat ook! Onze Acrylglas omslagen voor de Professioneel lijn fotoboeken zijn bijvoorbeeld handgemaakt en een unieke en speciale optie.

Je kunt ook een Portfolioalbum ontwerpen waarbij je de volgorde van de pagina's kunt veranderen en nieuwe pagina's kunt bestellen, of een Softcover Fotoboek als je een lichtere en flexibele omslag wilt. Natuurlijk kun je ook je favoriete formaat kiezen (vierkant, liggend of staand) en het oppervlak voor de binnenpagina's, waarbij je kunt kiezen uit ons Fujifilm fotopapier van hoge kwaliteit.

Ud9qUaZPguA

Hoe maak je een Fotoboek met Saal Digital Design Software?

Ontdek de verschillende ontwerpopties die de Saal Design software je biedt om een volledig gepersonaliseerd Fotoboek te maken.

In deze handige tutorial introduceren we de verschillende configuratieopties en een aantal van de beschikbare functies, zodat je jouw Fotoboek precies volgens jouw specificaties kunt ontwerpen.

Maak je perfecte Fotoboek met de Saal Design Software!

Maak je perfecte Fotoboek met de Saal Design Software!

Elke Fotoboek pagina kan worden aangepast aan jouw wensen en stijl. Pas de achtergrond aan, de lay-out voor je afbeeldingen en voeg persoonlijke accenten toe met cliparts en tekst. Jouw Fotoboek, jouw ontwerp!

Voor maximale aanpassing raden we je aan de Saal Design desktop software of de webwinkel te gebruiken. Je kunt je Fotoboek helemaal opnieuw ontwerpen met de Leeg sjabloon ontwerpmodus, of hulp krijgen bij de lay-out met onze twee andere ontwerpmodi. Je vindt alle informatie hier. Voor sneller ontwerpen onderweg kun je altijd de iOS of Android app gebruiken.

Als je wilt, kun je je Fotoboek ook in een externe software ontwerpen door onze sjablonen te downloaden en je project vervolgens eenvoudig als PDF te uploaden. Je vindt meer informatie in onze Professional Zone.

Layflat inbinden

Layflat inbinden

Met de Layflat binding kun je foto's over een hele dubbele pagina plaatsen zonder details te verliezen

Geen fabrikant logo

Geen fabrikant logo

Al onze fotoproducten worden gemaakt zonder storend fabrikant-logo. Ook de productie-barcode kan verwijderd worden.

Langdurige kleur

Langdurige kleur

We garanderen 75 jaar kleurechtheid: geniet lang van levendige kleuren zoals op de eerste dag

Tevredenheid gegarandeerd

Tevredenheid gegarandeerd

Uw tevredenheid staat centraal in de filosofie van ons bedrijf

Kies een hoogwaardig materiaal voor je Fotoboek

Wil je al onze hoogwaardige materialen voor Fotoboeken in het echt zien? Je kunt onze Monsterreeks bestellen om alle omslagmaterialen plus alle oppervlakken voor de binnenpagina's te ontvangen!

Kies een hoogwaardig materiaal voor je Fotoboek

Raak geïnspireerd door onze galerij!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Voeg een elegant tintje toe met onze Premium cadeauboxen

Voeg een elegant tintje toe met onze Premium cadeauboxen

Met Saal Digital kun je ook een unieke Premium cadeaubox personaliseren die een elegant tintje toevoegt en je Fotoboek goed beschermt.

Afhankelijk van het materiaal dat je kiest, kun je een afbeelding toevoegen (bijvoorbeeld als je kiest voor de Premium Cadeaubox van Acrylglas) of teksten of cliparts toevoegen aan onze hoogwaardige materialen, zoals Lederlook of Natural linen. Het belangrijkste bij het ontwerpen van je Premium cadeaubox is dat je hetzelfde formaat kiest als je Fotoboek, want ze zijn ontworpen om perfect in dat formaat te passen.

Kies duurzame fotoboeken

Geproduceerd met zonne-energie

Geproduceerd met zonne-energie

Met meer dan 3,000 m² aan zonnepanelen is onze energiebehoefte de meeste dagen gedekt.

Koolstofneutraal

Koolstofneutraal

Wij compenseren onvermijdelijke CO₂-uitstoot door te investeren in wereldwijde milieuprojecten.

Verantwoorde verzending

Verantwoorde verzending

Waar mogelijk verzenden we onze pakketten koolstofneutraal

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen