Verstuur uw bericht met een kaart

Ontwerp op twee zijden mogelijk

Cards
Gratis kaartvoorbeeld

Gratis kaartvoorbeeld

Bestel een gratis voorbeeld exemplaar. Zo krijgt u een eerste indruk van uw kaart.

Individueel bestelbaar

Individueel bestelbaar

Vanaf 1 stuk bestelbaar! Geen minimum hoeveelheid!

Zonder leverancierslogo

Zonder leverancierslogo

Onze fotoproducten worden zonder leverancierslogo geleverd.

Card and envelope

Ontwerp je kaarten met onze software

Kaarten zijn verkrijgbaar in een groot aantal formaten en met horizontale of verticale oriëntatie. Zowel de voorkant als de achterkant kun je in onze software ontwerpen. Daar vind je ook ontwerpsjablonen voor populaire thema's zoals Save The Date of geboortekaartjes.

In één overzicht

  • drie formaten in verschillende uitlijningen
  • in vierkant-, staand- en in liggendformaat verkrijgbaar
  • drie papiersoorten: Classic, Parelmoer en gestructureerd
  • twee kaartzijden vrij te ontwerpen
  • verkrijgbaar met enveloppe
  • gratis kaartvoorbeeld
Formats

Diverse ontwerpmogelijkheden

De Saal Design Software biedt je een ruime keuze aan gereedschappen en sjablonen waarmee je gemakkelijk een uniek ontwerp kunt maken met je persoonlijke foto's en berichten. Je kunt kaarten maken voor veel verschillende redenen, of het nu is om een bruiloft aan te kondigen, om mensen uit te nodigen voor een speciale gebeurtenis of om ze "dank je wel" te zeggen voor iets wat ze hebben gedaan.

Configureer uw eigen kaart

Alle vrijheid een eigen kaart te ontwerpen! Oneindig veel mogelijkheden uw eigen kaart te configureren. Kies voor een classic, gestructureerd of parelmoer papieroppervlak. Zoek het passende formaat en bestel zoveel kaarten als u nodig heeft.

Photoproduct

Papiersoort "classic"

Het papiersoort „Classic" met 300 gr/m² beschikt over een uitermate glad en hoogwit oppervlak. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Photoproduct

Gestructureerd

Het "Structured" papier (300g/m²) geeft je kaart niet alleen karakter, maar laat hem ook duidelijk aanvoelen. Zeskleurendruk zorgt voor opvallende kleuren.

Photoproduct

Papiersoort "parelmoer"

Wanneer u aan design veel waarde hecht, is het papiersoort „parelmoer“ precies het juiste voor u. Het buitengewone papier beschikt over intensieve  reflecterende glans effecten. De 6-kleurendruk zorg voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen