Verstuur uw bericht met een kaart

Ontwerp op twee zijden mogelijk

Cards
Gratis kaartvoorbeeld

Gratis kaartvoorbeeld

Bestel een gratis voorbeeld exemplaar. Zo krijgt u een eerste indruk van uw kaart.

Individueel bestelbaar

Individueel bestelbaar

Vanaf 1 stuk bestelbaar! Geen minimum hoeveelheid!

Zonder leverancierslogo

Zonder leverancierslogo

Onze fotoproducten worden zonder leverancierslogo geleverd.

Card and envelope

Kaarten met de software ontwerpen

Onze kaarten zijn in talloze formaten verkrijgbaar. U kunt kiezen voor een kaart in staand- of liggend formaat. Zowel de voor- als achterkant is vrij te ontwerpen. Vind in de software de talloze lay-outs en designs voor speciale gelegenheden. Denk aan "save-the-date" en geboortekaartjes.

In één overzicht

  • drie formaten in verschillende uitlijningen
  • in vierkant-, staand- en in liggendformaat verkrijgbaar
  • drie papiersoorten: Classic, Parelmoer en gestructureerd
  • twee kaartzijden vrij te ontwerpen
  • verkrijgbaar met enveloppe
  • gratis kaartvoorbeeld
Formats

Veelzijdige ontwerpmogelijkheden

De Saal Digital Design Software biedt u veel meer dan dat u voormogelijk kan houden! Designs, lay-outs , cliparts, achtergronden, randen en de mogelijkheid uw kaart met een persoonlijke tekst te voorzien. Tip: u kunt verschillende thema´s met elkaar combineren. Ontwerp uw eigen uitnodiging of dankkaart. Ontwerp passende designs voor verschillende kaarttypen. Totale eenheid in ontwerp voor al uw kaarten!

Configureer uw eigen kaart

Alle vrijheid een eigen kaart te ontwerpen! Oneindig veel mogelijkheden uw eigen kaart te configureren. Kies voor een classic, gestructureerd of parelmoer papieroppervlak. Zoek het passende formaat en bestel zoveel kaarten als u nodig heeft.

Photoproduct

Papiersoort "classic"

Het papiersoort „Classic" met 300 gr/m² beschikt over een uitermate glad en hoogwit oppervlak. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Photoproduct

Papiersoort "structuur"

Dit papiersoort „structuur“ met 300gr/m² geeft uw kaart niet alleen karakter, maar ook een hoge herkenningswaarde. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Photoproduct

Papiersoort "parelmoer"

Wanneer u aan design veel waarde hecht, is het papiersoort „parelmoer“ precies het juiste voor u. Het buitengewone papier beschikt over intensieve  reflecterende glans effecten. De 6-kleurendruk zorg voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen