Minileporello

Veelzijdige gebruiksmogelijkheden

Dankzij de bijzondere vouwtechniek kunnen de mini-leporello's gemakklijk in een praktisch formaat worden opgevouwen. Plaats de mooiste herinnerings foto's van uw huwelijksceremonie in een mini leporello of gebruik het als een geboortekaartje bij de geboorte van uw kind. Het is ook handig voor het tonen van uw eigen portfolio en kan aan beide kanten worden bedrukt.

Verschillende formaten en soorten papier

De minileporello’s zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met meerdere opties voor de zijkanten en vouwen. U kunt kiezen uit de oppervlakken “Klassiek”, “Parelmoer” of “Structuur” voor het type papier. Ontdek het juiste materiaal voor u en de gelegenheid. De papieren oppervlakken kunnen worden uitgeprobeerd met ons proefpakket.

De oppervlakken van de mini-leporello´s

Photoproduct

Papiersoort "classic"

Het papiersoort „Classic" met 300 gr/m² beschikt over een uitermate glad en hoogwit oppervlak. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Photoproduct

Papiersoort "structuur"

Dit papiersoort „structuur“ met 300gr/m² geeft uw kaart niet alleen karakter, maar ook een hoge herkenningswaarde. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Photoproduct

Papiersoort "parelmoer"

Wanneer u aan design veel waarde hecht, is het papiersoort „parelmoer“ precies het juiste voor u. Het buitengewone papier beschikt over intensieve  reflecterende glans effecten. De 6-kleurendruk zorg voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen