Create a lovely Mini Leporello

The accordion fold makes for a unique way to present photos and information

Veelzijdige gebruiksmogelijkheden

Dankzij de bijzondere vouwtechniek kunnen de mini-leporello's gemakklijk in een praktisch formaat worden opgevouwen. Plaats de mooiste herinnerings foto's van uw huwelijksceremonie in een mini leporello of gebruik het als een geboortekaartje bij de geboorte van uw kind. Het is ook handig voor het tonen van uw eigen portfolio en kan aan beide kanten worden bedrukt.

De mini-leporello´s zijn er in verschillende formaten met verschillende aantal zijdes  verkrijgbaar. Bij het kiezen van het papiersoort heeft u de keuze uit "classic", "parelmoer" en "gestructureerd". Ontdekt u persoonlijk het passende materiaal. De oppervlakken van de papiersoorten kunt u in ons proefpakket bekijken. 

De oppervlakken van de mini-leporello´s

Maak een keuze uit drie papieroppervlakkenn. "Classic" is één daarvan.

Papiersoort "Classic"

Het „Classic" papier 300 gr/m² overtuigt door zijn gladde en hoogwitte oppervlak. Briljante kleuren in natuurlijke fotokwaliteit. 

Ontdekt u nog een papiersoort: "parelmoer"

Papiersoort "Parelmoer"

Hecht u veel waarde aan design? Dan is het oppervlak  „Parelmoer“ precies het juiste voor u. Overtuigend, glinsterend, reflecterend papieroppervlak.

Het papieroppervlak "gestructureerd" geeft elk fotoproduct een uniek karkater.

Papiersoort "Gestructureerd"

Wederherkenning met het  „Gestructureerde“ papieroppervlak 300gr/m². Een oppervlak dat uw mini-leporello nog bijzonderder maakt.

Nu bestellen
Nu bestellen