Create a lovely Mini Leporello

The accordion fold makes for a unique way to present photos and information

Minileporello

Veel verschillende toepassingen

Dankzij de speciale vouwtechniek hebben mini-leporello's een gemakkelijk, praktisch formaat. Plaats de mooiste herinneringen aan je huwelijksfeest in een mini leporello of gebruik hem om de geboorte van je kind aan te kondigen. Hij is ook geschikt voor het presenteren van een portfolio en kan aan beide zijden bedrukt worden.

Verschillende formaten en soorten papier

De minileporello’s zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met meerdere opties voor de zijkanten en vouwen. U kunt kiezen uit de oppervlakken “Klassiek”, “Parelmoer” of “Structuur” voor het type papier. Ontdek het juiste materiaal voor u en de gelegenheid. De papieren oppervlakken kunnen worden uitgeprobeerd met ons proefpakket.

De oppervlakken van de mini-leporello´s

Photoproduct

Papiersoort "classic"

Het papiersoort „Classic" met 300 gr/m² beschikt over een uitermate glad en hoogwit oppervlak. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Photoproduct

Gestructureerd

Het "Structured" papier (300g/m²) geeft je kaart niet alleen karakter, maar laat hem ook duidelijk aanvoelen. Zeskleurendruk zorgt voor opvallende kleuren.

Photoproduct

Papiersoort "parelmoer"

Wanneer u aan design veel waarde hecht, is het papiersoort „parelmoer“ precies het juiste voor u. Het buitengewone papier beschikt over intensieve  reflecterende glans effecten. De 6-kleurendruk zorg voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen