Create a lovely Mini Leporello

The accordion fold makes for a unique way to present photos and information

4,9/5
van 424 customeropinions

Veel verschillende toepassingen

Dankzij de speciale vouwtechniek hebben mini-leporello's een gemakkelijk, praktisch formaat. Plaats de mooiste herinneringen aan je huwelijksfeest in een mini leporello of gebruik hem om de geboorte van je kind aan te kondigen. Hij is ook geschikt voor het presenteren van een portfolio en kan aan beide zijden bedrukt worden.

Verschillende formaten en soorten papier

De minileporello’s zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met meerdere opties voor de zijkanten en vouwen. U kunt kiezen uit de oppervlakken “Klassiek”, “Parelmoer” of “Structuur” voor het type papier. Ontdek het juiste materiaal voor u en de gelegenheid. De papieren oppervlakken kunnen worden uitgeprobeerd met ons proefpakket.

De oppervlakken van de mini-leporello´s

De oppervlakken van de mini-leporello´s

Klassiek

Het "Classic" papier (300 g/m²) heeft een extreem glad en helder wit mat oppervlak. De digitale afdrukken zorgen voor briljante kleuren in levensechte fotokwaliteit.

Klassiek
gestructureerd
parelmoer
Voeg een gouden afwerking toe aan je Mini-leporello

Voeg een gouden afwerking toe aan je Mini-leporello

Wil je een speciaal tintje geven aan je Mini-leporello? Probeer dan onze gouden afwerking! Het voegt een nieuwe dimensie toe die je kunt voelen en zien.

Je kunt deze afwerking kiezen wanneer je het formaat, het oppervlak en andere kenmerken voor je Mini-leporello kiest. Vervolgens kun je tijdens het ontwerpen de speciale kleur (goud) selecteren voor de onderdelen die je met dit effect wilt hebben.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen