Fotoboekjes van Saal Digital

Beleef je foto's in high-end kwaliteit

Testwinnaar CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 FotoMagazin: Algemene rating zeer goed „uitstekend” PHOTOHITS 5/2019 Saal Digital maakt indruk met een uitstekend verwerkt fotoscherm en een scherpe, contrasterende print. Test winnaar CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Testresultaat: Uitstekend Rondom voorzien van een goede en snelle levering Saal overtuigd volledig met voorbeeldige kwaliteit De belichte foto's tonen zelfs de kleinste details in maximale scherpte en overtuigd door de meest stralende kleuren Saal Digital munt uit door zeer goede contrasten en een nauwkeurige afwerking. De kwaliteit van de fotoboeken is de beste die we ooit hebben gezien.
Net zo uniek als uw foto’s

Net zo uniek als uw foto’s

De pagina’s van het spiraal fotoalbum en de doorzichtige beschermende cover zijn verbonden met een hoogwaardige spiraalbinding. Deze spiraalbinding zorgt ervoor dat bladzijden makkelijk worden omgeslagen en heeft een plat ontwerp. Indien gewenst kunt u de bladzijden in zijn geheel omslaan om één foto tegelijkertijd te bekijken.

photoproduct

Papieren oppervlakken

Maak een keuze uit het premium mat papier en het artprintpapier. Vanwege de kwalitatief hoogwaardige zeskleurenprints zien uw foto’s er haarscherp uit. Het fotoboek is verkrijgbaar in veel verschillende formaten en zonder logo of barcode.

Formaten fotoalbums

Raak geïnspireerd door onze galerij!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Nu ontwerpen
Nu ontwerpen