Gratis aangepaste profielpagina's: Fotogalerijen en projecten | Photo Portal

Profiel pagina

Laat je stijl en portfolio zien

Profielpagina met eigen merknaam

Verzeker jezelf van een eigen URL onder het neutrale domein photo-portal.shop, aan te passen met de naam van jouw pagina. Deze link geeft direct toegang tot je publiekelijk beschikbare kunst en fotografie, perfect om te delen op sociale media, website of via QR-codes op visitekaartjes. Een gestroomlijnde manier om potentiële klanten in contact te brengen met je werk.

Info en uiterlijk aanpassen

Pas de look en feel van je profiel aan door je logo te uploaden, een header te kiezen en een persoonlijke werkbeschrijving toe te voegen. Neem je contactgegevens op en link naar je sociale mediapagina's voor een bredere connectiviteit. Kies uit verschillende sjablonen die zijn ontworpen voor optimale weergave op zowel mobiele als desktopapparaten, zodat je online aanwezigheid wordt versterkt.

Galerijen en projecten publiceren

Naast het delen van specifieke galerijen of projecten met klanten, kun je deze ook integreren in je hoofdprofielpagina. Regel de toegangsinstellingen om de publieke zichtbaarheid te garanderen of beveilig ze met wachtwoorden. Met deze flexibiliteit kun je beheren hoe je werk wordt gepresenteerd en toegankelijk is voor een breder publiek.

Online Portfolio

Maak van je profielpagina een dynamisch online portfolio waarin je je talent als fotograaf, illustrator of kunstenaar kunt laten zien. Organiseer en deel je collecties met gemak en pas watermerken toe om je intellectuele eigendom te beschermen. Deze digitale showcase is een elegante oplossing om je werk te tonen aan potentiële klanten en de bredere online gemeenschap.

Inloggedeelte (verschijnt binnenkort)

Verhoog de veiligheid en vereenvoudig de toegang met een speciaal inloggedeelte voor je klanten. Mochten je klanten hun unieke galerij-URL of QR-code kwijt zijn, dan biedt deze functie een eenvoudige, veilige toegangspoort tot hun galerijen. Door simpelweg in te loggen krijgen ze weer toegang tot hun beveiligde galerijen, zodat ze vlot en veilig kunnen browsen. Dit gecentraliseerde toegangspunt vereenvoudigt de navigatie en versterkt de veiligheid van je gedeelde content.

Laten we je reis beginnen

Verken Saal Photo Portal: maak eenvoudig galerijen, projecten en verkoop afbeeldingen. Meld je gratis aan om zelfstandig op verkenning te gaan of boek een demo voor een rondleiding op maat van jouw workflow. Begin nu met het opbouwen van je digitale showcase!