Fotomuurkalenders

Waar organisatie en decoratie perfect samengaan

Elke maand een andere muurdecoratie

Elke maand een andere muurdecoratie

Met fotomuurkalenders blijft u niet alleen goed georganiseerd, maar geeft u elke kamer ook een zeer dynamisch decoratief element waar u elke maand opnieuw plezier aan beleeft. Onze muurkalenders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder een spiraalbindingssysteem met hanger, dat ervoor zorgt dat u de pagina’s eenvoudig kunt omslaan.

Kies het voor u ideale formaat

Vind de perfecte afwerking

Vind de perfecte afwerking

Glanzend fotopapier

Geniet van je motieven belicht op Fujifilm Crystal Archive DP II Professional papier met een glanzend oppervlak (250 g/m²).

Dit papier biedt een uitstekende kleurweergave, maximale scherpte en ongelooflijke diepte. De hoge dichtheid zorgt voor diepe zwarttinten en zet contrastrijke zwart-witfoto's in hun beste licht.

fotopapier glanzend
premium papier mat
fotopapier mat
Gerecycled papier
art print
Zijde fotopapier

Raak geïnspireerd door onze galerij!

Kies uit een uitgebreide lijn ontwerpen voor uw kalender

Kies uit een uitgebreide lijn ontwerpen voor uw kalender

Maak een geheel persoonlijke kalender

Kies uw eigen kleuren

Kies uw eigen kleuren

U kunt naar wens de kleuren van de teksten, achtergronden, feestdagen en zondagen aanpassen en ook de mate van transparantie. Zo kunt u de kalender volledig naar wens aanpassen en zelfs de ontwerpkleuren afstemmen op de kleuren in de foto’s.

Voeg feestdagen en belangrijke datums toe

Voeg feestdagen en belangrijke datums toe

In het menu “Feestdagen” vindt u een vooraf opgestelde lijst van feestdagen in het gekozen land en de bijbehorende regio’s. De lijst kan eenvoudig worden aangepast of uitgebreid. U kunt dus ontbrekende feestdagen, verjaardagen of andere belangrijke gebeurtenissen toevoegen of bestaande vermeldingen verwijderen.

Pas de afmetingen van de kalendertabel aan

Pas de afmetingen van de kalendertabel aan

Afhankelijk van het ontwerp van de kalender kunt u de kalenderdagen groter of kleiner afbeelden in percentages. U kunt de tabel minimaliseren en de foto de voornaamste blikvanger maken of de dagen groter afbeelden, waardoor ze meer in het oog springen.

Uw kalender delen

Uw kalender delen

U kunt uw project in slechts een paar klikken delen met wie u wilt. U kunt uw kalender met familie of vrienden delen, zodat ze opmerkingen kunnen plaatsen of zelf een bestelling kunnen doen. Als u een professional bent, kunt u de kalender rechtstreeks aan uw klanten verkopen.

Wat maakt Saal Digital de juiste keuze?

We zijn een professioneel fotolab en grote liefhebbers van fotografie. We streven er altijd naar om onze producten verder te ontwikkelen om hogere standaarden te bereiken en aan de wensen van onze klanten te voldoen. Als moderne online dienstverlener zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige fotoproducten, waaronder gepersonaliseerde fotomuurkalenders, bureaukalenders en familiekalenders.

Geen logo van de fabrikant

Geen logo van de fabrikant

Geen van onze producten bevat ons logo. Je ontvangt een volledig neutraal product.

Snelle levering

Snelle levering

U ontvangt uw fotoproduct zeer snel. Met slechts een paar werkdagen productietijd duurt het wachten nooit lang.

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Bij Saal Digital bestelt u zonder zorgen. Uw tevredenheid staat centraal binnen onze bedrijfsfilosofie.

Veilig bestellen

Veilig bestellen

We bieden u verschillende veilige betaalwijzen voor uw bestellingen. U kunt betalen met bankkaart, creditcard of PayPal.

Professionele kwaliteit

Professionele kwaliteit

Wij geloven in het produceren van hoogwaardige fotoproducten om u altijd het beste te kunnen bieden. Met ons zijn uw foto’s in de beste handen!

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen