Saal WallArt

Saal WallArt

Saal WallArt is een online platform waarmee je je foto's kunt verkopen en je profiel kunt promoten. Upload je foto's naar het platform en zodra ze zijn goedgekeurd, kunnen potentiële klanten over de hele wereld ze kopen. Je kunt ze ook koppelen aan je profielpagina, zodat je je werk kunt laten zien, in contact kunt komen met potentiële kopers en geld kunt verdienen met je fotografie.

Saal WallArt website

Afbeeldingen uploaden naar WallArt

Om foto's te uploaden op Saal WallArt moet je eerst naar de Saal WallArt website gaan. Selecteer een categorie waarin je je foto's wilt verkopen. Eenmaal in de gekozen categorie klik je op de knop afbeeldingen verkopen boven de afbeeldingen aan de linkerkant van de pagina.

Categorie Landschap

Houd er rekening mee dat je een account moet hebben om afbeeldingen te kunnen uploaden. Als je op Afbeeldingen verkopen klikt, verschijnt er een venster Maak een nieuwe account aan waarin je eenvoudig een account kunt aanmaken. Als je al een account hebt voor de Photo Portal, kun je inloggen.
Na het inloggen verschijnt er een venster met informatie over de commissie en belangrijke overwegingen voordat je afbeeldingen uploadt. Je kunt dan doorgaan met het uploaden van de foto's die je wilt verkopen binnen de geselecteerde categorie. Houd er rekening mee dat je geüploade foto's door een goedkeuringsproces gaan voordat ze worden gepubliceerd in de galerie. Je ontvangt een e-mailbericht wanneer het goedkeuringsproces is voltooid.

Beheer van afbeeldingen

Afbeeldingen die je hebt geüpload naar Saal WallArt zijn toegankelijk via het menu Galerijen. Wanneer je je eerste foto uploadt naar Saal WallArt, wordt er automatisch een nieuwe galerie genaamd Saal Digital aangemaakt onder het kopje Gedeelde afbeeldingen met WallArt. Deze galerie organiseert alle foto's die je hebt geüpload naar Saal WallArt per categorie. Je kunt op elk moment foto's uit deze galerij verwijderen. Let op: zodra een foto is verwijderd, is deze niet meer beschikbaar voor verkoop op Saal WallArt.

Galerie menu met Saal WallArt galerie

Afbeeldingen verkocht door Saal WallArt

Zodra je beelden op WallArt staan, verdien je commissie over elk verkocht exemplaar. Om informatie over je verkochte afbeeldingen te bekijken, log je in op Photo Portal en open je het menu Afbeeldingen verkocht door Saal WallArt binnen Account. Hier vind je een uitgebreide maandelijkse rapportage van de verkochte beelden. Dit rapport houdt je op de hoogte van het succes van je verkopen en helpt je de prestaties van je fotografiebedrijf bij te houden.

Verkochte beelden door Saal WallArt menu

Profiel verbinden met Saal WallArt

Als je een actief Publiek profiel hebt op Photo Portal, kun je dit koppelen aan Saal WallArt om je werk te promoten. Open hiervoor het menu Profiel- en pagina-instellingen binnen je Account. Scroll naar beneden en je vindt twee Saal WallArt opties om in te schakelen:

Saal WallArt opties binnen Profiel en pagina instellingen

Mijn profiel weergeven op Saal WallArt

Door deze optie te activeren wordt een persoonlijk kunstenaarsprofiel aangemaakt en gepubliceerd in de lijst van Saal WallArt kunstenaars. Let op: deze pagina is niet hetzelfde als je profielpagina, maar wordt gemaakt met de afbeeldingen die je eerder hebt geüpload naar Saal WallArt. Met deze functie kun je al je werk samen laten zien en je bedrijf een boost geven. Houd er rekening mee dat de opname van een profiel in de kunstenaarslijst onderworpen is aan een goedkeuringsproces.

Saal WallArt Kunstlijst

Toon afbeeldingen gepubliceerd op Saal WallArt

Door deze optie te activeren maak je een link op je profielpagina die je naar een Saal WallArt pagina brengt met alle beelden die je daar eerder hebt geüpload. Hierdoor kunnen potentiële klanten je foto's direct bij Saal WallArt kopen.

Profielpagina met link naar Saal WallArt

Vergeet niet om na het activeren van een van deze opties in het menu Profiel- en Pagina-instellingen op de knop Wijzigingen opslaan te klikken.

Houd er rekening mee dat het op dit moment helaas niet mogelijk is om foto's in te sturen naar Saal WallArt vanaf Zwitserse, Britse en Amerikaanse accounts.

 

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies:

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies: