Wat te verkopen in Photo Portal: Productsets, Fotoboeken, Foto's...

Meer verkopen met fotoproducten van hoge kwaliteit

Ontdek de reeks fotoproducten van hoge kwaliteit die je via je galerijen kunt aanbieden. Als je alles-in-één galeriesysteem en laboratorium van hoge kwaliteit zorgen wij van Saal Digital ervoor dat je klanten alleen het beste ontvangen. Van tastbare fotoafdrukken en fotoboeken tot digitale downloads en samengestelde productsets, wij zorgen voor de productie, verpakking en verzending, zodat je altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Ontdek de mogelijkheden en definieer je Saal aanbod!

Meer verkopen met fotoproducten van hoge kwaliteit

Bestandsdownloads

Maximaliseer je inkomsten door downloads van bestanden direct via je galerij aan te bieden. Verkoop individuele afbeeldingen in verschillende resoluties of hele galerijen met één klik. Bepaal je eigen prijzen - elke cent gaat rechtstreeks naar jou, zonder commissiekosten. Zelfs voor directe transacties buiten het platform om, kun je directe downloads aanbieden zonder extra betaling, wat gemak biedt voor jou en je klanten.

Productsets

Maak unieke productsets om aan de behoeften van je klanten te voldoen door fysieke fotoproducten en digitale downloads te combineren. Bied aangepaste pakketten met fysieke producten die een select aantal digitale downloads kunnen bevatten, of geef toegang tot de hele galerij, zodat je klanten de flexibiliteit hebben om de perfecte herinneringsbundel te kiezen.

Fotoboeken

Maak en deel fotoboeken op maat voor je fotosessies, verkrijgbaar in een groot aantal formaten en papiersoorten. Kies uit onze standaard of professionele lijnen, compleet met prachtige omslagopties en elegante Cadeauboxen, om je werk geraffineerd te presenteren. Neem ze op in galerijen en subgalerijen.

Wanddecoratie

Laat je klanten hun favoriete momenten omtoveren tot opvallende Wanddecoratie. Bied een selectie van oppervlakken zoals standaard of geborsteld metaal, Acrylglas, PVC of canvas in je galerie. Kies voor opties zoals muurbevestigingen, frames of houten hangers, zodat klanten hun ruimte kunnen personaliseren met duurzame art prints van hoge kwaliteit.

Foto's

Geef je klanten een scala aan keuzemogelijkheden voor hun fotoafdrukken, van klassieke glanzende, matte of zijden afwerkingen tot creatieve opties zoals RetroPrints, stickers, magneten of acrylglas displays. Selecteer de formaten en afwerkingen die je in je galerijen wilt aanbieden, zodat je volledige controle hebt over je assortiment afdrukproducten en de prijzen.

Posters / FineArt

Bied grote afdrukken aan in klassiek glanzend, mat of zijdezacht echt fotopapier, of kies artistiek Hahnemühle FineArt papier voor je galerieën. Voeg opties toe voor lijsten en houten hangers om de presentatie en waarde te verbeteren. Producten kunnen worden verkocht als eenvoudige fotoafdrukken of worden ontworpen als aangepaste projecten met specifieke prijzen, waardoor je aanbod nog veelzijdiger wordt.

Kaarten

Maak persoonlijke kaartprojecten die perfect zijn voor babyaankondigingen, bruiloften, communies of vakantiegroeten. Met onze gebruiksvriendelijke Ontwerplijnen die op elk thema zijn afgestemd, kun je snel en eenvoudig een uniek project maken. Bied je klanten deze speciale attenties aan, zodat ze hun vreugdevolle gelegenheden kunnen delen met prachtig ontworpen kaarten.

Fotocadeaus

Stel je klanten in staat om hun dierbare herinneringen tot leven te brengen met een gevarieerde selectie fotocadeaus. Van mokken en puzzels tot Shopper Tasjes en deurmatten, ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils. Dit is een fantastische kans om je productaanbod uit te breiden en je klanten te voorzien van gepersonaliseerde artikelen waarvan ze zelf kunnen genieten of die ze kunnen delen als attente cadeaus voor vrienden en familie.

Fotokalenders

Maak van speciale fotosessies herinneringen voor het hele jaar met op maat gemaakte fotokalenders. Of het nu gaat om wand-, tafel- of familiekalenders, met onze gebruiksvriendelijke ontwerptools, verschillende ontwerpen voor datumtabellen en papieropties kun je elke kalender afstemmen op de behoeften van je klant. Het aanbieden van kalenders is een seizoensgebonden kans om waarde toe te voegen en je klanten het hele jaar door betrokken te houden bij je werk.

Krijg 35 % korting als professional

Meld je aan voor een Professioneel account en ontvang 35 % korting op de catalogusprijs van Saal Digital voor alle verkoop van fotoproducten via jouw galerijen. Geen kosten, geen vervaldatum en automatische toepassing van de korting bij aanmelding.