Photo Portal Verkoop: Vouchers, prijslijsten en productsets

Verkoop

Maximaliseer je winst

Prijslijsten

Ons systeem stroomlijnt het beheer van je prijslijsten en biedt je de flexibiliteit om de uiteindelijke prijzen voor je aanbiedingen te bepalen en aan te passen. Dit omvat fysieke producten, digitale downloads, productsets die je hebt samengesteld en uitgebreide galerij-downloadpakketten. Je hebt de vrijheid om specifieke formaten of afwerkingen te kiezen voor fysieke fotoproducten en direct je winstmarges te zien terwijl je de verkoopprijzen vaststelt. Je kunt kiezen uit procentuele of absolute winstmarges. Bovendien zorgt onze Prijsaanpasser ervoor dat prijzen naar boven worden afgerond, waardoor je klanten een esthetisch aantrekkelijker cijfer te zien krijgen, wat de algehele koopervaring verbetert.

Fysieke fotoproducten en downloads

Bied downloads van bestanden en fysieke fotoproducten aan. Pas je aanbod aan door specifieke formaten, afwerkingen en uitbreidingen te kiezen tegen unieke prijzen. Stel verschillende prijzen in voor downloads op basis van resolutie en pakketopties. Voor klanten van wie het fotoshootpakket al downloads bevat, kun je een naadloze downloadervaring bieden zonder door het afrekenproces te hoeven navigeren.

Productsets en Upsells

Maak aangepaste pakketten waarin downloads worden gecombineerd met fysieke fotoproducten om het inkomstenpotentieel te vergroten. Bepaal specifieke hoeveelheden fotoproducten of bestandsdownloads, inclusief opties voor alle galerijdownloads, om extra aankopen te stimuleren.

Promoties

Ontwerp en implementeer promotiekortingen die van toepassing zijn op je hele galerij of specifieke projecten, met aanpasbare einddata en kortingswaarden (percentage of vast bedrag). Stel minimum bestelbedragen in en beperk de promotie tot eenmalig gebruik per klant, met drie verschillende kortingsniveaus voor flexibiliteit.

Vouchers

Verhoog je marketingstrategie door unieke Kortingscodes te genereren voor individuele klanten of gedefinieerde klantengroepen. Deze vouchers kunnen worden aangepast om een korting met een vaste waarde of een percentage korting op de totale bestelwaarde aan te bieden. Verhoog de aantrekkingskracht en effectiviteit van je vouchers door een minimum bestelwaarde in te stellen voor de toepassing ervan en de toepasbaarheid op bepaalde productsoorten of artikelen te specificeren, zodat je verzekerd bent van gerichte promoties die de verkoop en betrokkenheid van klanten stimuleren.

Integratie in e-mail workflows

Integreer je promoties naadloos in je e-mailworkflows om je klanten effectief te informeren over kortingsmogelijkheden. Gebruik deze functie om nieuwe aanbiedingen aan te kondigen en herinneringen te sturen wanneer het einde van de promotie nadert - allemaal met het doel om de aankoopintentie te verhogen en de verkoop te maximaliseren.

Laten we je reis beginnen

Verken Saal Photo Portal: maak eenvoudig galerijen, projecten en verkoop afbeeldingen. Meld je gratis aan om zelfstandig op verkenning te gaan of boek een demo voor een rondleiding op maat van jouw workflow. Begin nu met het opbouwen van je digitale showcase!