Mini Leporello

Mini-leporello

Mini-leporello's zijn beschikbaar in het menu Productselectie binnen Kaarten. Als je Mini-leporello selecteert, wordt de configurator geopend, die verschillende formaten met specifieke paginatellingen biedt. Je kunt het aantal selecteren of handmatig het gewenste aantal invoeren in het vak Aangepast. Je kunt ook kiezen uit verschillende papieropties. Zodra je je voorkeuren hebt ingesteld, klik je op Ontwerpen om verder te gaan.

Mini-leporello configurator

Mini-leporello vouw, voor- en achterkant

Alle Mini-leporello's hebben twee gebieden die je kunt ontwerpen: Voorkant en achterkant, zichtbaar in het onderste menu van de Online ontwerper. Elk gebied bevat een bepaald aantal pagina's, afhankelijk van de gekozen configuratie. De pagina's zijn gemarkeerd met hulplijnen die overeenkomen met de vouwgebieden. Het aantal pagina's bepaalt de positie van de voor- en achterkant van de Mini-leporello. Voor Mini-leporello's van 8 en 12 pagina's bevinden de voor- en achterkant zich in hetzelfde ontwerpgebied (voorkant).

12 pagina's Mini-leporello in designer

12 pagina's Mini-leporello gevouwen

Bij de Mini-leporello van 10 pagina's bevindt de voorkant zich in het ontwerpgebied aan de voorkant en de achterkant in het ontwerpgebied aan de achterkant.

10 pagina's Mini-leporello in designer

10 pagina's Mini-leporello gevouwen