Fotostandaard - maakt van uw foto een designobject

Ontdek onze kwaliteitsoppervlakken

Fotostandaard

Uw mooiste foto´s exclusief presenteren

Dat kan met de decoratieve fotostandaard

Haal meer uit uw foto! Ontwerp een prachtig designobject. Ideaal voor in huis of op kantoor. Met de fotostandaard krijgt uw foto alle aandacht die hij verdient.

Ook uitermate geschikt als naam- of informatie plaatje. Wordt veelvuldig gebruikt als informatie standaard voor receptie´s en ontvangstruimten.

Uw fotostandaard

 • Direct Print op acrylglas, Foto op Aluminium, Foto op Geborsteld Aluminium of GalleryPrint
 • met acrylstandaard of foto-standaard chroom
 • voor in huis of als cadeau

 

 

Presenteer uw mooiste foto´s zonder rand

Ontdek de oppervlakken en standaardtypen

Oppervlak acrylglas

Onze fotostandaard van acrylglas heeft u een hoogwaardig en edel look. Dit exclusieve designobject laat uw foto leven. Uitermate stralende en briljante kleuren. De fotostandaard van acrylglas heeft geen storende rand. Zo staat alleen uw foto op de voorgrond. Hoogste resolutie en maximale scherpte dankzij de 6-kleuren/UV-directdruk.

Uw foto op acrylglas is in een dikte van 5 mm beschikbaar. Presenteer uw lievelingsfoto met een acryl- of chromen-standaard.

Oppervlak Foto op Aluminium

Toon uw foto gedruk op aluminium op een prachtige standaard! De 6-kleuren-UV-directddruk inclusief lightkleuren zorgen voor de hoogste resolutie met maximale scherpte. Het materiaal "aluminium" heeft een dikte van 3 mm en is uitermate stabiel en weersbestendig.

De fotostandaard is voor elke omgeving een pracht object! Op katoor, in de woonkamer maar ook op uw werk een echte aandachttrekker. Kiest u voor een standaard van chroom of van acrylglas.

Oppervlak geborsteld aluminium

De fotostandaard geborsteld aluminium met een dikte van 3 mm maakt uw afbeelding tot een echte blikvanger. Het geborstelde aluminium oppervlak wordt vooral zichtbaar bij lichte delen van de afbeelding en geeft daarom een bijzonder luxe look.

Ook hier zorgt de 6-kleuren-UV-Direct Print voor een hoge weersbestendigheid en een indrukwekkende kleurenintensiteit. Laat uw foto uitblinken door te kiezen voor een acrylstandaard of de variant van chroom.

Oppervlak GalleryPrint mat of glanzend

De GalleryPrint in mat of glanzend verleend uw fotostandaard een bijzondere look. Direct gedrukt op acrylglas van 2 mm en word verbonden met een Aluminium plaat in 3 mm sterkte.

De fotostandaard met de 6-kleuren-UV-directdruk inclusief lightkleuren is met een acryl- of chromen-standaard te verkrijgen.

Acrylstandaard/voet

De standaard/voet van acrylglas is een andere mogelijkheid om uw afbeelding van een individuele look te voorzien. De standaard  is gemaakt van een acrylglasplaat en voorzien van een horizontale groef, waarin uw foto wordt geplaats 10 x 15 cm.

 • acrylglasplaat 10 x 15 cm
 • verkrijgbaar met aluminium,  geborsteld aluminium, acrylglas of GalleryPrint mat of glanzende druk

Edele chrome standaard

Presenteer uw foto met een edele chrome standaard. Uw foto staat op twee 40 mm lange chromen voeten (staafjes) met een doorsnede van 8 mm. Vanaf de voorkant ziet u alleen links en recht onder de beide chromen "knopjes".

 • twee chromen voeten met een lengte van ca. 40 mm
 • doorsnede ca. 8 mm
 • verkrijgbaar voor acrylglas, Aluminium, Geborsteld Aluminium of GalleryPrint mat of glanzend -druk

Ontdekt u de verschillende formaten

Welk formaat bevalt u het beste?

De fotostandaards zijn in zeven verschillende fomaten verkrijgbaar. Alle formaten zijn voor acrylglas, Aluminium,  Geborsteld Aluminium of GalleryPrint mat en glanzend geschikt. En zijn tevens combineerbaar met een chromen- of acrylglasvoet.

 • Vierkant: 13 x 13 cm en 20 x 20 cm
 • Staand-formaat: 15 x 10 cm en 18 x 13 cm
 • Liggend-formaat: 10 x 15 cm, 13 x 18 cm en 20 x 30 cm
Formate 13x13 und 20x20
Formate 15x10 und 18x13
Formate 10x15,13x18 und 20x30
Nu bestellen
Nu bestellen