Gewoon indrukwekkend: de meerdelige kunst

Je € 15 Ontdekkingstegoedbon*: WB624-EXW

Photos
*€ 15 Ontdekkingstegoedbon voor Wanddecoratie. Geldig t/m 31-12-2023. Minimum bestelwaarde €29,95. Verzending niet inbegrepen. Niet te combineren met andere speciale aanbiedingen of vouchers. Slechts eenmaal per huishouden inwisselbaar.

The highlight of every room

Verdeeld over meerdere panelen ziet je motief er indrukwekkend uit en wordt het automatisch het hoogtepunt van elke kamer. Wanddecoraties met meerdere delen bieden de kijker een oneindige uitgestrektheid en creëren zo een heel bijzondere sfeer.
Veel individuele motieven kunnen ook worden gecombineerd met de meerdelige Wanddecoratie om een bijzonder harmonieuze compositie te creëren. Met onze Wanddecoratie configurator kun je verschillende combinaties testen en zo een uniek designobject creëren.

Meerdere ruimte-opties

Welke tussenruimte je moet kiezen voor je meerdelige Wanddecoratie hangt af van zowel het motief als het ontwerp van de kamer. Voor grote formaten kan een grotere afstand tussen de delen een uniek panoramisch effect creëren.
Voor kleinere Wanddecoraties en gedetailleerde motieven kun je het beste een kleinere tussenruimte kiezen. Het motief moet zo worden geplaatst dat belangrijke beeldelementen zichtbaar blijven op het beeldpaneel.
Nu ontwerpen
Nu ontwerpen