Indrukwekkend: de Meerdelige Wanddecoratie

Uw €15 waardebon ter kennismaking*: WB624-EXW

Photos

* €15 waardebon ter kennismaking. Actie geldig t/m 31-07-2021. De minimale bestelwaarde is €29,95 excl. verzendkosten. De korting geldt niet voor de verzendkosten. Niet met andere acties en aanbiedingen combineerbaar. Eenmalig per huishouden te gebruiken.

The highlight of every room

Verdeeld op verschillende fotopanelen, zal uw afbeelding er heel indrukwekkend uitzien en het hoogtepunt van elke kamer worden. De meerdelige wanddecoratie biedt de kijker met een oneindige uitgestrektheid en creëert hierdoor een zeer bijzondere sfeer.
Veel individuele afbeeldingen kunnen ook worden gecombineerd met de meerdelige wanddecoratie om een bijzonder harmonieuze compositie te creëren. Met onze wanddecor-configurator kunt u verschillende combinaties testen en zo een uniek designobject creëren.
Wanddecoratie demoset

Het wanddecoratie proefpakket

Bestel ons proefpakket en ontdek de verschillende materiaalsoorten. Bestel het wanddecoratie proefpakket voor slechts € 15,-. U ontvangt direct na het plaatsen van uw bestelling een € 15,- waardebon. Deze waardebon kan u bij de eerstvolgende bestelling inleveren. Het proefpakket kan als demo worden gebruikt! Het proefpakket geeft de mogelijkheid om alle materialen te tonen. 

Nu wanddecoraties onderling vergelijken. Bekijk de hoogwaardige druk en het exclusieve materiaal. Bepaal welk materiaal voor u het meest geschikt is.
Inhoud van het proefpakket: 10 x 10 cm:

  • Foto op Aluminium 3 mm
  • Foto op geborsteld Aluminium 3 mm
  • Hardschuimplaat 5 mm
  • Acrylglas 5 mm
  • Fotocanvas
  • GalleryPrint in glans en mat

Nu proefpakket bestellen!

Nu bestellen
Nu bestellen