Indrukwekkend: de Meerdelige Wanddecoratie

Uw € 15 waardebon ter kennismaking*: WB624-EXW

Photos
*€ 15 waardebon ter kennismaking. Actie geldig t/m 30-06-2023. De minimale bestelwaarde is €29,95 excl. verzendkosten. De korting geldt niet voor de verzendkosten. Niet met andere acties en aanbiedingen combineerbaar. Eenmalig per huishouden te gebruiken.

The highlight of every room

Verdeeld over meerdere beeldpanelen zal je motief er heel indrukwekkend uitzien en automatisch het hoogtepunt van elke kamer worden. Multidelige wanddecoratie biedt de kijker een oneindige uitgestrektheid en creëert zo een heel bijzondere sfeer.
Veel individuele afbeeldingen kunnen ook worden gecombineerd met de meerdelige wanddecoratie om een bijzonder harmonieuze compositie te creëren. Met onze wanddecor-configurator kunt u verschillende combinaties testen en zo een uniek designobject creëren.

Various layouts and surfaces

Alle lay-outs zijn beschikbaar met andere oppervlakken. U kunt niet alleen de meerdelige wanddecoratie combineren met uw motief, maar u kunt het nog extra karakter geven met het perfecte oppervlak.

Meerdere ruimte-opties

Welke ruimte u moet kiezen voor uw meerdelige wanddecoratie is afhankelijk van het motief en de indeling van de ruimte. Voor grote formaten kan een grotere ruimte tussen de onderdelen tot een uniek panorama-effect leiden.
Voor kleinere wanddecoratie en gedetailleerde motieven kunt u beter een kleinere ruimte kiezen. Het motief moet zo worden geplaatst dat belangrijke foto-onderdelen zichtbaar blijven op het fotopaneel.
Nu ontwerpen
Nu ontwerpen