Uw afbeelding op een hoogwaardige canvas

Uw € 15 waardebon ter kennismaking*: WB624-EXW

4,8/5
van 833 customeropinions
*€ 15 Ontdekkingstegoedbon voor Wanddecoratie. Geldig t/m 31-12-2023. Minimum bestelwaarde €29,95. Verzending niet inbegrepen. Niet te combineren met andere speciale aanbiedingen of vouchers. Slechts eenmaal per huishouden inwisselbaar.

Exclusieve look in galerij-kwaliteit

Het afdrukken van je foto op een natuurlijk, fijn canvas geeft het een klassevol, stijlvol, galerieachtig uiterlijk. De hoogste resolutie en maximale kwaliteit zorgen voor een indrukwekkende glans en scherpe beelden.

Het met de hand gedrukte doek wordt zorgvuldig opgespannen op een stevig wiggenframe van echt hout en aan de achterkant bevestigd. De installatie is eenvoudig; je doek kan meteen worden opgehangen zonder apart frame. Je hebt alleen twee schroeven of spijkers in de muur nodig om het houten frame aan op te hangen.

  • Natuurlijke kleur, fijn canvasdoek (260 g/m²)
  • Hoogwaardige latexprint met 300 dpi-resolutie
  • Hoge kleurbriljantie & maximale helderheid
  • Massief, echt houten wigframe (2 cm)
  • Gemaakt van een gemengde stof van 35% katoen en 65% polyester
  • Inbegrepen in de Monsterreeks
  • Voor professionals: ICC profiel beschikbaar

Verfijn je Wanddecoratie met een zwevende lijst

Wil je je Wanddecoratie een extra touch geven? Bestel dan onze zwevende Baklijst! Dit type lijst maakt je foto helemaal af en zorgt voor een professionele galerielook. Kies tussen zwart en wit voor de lijst die het beste bij je onderwerp past.
De zwevende lijst creëert een opening van 8 mm tussen de Wanddecoratie en de houten lijst, waardoor je foto lijkt te zweven. Je foto in de lijst wordt opgehangen door middel van bijgeleverde beugels.

Raak geïnspireerd door onze galerij!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

Met en zonder rand reflectie

U kunt uw foto canvas bij ons bestellen met of zonder rand reflectie. In de versie zonder rand reflectie, wordt het beeld naar de zijkanten gevouwen. Deze methode is geschikt voor ontwerpen die voldoende beeldmateriaal rond de randen hebben.
Als de hele afbeelding op de voorkant van de Wanddecoratie moet komen, raden we de variant met randspiegeling aan. Hierbij wordt het ontwerp aan alle vier de zijden gespiegeld. Bij het spannen van het canvas over het frame wordt alleen het gespiegelde deel van de afbeelding omgedraaid.
Photos

Houten frames in verschillende diktes

Het geprinte canvas wordt met de hand gerekt over een echt houten frame. U kunt kiezen uit een frame van 2 cm of een frame van 4 cm dik om uw canvas wat extra karakter te geven.
Vanwege de dikte kunt u kiezen uit opties met en zonder randspiegeling voor het 2 cm dikke frame. Om te voorkomen dat u belangrijke beeldelementen verliest aan de zijkanten van het 4 cm dikke frame, is deze optie alleen beschikbaar met randspiegeling.
Photos
Beschikbare ophangopties voor foto canvas

Beschikbare ophangopties voor foto canvas

Als je een Foto Canvas bestelt, zijn hier alle beschikbare ophangopties:

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen