Uw afbeelding op een hoogwaardige canvas

Uw € 15 waardebon ter kennismaking*: WB624-EXW

4,8/5
van 439 customeropinions
*€ 15 waardebon ter kennismaking. Actie geldig t/m 31-01-2023. De minimale bestelwaarde is €29,95 excl. verzendkosten. De korting geldt niet voor de verzendkosten. Niet met andere acties en aanbiedingen combineerbaar. Eenmalig per huishouden te gebruiken.

Exclusieve look in galerij-kwaliteit

Het afdrukken van je foto op een natuurlijk, fijn canvas geeft het een klassevol, stijlvol, galerieachtig uiterlijk. De hoogste resolutie en maximale kwaliteit zorgen voor een indrukwekkende glans en scherpe beelden.

Het met de hand gedrukte doek wordt zorgvuldig opgespannen op een stevig wiggenframe van echt hout en aan de achterkant bevestigd. De installatie is eenvoudig; je doek kan meteen worden opgehangen zonder apart frame. Je hebt alleen twee schroeven of spijkers in de muur nodig om het houten frame aan op te hangen.

 • Natuurlijke kleur, fijn canvasdoek (260 g/m²)
 • Hoogwaardige latexprint met 300 dpi resolutie
 • Hoge kleurbriljantie & maximale helderheid
 • Massief, echt houten wiggenframe (2 cm)
 • Gemaakt van een gemengde stof van 35% katoen en 65% polyester

Uw foto op canvas met een baklijst

Wilt u van uw foto op canvas een echte blikvanger maken?  Bestel dan uw foto met een baklijst in zwart of wit! Dit rond uw plaatje helemaal af en geeft die bijzondere galerie-look waar iedereen naar opzoek is.
Door de speciale omlijsting ontstaat er een 8 mm brede rand tussen de foto en de houten baklijst. Dit geeft de foto een uniek zwevend karakter. De foto op canvas kan in een handomdraai dankzij de meegeleverde bevestiging opgehangen worden.
Floating frame

Met en zonder rand reflectie

U kunt uw foto canvas bij ons bestellen met of zonder rand reflectie. In de versie zonder rand reflectie, wordt het beeld naar de zijkanten gevouwen. Deze methode is geschikt voor ontwerpen die voldoende beeldmateriaal rond de randen hebben.
Als de hele afbeelding op de voorkant van het wanddecor moet komen, raden we de variant met randspiegeling aan. Hierbij wordt het ontwerp aan alle vier de zijden gespiegeld. Bij het spannen van het doek over het frame wordt alleen het gespiegelde deel van de afbeelding omgedraaid.
Photos

Houten frames in verschillende diktes

Het geprinte canvas wordt met de hand gerekt over een echt houten frame. U kunt kiezen uit een frame van 2 cm of een frame van 4 cm dik om uw canvas wat extra karakter te geven.
Vanwege de dikte kunt u kiezen uit opties met en zonder randspiegeling voor het 2 cm dikke frame. Om te voorkomen dat u belangrijke beeldelementen verliest aan de zijkanten van het 4 cm dikke frame, is deze optie alleen beschikbaar met randspiegeling.
Photos
Sample Set

Het wanddecoratie proefpakket

Bestel ons proefpakket en ontdek de verschillende materiaalsoorten. Bestel het wanddecoratie proefpakket voor slechts €15. U ontvangt direct na het plaatsen van uw bestelling een €15 waardebon. Deze waardebon kan u bij de eerstvolgende bestelling inleveren. Het proefpakket kan als demo worden gebruikt! Het proefpakket geeft de mogelijkheid om alle materialen te tonen.

Nu wanddecoraties onderling vergelijken. Bekijk de hoogwaardige druk en het exclusieve materiaal. Bepaal welk materiaal voor u het meest geschikt is.
Inhoud van het proefpakket: 10 x 10 cm:

 • Foto op Aluminium 3 mm
 • Foto op geborsteld Aluminium 3 mm
 • Hardschuimplaat 5 mm
 • Acrylglas 5 mm
 • Fotocanvas
 • GalleryPrint in glans en mat
Nu ontwerpen
Nu ontwerpen