Word Saal Digital Reseller

10 % Korting *

Gegarandeerde korting op alle producten voor minimaal 12 maanden

15 % Korting *

Vanaf een gemiddelde omzet ter waarde van € 100, - per maand of € 1200, - over de afgelopen 12 maanden

20 % Korting *

Vanaf een gemiddelde omzet ter waarde van € 200 per maand of € 2400 over de afgelopen 12 maanden

30 % Korting en meer *

Voor hogere verkopen ontvangt u van ons een individueel aanbod.

* De korting is geldig op alle producten voor de komende 12 maanden vanaf het begin van de termijn. De korting wordt direct aangepast nadat de omzetdrempel is bereikt. Een mogelijke downgrade vindt alleen plaats als de omzetdrempel na 12 maanden niet wordt bereikt. Opbrengstdrempel betekent het factuurbedrag exclusief btw en verzendkosten. Niet cumuleerbaar met andere acties en vouchers. Voucher niet overdraagbaar.

Voor fotografen, agentschappen en freelancers

Bent u een fotograaf, agentschap of een bedrijf? Wilt u uw klanten professionele fotoproducten van de hoogste kwaliteit aanbieden? Dan bent u bij Saal Digital aan het juiste adres. Bent u net uw eigen bedrijf begonnen? Wij ondersteunen u vanaf het begin en geven u 10% korting op alle producten. Afhankelijk van het bestelvolume wordt uw korting mogelijk aangepast.

Overzicht van de voorwaarden

  • Na succesvolle registratie ontvangt u uw persoonlijke vouchercode.
  • Profiteer vanaf het begin van 10% korting op alle producten.
  • Er is geen minimumomzet, geen kosten, geen tijdslimiet.
  • Mogelijkheid om een hogere korting te krijgen bij het bereiken van de genoemde netto-omzet.
  • Er zijn geen kosten en geen tijdslimiet.
  • Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en vouchers.
  • Niet overdraagbaar.
  • Bestel verwerkersovereenkomst met Saal Digital Fotoservice GmbH.

Uw voordelen als reseller

Professionele omgeving

In de professionele omgeving vindt u informatie over afmetingen, kalibratie en gegevensvoorbereiding. Met onze Saal Design-plug-ins voor Adobe Photoshop en Adobe InDesign en onze professionele upload, kunt u uw producten in uw eigen software ontwerpen.

ICC Profielen

Kleurbeheer voor professionals. Werk volgens de ICC-specificaties om de best mogelijke resultaten te garanderen. Gebruik onze ICC-profielen voor kalibratie voor een optimaal kleurresultaat.

Sample Producten

Musterprodukteprogramm

50% korting op demoproducten. Creëer uw persoonlijke portfolio en laat uw klanten hoogwaardige producten zien zoals fotoboeken, wanddecoraties en kaarten.

Professional Line

Bied uw klanten nét dat beetje extra. Handgemaakt, met lederen hoes en zoals altijd zonder het logo van de fabrikant. Onze Professional Line-producten, met hun luxe acrylglazen en kunstleren cover, zorgen voor een hele bijzondere ervaring. De aantrekkelijke presentatie wordt afgemaakt met de exclusieve geschenkdoos.

Top kwaliteit

Hoogwaardige fotoprodukten in briljante kwaliteit - dat is waar Saal Digital voor staat. Ons doel is het om u permanent de maximale produktkwaliteit te bieden. Uw foto's zijn bij ons in de beste handen!

Snelle levering

Natuurlijk wilt u uw bestelling zo snel mogelijk in huis hebben. Met een produktietijd van slechts enkele werkdagen is uw levering in een handomdraai bij u, zelfs met expreslevering op aanvraag.

Direct uit eigen laboratorium

Transparantie is belangrijk voor ons: om deze reden ontvangt u al onze produkten direct uit ons eigen laboratorium. Daarmee kunnen we tevens een snelle levering en een directe communicatie garanderen.

We doen bij al onze fotoprodukten afstand van ons fabrikantenlogo. Op deze manier krijgt u een volledig neutraal produkt in topkwaliteit en kunt u zonder beperkingen het gehele oppervlak gebruiken om naar uw eigen wensen te ontwerpen.

Betalen zonder risico

Betaalmethoden voor uw bestellingen: betaal snel en gemakkelijk met creditcard of PayPal.

Tevredenheidsgarantie

Bij Saal Digital bestelt u zonder risico, want uw tevredenheid is de kern van onze bedrijfsfilosofie. Wij willen dat u helemaal tevreden met uw produkt. Hebt u nog een reden om niet tevreden te zijn? Laat het ons weten, wij zullen zeker een snelle en tevredenstellende oplossing voor u vinden. Dit kan in de vorm van een herproduktie, waardebon of creditnota.

Registreer nu

Hebben we uw interesse gewekt? Vul gewoon het onderstaande formulier in en klik op verzenden. Daarna ontvangt van ons een e-mail met uw persoonlijke code.Uw gegevens zijn succesvol verzonden. Hartelijk dank voor uw bericht.

Meest gestelde vragen over het resellerprogramma

Wat gebeurt er na de 12 maanden?

Na 12 maanden verlengen we de geldigheid graag met nog eens 12 maanden. De voucher wordt na 12 maanden zonder gebruik gedeactiveerd, maar u kunt zich indien nodig opnieuw aanmelden.

Wordt de resellerkorting automatisch toegepast op mijn bestellingen?

Nee, om de korting op uw bestelling toe te passen, moet u uw persoonlijke resellervoucher invoeren in het hiervoor  bestemde veld bij het plaatsen van uw bestelling.

Wat betekent netto-omzet?

De netto-omzet is de werkelijke factuurwaarde, exclusief belastingen of verzendkosten. Daarnaast worden terugbetaalde bestellingen ook in mindering gebracht op de berekende netto-omzet.

Wat gebeurt er als mijn verkoop seizoensgebonden is?

Dat is geen probleem, zolang u uw netto-omzet van het desbetreffende kortingsniveau binnen de afgelopen 12 maanden bereikt, behoudt u deze korting gedurende ten minste 12 maanden.

Zijn er nog andere voordelen?

Wij bieden exclusieve individuele aanbiedingen voor uw tentoonstellingen / projecten / bulkbestellingen. Verdere informatie vindt u hier.

Hoe kan ik een hogere korting aanvragen?

Komt u in aanmerking voor hogere korting, neem dan contact met ons op via dit formulier. We onderzoeken uw zaak individueel.