Maak een Saal Digital Professional-account aan

30% uit tot 31/01/2024

In deze moeilijke tijden is het belangrijk om bij elkaar te blijven en we willen ons steentje bijdragen om jullie te steunen. Daarom hebben we besloten om tot 31/01/2024 het startniveau voor onze professionele korting te verhogen naar 30%.

10% 30% korting*

Geldig tot 31/01/2024

Gegarandeerd korting op alle producten gedurende minimaal 12 maanden

15% 30% Korting*

Geldig tot 31/01/2024

Vanaf een gemiddelde omzet ter waarde van € 100 per maand of € 1200 in de afgelopen 12 maanden

20% 30% Discount*

Valid until 31/01/2024

From an average turnover of goods worth € 200 per month or € 2400 within the past 12 months

30% korting of meer*

Neem contact met ons op als u meer omzet hebt dan dit, dan zullen wij daarop reageren.

* Korting geldig op alle producten voor de 12 maanden na de start van de periode. De korting wordt direct aangepast nadat de omzetdrempel is bereikt. Een mogelijke downgrade vindt alleen plaats als de omzetdrempel na 12 maanden nog niet is bereikt. Omzetdrempel betekent het factuurbedrag, exclusief btw en verzendkosten. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en vouchers.

Voor fotografen, bureaus en freelancers

Bent u een fotograaf, bureau of bedrijf? Wilt u professionele fotoproducten van de hoogste kwaliteit aan uw klanten verkopen? Dan is Saal Digital de juiste partner voor u. Bent u net uw eigen bedrijf begonnen? Wij ondersteunen u direct vanaf het begin en geven u 10% korting op alle producten. Afhankelijk van het ordervolume krijgt u mogelijk nog extra korting.

Overzicht voorwaarden

  • Uw persoonlijke korting wordt direct opgeslagen in uw account nadat u met succes bent aangemeld
  • Profiteer van 10% korting op alle producten, meteen vanaf het begin
  • Er is geen minimale omzet
  • Mogelijkheid om meer korting te krijgen als u de gespecificeerde netto omzet behaalt
  • Er zijn geen kosten en tijdslimieten
  • Niet te combineren met andere aanbiedingen en vouchers
  • Niet overdraagbaar

Jouw voordelen met een Professional Account

Zone voor professionals

In de zone voor professionals vindt u informatie over afmetingen, kalibratie en gegevensvoorbereiding. Met onze Saal Digital plug-ins voor Adobe Photoshop en Adobe InDesign, evenals ons professionele uploadtool, ontwerpt u uw producten in uw eigen software.

ICC profielen

Kleurbeheer voor professionals. Werk volgens de ICC-specificaties voor de best mogelijke resultaten. Gebruik onze ICC profielen voor kalibratie voor een optimaal kleurresultaat.

Sample Products

Programma met voorbeeldproducten

50% korting op voorbeeldproducten. Maak je eigen persoonlijke portfolio en presenteer je klanten producten van hoge kwaliteit, zoals Fotoboeken, Wanddecoratie en Kaarten. 50% korting op voorbeeldproducten.

Professional Line

Professionele lijn

Bied je klanten net dat beetje extra. Handgemaakt, met een leren omslag en, zoals altijd, zonder logo van de fabrikant. Onze Professional Line producten, met hun luxe acryl en kunstlederen omslag, zorgen voor een heel bijzondere ervaring. De aantrekkelijke presentatie wordt afgerond door de exclusieve geschenkdoos.

Waarin onderscheidt Saal Digital zich

Topkwaliteit

Bij Saal Digital geloven wij in het produceren van kwalitatief hoogwaardige fotoproducten met kwaliteitsafwerking. Ons doel is om u altijd het beste te bieden. Bij ons zijn uw foto's in goede handen!

Snelle levering

U ontvangt uw fotoproduct zo spoedig mogelijk. Met een productietijd van slechts enkele werkdagen hoeft u nooit lang te wachten. Voor een snellere verzending kunt u ook kiezen voor onze express-verzending.

Rechtstreeks van de fabrikant

Transparantie is belangrijk voor ons: bij Saal Digital ontvangt u alle bestellingen rechtstreeks van de fabrikant. Dit garandeert een snellere levering en naadloze communicatie.

Geen fabrikantlogo

Geen van onze producten bevatten een fabrikantlogo. Zo ontvangt u een geheel neutraal product zonder afleidende symbolen of kenmerken.

Risicovrij bestellen

Wij bieden verschillende veilige betalingsmogelijkheden voor uw bestellingen.

Tevredenheid gegarandeerd

Bij Saal Digital bestelt u zonder zorgen. Klanttevredenheid staat centraal in onze bedrijfsfilosofie. We willen dat u blij bent met uw producten. Mocht u toch een klacht hebben, dan streven wij naar een snelle oplossing waar u tevreden over bent. We voeren de bestelling opnieuw uit of bieden u een voucher of tegoed aan, maar het wordt zeker opgelost!

De meest gestelde vragen over de professionele account

Wordt de professionele korting automatisch toegepast op mijn bestellingen?

Nee, om de korting te ontvangen moet je ingelogd zijn op je account.

Wat betekent netto omzet?

De netto omzet is de totale factuurwaarde zonder btw of verzendkosten. Daarnaast worden gerestitueerde bestellingen ook afgetrokken van de berekende netto omzet.

Wat gebeurt er als mijn verkoop seizoensgebonden is?

Dat is geen probleem. Zolang u uw verkoopdoel voor het aangegeven kortingsniveau bereikt in de afgelopen 12 maanden, houdt u de korting voor de volgende 12 maanden.

Zijn er nog andere voordelen?

Wij bieden exclusieve, individuele aanbiedingen aan voor uw tentoonstellingen / projecten / bulkbestellingen. Meer informatie is hier te vinden.

Hoe kan ik me aanmelden voor hogere korting?

Als u in aanmerking komt voor een hogere korting, neem dan contact met ons op via dit formulier. Wij zullen uw situatie dan beoordelen.

Nu ontwerpen