De fotoposter FUJIFILM Silk | Portrait van Saal Digital

Uw € 15 waardebon ter kennismaking. Voert u deze code in*: PF276-EXF

*€ 15 waardebon voor u! Nu ter kennismaking! Minimale bestelwaarde is € 29,95. Exclusief verzendkosten. Niet met andere acties en aanbiedingen combineerbaar en eenmalig per huishouden te gebruiken. Actie is geldig t/m 30-04-2024

Een speciale zijden touch

De klassieke fotoposter met het fijne zijden raster geeft een speciaal gevoel. Het oppervlak Silk wordt gebruikt in reclame- en portretfotografie en zorgt voor een uitstekende kleurweergave en langdurige beeldstabiliteit.

Dit type poster is vooral geschikt voor professionele portretten en trouw- en schoolfotografie.

Verbluffende poster kwaliteit

Het intense kleurenspectrum bevordert een uitstekende beeldweergave en zorgt voor een natuurlijke schaduw. De Silk spreekt aan en onderscheidt zich duidelijk van andere oppervlakken.

Ontdek onze andere oppervlakken. In onze collectie hebben we vijf andere oppervlakken voor fotografische posters, waaronder drie in onze FineArt posterserie.

Silk Fujifilm

Excellente kleurweergave

Onze fotoposter met Silk | Portrait wordt met behulp van de modernste technologie geproduceerd. D.m.v. de zilverhalogenide ontstaat er een prachtige glans en worden de kleuren van uw poster nu nog mooier weergegeven.

Scan-bescherming: Dit speciale oppervlak is ontworpen om nog beter aan de professionele eisen te voldoen. Door het zeefdruk oppervlak (zijde-oppervlak) is het bijna onmoglijk om de afbeelding te scannen. Dit beschermt uw Silk | Portrait poster tegen ongewenste reproductie/scannen.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen