Speciale voorwaarden voor projecten

Speciale voorwaarden voor projecten

Als je een project plant met een grotere hoeveelheid en een minimale hoeveelheid van vijf eenheden wilt verkopen, kun je speciale voorwaarden aanvragen om te profiteren van een gepersonaliseerde aanbieding. Om dit te doen, open je de Verkoopinstellingen van het project waarvoor je de speciale korting wilt ontvangen. Hier vind je een knop Speciale voorwaarden aanvragen.

Verkoop instellingen

Als je hierop klikt, verschijnt het formulier Speciale voorwaarden. Je moet de volgende informatie opgeven:
Aangepaste hoeveelheid: Voer de gewenste hoeveelheid in; merk op dat de minimale hoeveelheid voor speciale voorwaarden 5 eenheden is.
Startdatum: Kies wanneer je wilt beginnen met verkopen.
Einddatum: Kies wanneer je wilt stoppen met verkopen.
Commercieel of non-profit: Kies of de speciale voorwaarden die je aanvraagt voor commerciële of non-profit doeleinden zijn.
Beschrijving: Geef gedetailleerde informatie over je verzoek voor speciale voorwaarden.
Om het formulier te verzenden, moet je het vakje aanvinken om te bevestigen dat je toestemming geeft voor de verwerking van je persoonlijke gegevens.
Als alle verplichte velden zijn ingevuld, klik je op Maken.

Speciale voorwaarden

De status in Verkoopinstellingen verandert in Wachten op verwerking en je ontvangt een e-mailbevestiging van ons waarin de ontvangst van je verzoek voor speciale voorwaarden wordt bevestigd.

Speciale voorwaarden goedgekeurd

We controleren welke speciale voorwaarden we je kunnen aanbieden. Na goedkeuring ontvang je een e-mail met de speciale voorwaarden voor dit specifieke project. Je profiteert dan van een gereduceerde prijs op basis van de goedgekeurde voorwaarden. Zodra de speciale voorwaarden zijn opgeslagen in je project, kun je je verkoopprijs instellen en je inkomsten bekijken. Nu ben je klaar om je project te delen en te verkopen. Let op: als je het project verwijdert, worden de speciale voorwaarden verwijderd en moet je ze opnieuw aanvragen.

 

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies:

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies: