Je project verkopen

Je project verkopen

Selecteer in het paneel Projecten het project dat je wilt verkopen. Rechts verschijnt een menu met verschillende opties.

Project selected in Project panel

Als het project nog niet gedeeld is, zal er een knop Project verkopen zichtbaar zijn. Als je project al gedeeld is, open je gewoon de Projectinstellingen. In beide gevallen verschijnt het menu Projectinstellingen. Om het product te verkopen moet je Bestelling toestaan activeren.

Allow ordering in projects settings

De Commerciële instellingen zullen verschijnen voor de verkoop van je project. Hier kun je de verkoopprijs van je product instellen en de winst controleren die je ervoor krijgt.

Commercial settings

Als je een groter project plant, kun je speciale voorwaarden aanvragen.

Special conditions

Je kunt afbeeldingen bijvoegen om je verkoop te optimaliseren. En als je naar beneden scrolt Toon geavanceerde instellingen verschijnen er meer opties.

Projects settings menu

Je kunt het watermerk in je project activeren, promoties en vouchers activeren door de duur en het bedrag te selecteren, en je project toevoegen aan een galerie. Als je klaar bent, klik je op Opslaan.Als je project nog niet gedeeld is, moet je op Nu delen klikken. Je moet de optie Delen activeren inschakelen om het project te kunnen verkopen.

Als je klaar bent, ga dan naar je Projecten paneel en je zult zien dat de status van de galerij is veranderd.

Project status

Als je de gedeelde link opent, zul je zien dat het project te koop is voor de prijs die je hebt ingesteld.

Project view