Feedback Galerij

Feedback Galerij

Je kunt van je galerijen feedbackgalerijen maken waar je klanten elke foto kunnen beoordelen met een kleurenschaal in de galerij. Dit vereenvoudigt je workflow en centraliseert de communicatie met je klanten.

Feedbackgalerie activeren

Om deze optie te activeren, open je de Galerij-instellingen van de geselecteerde galerij. In dit menu moet je de optie Feedbackgalerij activeren en op Opslaan klikken. Dit verandert je galerij in een feedbackgalerij.

Toon feedback galerij optie in galerij instellingen

Je kunt deze optie op elk moment uitschakelen.

Gedeelde feedbackgalerij

Zodra de galerij is ingesteld als feedbackgalerij, kunnen klanten de afbeeldingen in de galerij beoordelen. Door op een afbeelding te klikken, verschijnen er drie gekleurde cirkels in de linkerbenedenhoek van de afbeelding, waarmee je klanten de afbeelding als volgt kunnen beoordelen:
Groen, voor geselecteerd.
Oranje, voor onzeker.
Rood voor afgekeurd.

Afbeelding gemarkeerd met feedback

Eenmaal beoordeeld, worden afbeeldingen in de Gedeelde Link-galerij gemarkeerd met een gekleurde cirkel in de linkerbovenhoek om aan te geven dat ze geselecteerd zijn. Het is ook mogelijk om de afbeeldingen in de gedeelde galerij te filteren door te klikken op de Feedbackknop in de linkerbovenhoek en de gewenste optie te selecteren.

Gedeelde feedbackgalerie met selecties

Feedback bekijken

Feedback van klanten kan worden bekeken in je account in het menu Galerij. Je zult zien dat elke afbeelding is gemarkeerd met een rode, oranje of groene cirkel in de linkerbovenhoek, waarmee de keuze van de klant wordt weergegeven.

Afbeeldingen gemarkeerd met feedback in het galerijmenu

Voor een efficiënte workflow raden we je aan om opmerkingen in te schakelen voor de galerij, zodat klanten opmerkingen kunnen achterlaten bij afbeeldingen en indien nodig om wijzigingen kunnen vragen. Zie voor meer informatie het volgende artikel over het activeren van opmerkingen.

Merk op dat deze functie ook invloed heeft op het verlanglijstje van je klant; zodra deze functie is ingeschakeld, kunnen ze niet alleen de foto's als groen, oranje of rood markeren, maar kunnen ze ook de gewenste foto's voor hun verlanglijstje selecteren en hun selectie naar jou sturen. Zie voor meer informatie het artikel over het verlanglijstje.

 

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies:

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies: