Een account aanmaken

Een account aanmaken

Saal Photo Portal is een krachtige tool waar je je foto's, projecten en fotoproducten kunt opslaan, organiseren, delen en verkopen op een volledig aanpasbare manier. Hiermee kun je al je werk op één plek centraliseren: ontvang feedback van je klanten, bescherm je beelden op meerdere manieren, heb controle over de uiteindelijke prijs van de producten die je te koop aanbiedt, enz. Dit alles met behoud van de rechten op je beelden te allen tijde en zonder commissies of kosten.

Om een account aan te maken, moet je naar de website gaan en klikken op Account aanmaken.

Website create account button

Zodra je je persoonlijke gegevens hebt ingevuld, ontvang je een e-mail met een code om je account te bevestigen. Voer gewoon de code in Photo Portal in en je bent klaar. Je account is aangemaakt.

Account creation menu

Nu hoef je alleen nog maar de nodige informatie in te vullen om te beginnen met verkopen. Om dit te doen klik je op Verkoop. De eerste keer dat je erop klikt, zie je een stap-voor-stap wizard die je helpt alle nodige informatie in te vullen om je account in te stellen en verkoopklaar te maken. Je begint met het invullen van je persoonlijke gegevens.

Wizard first steps

Vervolgens moet je de Gegevensverwerkingsovereenkomst bevestigen, waarin de voorwaarden staan beschreven waaronder wij namens jou persoonsgegevens zullen verwerken. Na bevestiging wordt een PDF van de overeenkomst naar je e-mailadres gestuurd.

Data processing agreement

Vervolgens kun je verschillende parameters aanpassen met betrekking tot je accountinstellingen en hoe de bestellingen van je klanten worden afgehandeld. Als je er de voorkeur aan geeft, kun je al deze informatie later invullen door op de knop Deze stap overslaan te klikken. Al deze opties kunnen op elk moment vanuit de Verkoop worden gewijzigd.

Skip wizard

Als je de hele wizard hebt voltooid, is je account klaar om te beginnen met het uploaden van afbeeldingen, ze te koop aan te bieden en geld te verdienen. Als je stappen hebt overgeslagen, zie je in de Verkoop een To-dos lijst die je moet voltooien voordat je kunt beginnen met het verkopen van je afbeeldingen.