Een account aanmaken

Maak een account aan

Saal Photo Portal is een krachtige tool waarmee je je foto's, projecten en fotoproducten kunt opslaan, organiseren, delen en verkopen op een volledig aanpasbare manier. Hiermee kun je al je werk op één plek centraliseren: ontvang feedback van je klanten, bescherm je afbeeldingen op meerdere manieren, heb controle over de uiteindelijke prijs van de producten die je te koop aanbiedt, enz. Dit alles met behoud van de rechten op je afbeeldingen en zonder commissies of kosten.

Om een account aan te maken, moet je naar de website gaan en klikken op Account aanmaken. Zodra je je persoonlijke gegevens hebt ingevuld, ontvang je een e-mail met een code om je account te bevestigen. Voer de code in Photo Portal in en je bent klaar. Je account is aangemaakt.

Menu account aanmaken

Nu hoef je alleen nog maar de benodigde informatie in te vullen om te beginnen met verkopen. Een stap-voor-stap wizard helpt je bij het invullen van alle benodigde informatie om je account in te stellen en verkoopklaar te maken.
Je begint met de Gegevensverwerkingsovereenkomst, waarin de voorwaarden staan beschreven waaronder we persoonlijke gegevens namens jou zullen verwerken. Na bevestiging wordt een PDF van de overeenkomst naar je e-mailadres gestuurd.

Overeenkomst gegevensverwerking

Vervolgens kun je verschillende parameters aanpassen met betrekking tot je accountinstellingen en de manier waarop de bestellingen van je klanten worden verwerkt. Als je wilt, kun je al deze informatie later invullen door op de knop Deze stap overslaan te klikken. Al deze opties kunnen op elk moment worden gewijzigd vanuit de Verkoop.

Wizard overslaan

Als je de hele wizard hebt doorlopen, is je account klaar om te beginnen met het uploaden van afbeeldingen, ze te koop aan te bieden en geld te verdienen. Als je stappen hebt overgeslagen, zie je een To-dos lijst in het paneel Verkoop die je moet voltooien voordat je kunt beginnen met het verkopen van je afbeeldingen.