To-Do-List

Takenlijst

De eerste keer dat je op het paneel Verkoop klikt, verschijnt er een wizard om je te helpen alle informatie in te vullen die je nodig hebt om je account in te stellen en te beginnen met het verkopen van je foto's en geld te verdienen.

Wizard

Als je sommige stappen nog niet hebt voltooid, zie je een To-dos knop verschijnen in het menu van het Verkooppaneel bovenaan.

Taken pictogram

Als je hierop klikt, zie je een lijst met items die je moet invullen om te beginnen met het verkopen van je foto's. De informatie die al is ingevuld, wordt weergegeven met een groen vinkje. De informatie die nog moet worden ingevuld, heeft een grijs zandlopersymbool om aan te geven dat je die nog moet invullen.

Takenlijst op het paneel Verkoop

Als je op een van deze items klikt, ga je automatisch naar het opgegeven paneel waar je de relevante gegevens kunt invoeren. Zodra je elk item in de lijst hebt voltooid, zul je zien dat de knop To-dos verdwijnt uit het menu van het Verkooppaneel. Dit betekent dat je account klaar is om te beginnen met verkopen en geld verdienen.

Verkooppaneel zonder takenlijst

 

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies:

Je taalinstelling komt niet overeen met de taal van deze website. Kies: