Algemeen menu

Algemeen menu

Het Algemene menu wordt standaard weergegeven als je een QR Galerie opent en kan op elk moment geopend worden door te klikken op de Algemene knop in het menu aan de rechterkant. Wanneer je een nieuwe QR galerij aanmaakt, geeft de hoofdinterface stapsgewijze instructies en handige links om snel QR codes te downloaden en afbeeldingen te uploaden. Zodra je afbeeldingen zijn geüpload, worden de galerijen en foto's die je hebt gemaakt hier weergegeven voor eenvoudig beheer.

QR Galerij Algemeen menu

Aan de rechterkant zie je de Bewerk galerij kolom, die alle galerij gerelateerde informatie bevat, evenals de instellingen en functieknoppen. Alle instellingen moeten worden gecontroleerd voordat je ze publiceert.

Galerij instellingen

Hier kun je de opties wijzigen die zijn ingesteld toen de QR Galerie werd aangemaakt. Je kunt ook de Hoofdafbeelding en Titel van de afbeelding weergeven, Watermerken, Opmerking en Feedback knoppen inschakelen en de weergavemodus selecteren. Zorg ervoor dat je op Opslaan klikt nadat je wijzigingen hebt gemaakt.

Galerij instellingen

Verkoop instellingen

Standaard is bij QR Galleries de prijslijst in het menu Prijslijsten ingesteld. Je kunt hier echter een andere prijslijst selecteren. Je kunt ook Promoties inschakelen, Producten filteren op beeldverhouding, Bijsnijdbewerkingen toestaan en Afbeelding vervangen voordat je bestelt. Als je klaar bent, klik je op Opslaan om je wijzigingen toe te passen.

Verkoop instellingen

Instellingen delen

Standaard is de QR Galerie ingesteld op Registratie vereist, zodat je de toegang tot de galerij kunt bijhouden. Je kunt deze functie uitschakelen als je dat wilt. Daarnaast is Eerste gebruiker wijst wachtwoord toe standaard ingeschakeld, zodat klanten hun eigen wachtwoord voor de galerij kunnen aanmaken. Ook dit kun je hier uitschakelen. Vergeet niet om op Opslaan te klikken nadat je wijzigingen hebt aangebracht.

Instellingen delen

Functies

Klik op de knop Verwijderen om de galerij en alle geüploade afbeeldingen te verwijderen.