Uw eerste fotoboek vanaf € 9,99

Uw € 15 kortingscode*: FB834-EXP

Photobook Discovery Voucher
*€ 15 waardebon voor één fotoboek, geldig tot 30-09-2022. Minimale bestelwaarde € 24,95. Bezorgkosten niet inbegrepen. Niet te combineren met andere speciale aanbiedingen of coupons. Slechts eenmaal per huishouden inwisselbaar.
Testwinnaar CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 FotoMagazin: Algemene rating zeer goed „uitstekend” PHOTOHITS 5/2019 Saal Digital maakt indruk met een uitstekend verwerkt fotoscherm en een scherpe, contrasterende print. Test winnaar CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Testresultaat: Uitstekend Rondom voorzien van een goede en snelle levering Saal overtuigd volledig met voorbeeldige kwaliteit De belichte foto's tonen zelfs de kleinste details in maximale scherpte en overtuigd door de meest stralende kleuren Saal Digital munt uit door zeer goede contrasten en een nauwkeurige afwerking. De kwaliteit van de fotoboeken is de beste die we ooit hebben gezien.

Het HighEnd Fotoboek van Saal Digital

Alle highlights in overzicht

 • € 15 waardebon voor een fotoboek
 • mat of glanzend highEnd oppervlak
 • lay-flat binding - afbeelding van twee pagina's als één geheel zonder vouw of naad
 • zonder storende logo's
 • vlakliggende pagina's
 • ideaal voor panorama opnames
 • 100% tevredenheidsgarantie - kopen zonder risico!
 • verzendklaar in ca. 1-2 werkdagen

Kennismakingskorting

Ga op ontdekkingsreis in de wereld van Saal Digital...

 • Maak kennis met nieuwe fotoboekformaten - Ontdek de 11 formaten!
 • Ontdekt u de fotoboek oppervlakken mat en glans. De oppervlakken kunt u naar wens met de cover en binnenkant combineren
 • Die lay-flat binding ook wel panorama-binding genoemd, maakt het mogelijk foto´s over twee pagina´s te plaatsen, zonder dat er ook maar iets van uw foto verloren gaat. Er is geen storende vouw of welving in het midden van uw fotoboek, zoals bij normale boeken wel het geval is.
 • De kennismakingskorting is per huishouden éénmalig te gebruiken. Mocht u reeds een fotoboek of ander product bij Saal Digital hebben besteld, kunt u nog gebruik maken van deze speciale actie.
 • De kennismakingskorting is niet te combineren met andere acties, aanbiedingen of kortingen.

Hoe kan ik de kennismakingskorting inleveren?

Stap voor stap naar het perfecte fotoboek

Download de gratis software en ontwerp het perfecte fotoboek: maak een keuze uit de oppervlakken, het formaat en het gewenst aantal pagina´s.

In de volgende stap ontwerpt u het fotoboek naar uw eigen smaak: selecteer foto´s, randen, filters, achtergronden , special effects en de vele andere functies, om zo een prachtig individueel ontwerp te maken. Wanneer u met uw ontwerp klaar bent, controleert u met behulp van de software of alle goed is gelukt. Wanneer er iets niet klopt geeft de software u een waarschuwing. Bent u tevreden? Plaats dan uw bestelling!

Nadat u de bestelgegevens hebt ingegeven, krijgt u een invulvenster  te zien. Hier kunt u bij: waardebon-kortingscode uw  kennismakingcode invoeren. Klik op de  bestelknop en uw bestelling is verstuurd! De korting wordt automatisch van het totaalbedrag afgetrokken.

photobook giftbox

De gratis Saal Design Software

De Saal Digital Design Software

Ontdek de oneindige ontwerpmogelijkheden in de gratis Saal Digital Design Software. Personaliseer uw fotoboek met individuele achtergronden, randen, cliparts en nog heel veel meer. Met behulp van de tekstboxen kunt u uw wenstekst plaatsen waar u wilt. Met behulp van de diverse effecten en filters komen uw motieven nog meer tot hun recht.

Download en installatie

De Saal Digital Design Software kunt u hier gratis downloaden. De software kunt u alleen op uw PC downloaden! Het programma start direct naardat u de software heeft gedownload. Vervolgens verschijnt er een nieuw venster met een gedetailleerde tutuorial om u bij de instalatie en download te helpen. Volgt u na het beëindigen van de download de instrucies in uw browser op en installeer de software. De kortingscode kan u aan het einde van  uw bestelling ingeven.

Fotoboektutorial

Hoe maak ik een fotoboek in de Saal Design Software?

Met deze tutorial leert u de Saal Design Software kennen – van het openen van de software tot het bestellen van het fotoboek. Ontdek de productwereld van Saal Digital en de vele configuraties en ontwerpmogelijkheden. Stap voor stap worden de vele functies van de designer gepresenteerd en uitgelegd met voorbeelden, helemaal tot aan het bestellen van uw fotoboek.

Waarom kopen bij Saal Digital?

Aan hoge eisen voldoen — kwaliteit en levertijd

We stellen onszelf de hoogste doelen: de beste kwaliteit en uitstekende service. Snelle productie, korte levertijden en de hoogste kwaliteit zijn de eigenschappen waarmee Saal Digital zich onderscheidt. Verschillende tests in vakbladen en klantbeoordelingen hebben dat bewezen. Over het algemeen zijn uw producten binnen 1 tot 2 werkdagen klaar voor verzending. U kunt onze huidige levertijden op elk moment in realtime bekijken.

Betaling en levering

De prijs-kwaliteitsverhouding van Saal Digital is ongeëvenaard. Alle aangeboden betaalmethodes zijn makkelijk en veilig te gebruiken, en de bestellingen worden afgeleverd door betrouwbare bezorgpartners.

Onze belofte aan u

Uw volle tevredenheid met onze fotoproducten en onze service is het hoogst haalbare voor ons. Uw tevredenheid is onze winst. Uw tevredenheid staat in onze bedrijfsfilosofie centraal.

Wij garanderen u daarom:

 • hoogwaardige fotoproducten van briljante kwaliteit
 • verzendklaar in gemiddeld 1-2 werkdagen
 • per overschrijving of factuur, Visa, Maestro of PayPal betalen
 • direct van de fabrikant Saal Digital geproduceerd

Wanneer u met onze fotoproducten niet tevreden bent, kunt u contact met onze klantenservice/support opnemen. Onze medewerkers staan u 5 dagen per week per e-mail of live-chat ter woord. Wij willen u zo snel mogelijk helpen een passende oplossing te vinden.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen