Uw eerste fotoboek vanaf € 9,99

Uw € 15 kortingscode*: FB834-EXP

*€ 15 waardebon voor één fotoboek, geldig tot 30-06-2024. Minimale bestelwaarde € 24,95. Bezorgkosten niet inbegrepen. Niet te combineren met andere speciale aanbiedingen of coupons. Slechts eenmaal per huishouden inwisselbaar.
DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Testwinnaar CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 FotoMagazin: Algemene rating zeer goed „uitstekend” PHOTOHITS 5/2019 Saal Digital maakt indruk met een uitstekend verwerkt fotoscherm en een scherpe, contrasterende print. Test winnaar CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Testresultaat: Uitstekend Rondom voorzien van een goede en snelle levering Saal overtuigd volledig met voorbeeldige kwaliteit

Het hoogwaardige fotoboek van Saal Digital

Een overzicht van de hoogtepunten

 • € 15 fotoboekbon
 • Matte of glanzende afwerking
 • LayFlat binding zonder vouwen
 • Geen logo
 • 100% tevredenheidsgarantie - risicoloos kopen
 • Doorlooptijd in 1-2 werkdagen

De ontdekkingsbon

Doe je ontdekking

 • Ontdek de ruime keuze aan beschikbare formaten
 • Matte en glanzende afwerkingen voor zowel de omslag als de spreads.
 • Dankzij de layflat binding kun je panoramafoto's over de spreads plaatsen zonder dat er elementen in het midden verloren gaan.
 • Elk huishouden kan de bon één keer inwisselen, ongeacht of je al eerder fotoboeken of andere producten hebt besteld.
 • De ontdekkingsbon kan niet worden gecombineerd met andere promoties

Hoe wissel ik de coupon in?

Je fotoboek, stap voor stap

Download de gratis software en begin met het maken van je droomfotoboek. Selecteer het formaat, de afwerking en het verwachte aantal pagina's.

De volgende stap is het ontwerpen van je fotoboek zoals jij dat wilt. Voeg je eigen foto's, randen of achtergronden toe en pas het aan met effecten, filters en andere functies. Controleer tot slot je project met behulp van de hints in de software. Ben je tevreden? Zo ja, voltooi dan het bestelproces.

Nadat je je bestelgegevens hebt ingevoerd, verschijnt in de volgende stap een invoerveld voor je couponcode. Voer de code in het daarvoor bestemde veld in en plaats je bestelling. De couponwaarde wordt dan van het totaalbedrag afgetrokken.

Photos

De gratis Saal Design Software

De Saal Ontwerp Software

Ontdek de veelzijdige ontwerpmogelijkheden in de gratis Saal Design Software. Personaliseer je fotoproducten met individuele achtergronden, randen, clip art en nog veel meer en plaats je tekst op de gewenste plaats met behulp van tekstvakken. Je kunt ook verschillende effecten en filters gebruiken voor een effectievere presentatie van je foto's.

Download en installatie

De Saal Digital Design Software kunt u hier gratis downloaden. De software kunt u alleen op uw PC downloaden! Het programma start direct naardat u de software heeft gedownload. Vervolgens verschijnt er een nieuw venster met een gedetailleerde tutuorial om u bij de instalatie en download te helpen. Volgt u na het beëindigen van de download de instrucies in uw browser op en installeer de software. De kortingscode kan u aan het einde van  uw bestelling ingeven.

Fotoboektutorial

Hoe maak ik een fotoboek in de Saal Design Software?

Met deze tutorial leert u de Saal Design Software kennen – van het openen van de software tot het bestellen van het fotoboek. Ontdek de productwereld van Saal Digital en de vele configuraties en ontwerpmogelijkheden. Stap voor stap worden de vele functies van de designer gepresenteerd en uitgelegd met voorbeelden, helemaal tot aan het bestellen van uw fotoboek.

Waarom kopen bij Saal Digital?

Aan hoge eisen voldoen — kwaliteit en levertijd

We stellen onszelf de hoogste doelen: de beste kwaliteit en uitstekende service. Snelle productie, korte levertijden en de hoogste kwaliteit zijn de eigenschappen waarmee Saal Digital zich onderscheidt. Verschillende tests in vakbladen en klantbeoordelingen hebben dat bewezen. Over het algemeen zijn uw producten binnen 1 tot 2 werkdagen klaar voor verzending. U kunt onze huidige levertijden op elk moment in realtime bekijken.

Betaling en levering

De prijs-kwaliteitsverhouding van Saal Digital is ongeëvenaard. Alle aangeboden betaalmethodes zijn makkelijk en veilig te gebruiken, en de bestellingen worden afgeleverd door betrouwbare bezorgpartners.

Onze belofte aan u

Uw volle tevredenheid met onze fotoproducten en onze service is het hoogst haalbare voor ons. Uw tevredenheid is onze winst. Uw tevredenheid staat in onze bedrijfsfilosofie centraal.

Wij garanderen u daarom:

 • hoogwaardige fotoproducten van briljante kwaliteit
 • verzendklaar in gemiddeld 1-2 werkdagen
 • per overschrijving of factuur, Visa, Maestro of PayPal betalen
 • direct van de fabrikant Saal Digital geproduceerd

Wanneer u met onze fotoproducten niet tevreden bent, kunt u contact met onze klantenservice/support opnemen. Onze medewerkers staan u 5 dagen per week per e-mail of live-chat ter woord. Wij willen u zo snel mogelijk helpen een passende oplossing te vinden.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen