Het HighEnd-fotoboek van Saal Digital

Beleef uw speciale momenten opnieuw

FotoMagazin: Algemene rating zeer goed „uitstekend” PHOTOHITS 5/2019 Saal Digital maakt indruk met een uitstekend verwerkt fotoscherm en een scherpe, contrasterende print. Test winnaar CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 trusted: kwaliteit van het fotoboek bijna niet te overtreffen. Fotografie tijdschrift: Testwinnaar belichting Testresultaat: Uitstekend Rondom voorzien van een goede en snelle levering Saal overtuigd volledig met voorbeeldige kwaliteit De belichte foto's tonen zelfs de kleinste details in maximale scherpte en overtuigd door de meest stralende kleuren Saal Digital munt uit door zeer goede contrasten en een nauwkeurige afwerking. De kwaliteit van de fotoboeken is de beste die we ooit hebben gezien.

Lay-flat binding

Geheel platliggende pagina's. Geen vouw of welving in het midden van uw fotoboek: ideaal om foto's in het midden van het boek te plaatsen.

Saal Digital ziet af van de weergave van een leverancierslogo. Desgewenst kan ook zonder barcode geleverd worden.

Kleurechtheid

Wij geven 75 jaar kleurechtheidsgarantie

Ontdek nu: Professional Line fotoproducten

Professional Line

Uit liefde voor fotografie: de nieuwe Professional Line van Saal Digital. Beleef hoogwaardige premium fotoproducten met het innovatieve 30 x 30 Acrylglas fotoboek en de handgemaakte premium cadeaubox in de 
formaten 28 x 28 en 42 x 28.

 Meer weten?

Welk formaat past bij u?

Lay-flat binding

Volkomen platliggend design

Door onze spectaculaire lay-flat binding kunt u uw foto's op twee pagina's tegelijk plaatsen zonder verlies van belangrijke afbeeldingselementen! Om u genoeg plaats voor uw foto's aan te bieden zijn onze fotoboeken verkrijgbaar in bijna alle formaten. Afhankelijk van het gekozen papier, van 26 t/m 160 pagina's beschikbaar. U kunt het aantal pagina's gemakkelijk per 2 stuks tegelijk uitbreiden.

De fotoboekcover in premium kwaliteit

unpadded
matt
Leder-optiek wit
leder-optiek wit
Leder-optiek saffierzwart
leder-optiek saffierzwart
Leder-optiek titaan
leder-optiek titaan
Houtoptiek leisteengrijs
Houtoptiek leisteengrijs
Houtoptiek taupe
Houtoptiek taupe
Kurk
Cork
Linnen natural
Natural linen
Mat
matt
Glanzend
glaenzend
Gewatteerd
padded
Ongewatteerd
unpadded

Individuele en stijlvolle presentatie

Geniet u van de grootst mogelijke vrijheid bij het vormgeven en kiest u de passende cover bij uw fotoboek. U kunt een cover met een foto erop in mat of glanzend of een van onze speciale covers kiezen. De normale cover met uw foto kunt u individueel vormgeven en bijvoorbeeld een tekst of clipart toevoegen.

Speciale cover met persoonlijke tekst

Onze speciale covers in lederoptiek, metallic, houtoptiek, kurk of linnen geven uw boek een bijzonder edele uitstraling. Elke speciale cover is in verschillende kleuren te verkrijgen en kunt u af maken met een persoonlijke tekst of clipart. U kunt de speciale cover natuurlijk ook zonder extra opdruk bestellen.

Binnenwerk van het fotoboek

Innenseiten Fotopapier glänzend

Fotopapier glanzend

Met deze papieroppervlakte krijgt u een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Bijzonder geschikt voor foto´s met knallende kleuren.  

  • knallende kleuren
  • facinerende dieptewerking
Innenseiten Fotopapier matt

Fotopapier mat

Het zijdenmatte oppervlakte heeft een fijne gelijkmatige structuur. Hierdoor ziet het boek er luxe en hoogwaardig uit.

  • hoogwaardige indruk
  • geen vingerafdrukken
Innenseiten HighEnd-Druck matt

HighEnd-papier mat

Het ongestreken natuurpapier geeft een natuurlijke optiek. Het papier heeft een bijzondere matte weergave. 

  • geen spiegeling
  • minder gevoelig voor vochtigheid


Onze cadeauboxen

Photos

De premium cadeaubox

Een stijlvolle lederlook, handgemaakt en zonder fabriekslogo: ervaar onze premium cadeaubox en geef uw fotoboek iets extra's. Geschikt als elegante cadeaubox voor een smaakvolle presentatie en voor het veilig opbergen van uw nieuwe fotoboek.

De cadeaubox

Eenvoudig en klassiek: Het instapmodel van onze cadeaubox in modern kartonnen design is aantrekkelijk om uw nieuwe fotoboek weg te geven of op te bergen. Maak uzelf en anderen er blij mee.

Het fotoboek zonder barcode

Het fotoboek zonder barcode

Zonder barcode

Optioneel kan u het fotoboek zonder barcode maken, waardoor uw afbeeldingen op een bijzonder verfijnde en hoogstaande manier worden gepresenteerd. Geeft uw foto's extra edge!

Géén leverancierslogo

Al onze fotoproducten worden geproduceerd zonder leveranciers logo. Als u met standaard barcode bestelt, ontvangt u een fotoboek met op de laatste pagina en de achterkant een kleine barcode. Deze verwijst op geen enkele wijze naar ons als leverancier of naar u als klant.

Het fotoboek met een zachte gewatteerde cover

De haptiek van de gewatteerde cover in fotopapier en leder optiek is onbeschrijfelijk en laat een diepe induk achter.

 

Uw cover met een zachte wattenlaag

Maak uw fotoboek nu nog mooier met door de extra feature "gewatteerd" te kiezen. Uw cover wordt met een extra wattenlaag (3mm) gevuld.

Voelbaar verschil

Zodra u uw boek in uw handen houdt, zal u niet alleen het verschil zien, maar ook voelen! Deze optie is beschikbaar voor alle covers.

Het fotoboek XT (extra thick)

Het fotoboek XT (extra thick) heeft dikkere pagina´s dan het fotoboek. De pagina´s zijn 1,08 mm dik met een gewicht van 600 g/m².

Binnenwerk

Het verschil zit in de dikte en het aantal pagina's. Bij het fotoboek XT worden twee pagina's met elkaar verlijmd. De binnenkant van het fotoboek XT wordt bovendien gecacheerd op een karton dragermateriaal met een grammage van 600 g/m² en daarmee onstaat een prachtige haptische waarneming die u kunt zien en voelen.

Aantal pagina's afzonderlijk uit te breiden

Door de dikkere pagina's van het fotoboek XT is een maximum aantal pagina's van 36 pagina's mogelijk. Beginnend bij 10 pagina's, kunt u zoals gewend uw fotoboek XT met 2 pagijna's tegelijk (spread) uitbreiden.

We delen de beste ideeën

Volg je ons al op Social-Media? Dankzij de vele afbeeldingen en klantberichten die we elke week ontvangen, wordt hier een verzameling interessante fotoprojecten geplaatst en vele creatieve ideeën gecreëerd. Kom langs en laat je inspireren!

De meest gestelde vragen over het Saal Digital fotoboek

Hebben alle fotoboeken een layflat-/panorama binding?

Al onze fotoboeken zijn voorzien van een layflat-/panorama binding en u hoeft niks te selecteren. 

U wilt formaat van uw fotobook veranderen?

U kunt altijd tijdens het ontwerpen van uw fotoboek het formaat veranderen. Slaat u uw fotoboek eerst in het bestaande formaat op. Gaat u nu aan de rechterkant naar "Artikel". Klikt u onderaan op "artikel veranderen". Ga terug in de software en kies het gewenste formaat. De software maakt dan een kopie van uw fotoboek in het nieuwe formaat. Controleert u nu of de opmaak nog klopt en slaat u dan het fotoboek in het nieuwe formaat onder een andere naam op.

Wat zijn de minimum/maximum aantal pagina's?

Alle formaten zijn afhankelijk van het gekozen papier voor het binnenwerk vanaf 26 t/m 160 pagina's verkrijgbaar. Uitzondering is ons fotoboek in het formaat 42 x 28, met en maximum van 100 pagina's, en onze fotoboeken XT (10 - 36 pagina's).

Teksten en cliparts op leder en linnen?

U heeft de mogelijkheid om teksten in verschillende lettertypes en cliparts op de linnen- en ledercover te plaatsen. Dit kan ook in kleur. 

Is er een spellingscontrole?

Onze software bevat een spellingcontrole. Gevonden fouten worden rood onderstreept. Uw eigen woorden kunnen ook aan de woordenlijst worden toegevoegd.

Kan ik op de boekrug een tekst plaatsen?

U kunt een tekst op de boekrug plaatsen door een tekstvak te maken en vervolgens in het tekstvenster "Op de boekrug" te selecteren.

Nu bestellen
Nu bestellen