Fotoboek-oppervlakken in HighEnd kwaliteit

De verschillende oppervlakken voor uw fotoboek

Ontdekt u de verschillende mogeijkheden om het uiterlijk van uw fotoboek te veredelen. Van cover tot en met de binnenkant.

Veredel uw fotoboek met een premium cover + individuele opdrukbare tekst

Maak uw fotoboek met een premium cover in hout- of metallic-optiek of in edel leder-optiek verkrijgbaar  in de kleuren safierzwart, cognac, créme, wit of titanium.

Stijlvol, individueel - presenteren

Veredel uw fotoboek met een premium cover in hoogwaardige kwaliteit. Highlight: de individuele tekstopdruk. De individuele tekstopdruk maakt van uw  fotoboek een unikaat! Niet alleen optische een genot om te zien! Neem het fotoboek in de hand, sluit uw ogen, voel de hoogwaardige en uiterst zachte structuur. Stijlvol, individueel en bovenal een uitermate elegante manier om uw fotoboek te presenteren.

De bekroning voor uw cover: persoonlijke tekstopdruk

Een absolute Highlight, de individuele tekstopdruk voor uw speciale cover. De door u gewenste tekst wordt direct op de cover gedrukt. Download de Saal Digital Design Software en ontdek de veelzijdige kleuren. U kunt de lettertyp-grootte en kleuren individueel aanpassen. Persoonlijker gaat niet.

Blikvanger met wow-effect: het fotoboek met linnen cover

Het fotoboek is met linnen cover verkrijgbaar en kan met cliparts en teksten worden bedrukt.

De linnen cover geeft uw fotoboek een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. De fijne textuur van deze exclusieve cover zorgt een echt "wow-effect" in uw boekenkast. Het uit 100% katoen linnen bestaande cover kan u met uw eigen text en cliparts designen. Door de lichte en vrolijke kleuren zien uw foto's er nog mooier uit!

Cover in glans of mat

 

Het fotoboek is met een glanzende of matte cover verkrijgbaar. De binnenkant kan uit een ander oppervlak bestaan.

Zelf ontwerpen

Ontdek zelf alle mogelijkheden in onze software om uw fotoboek tot in het kleinste detail naar eigen smaak te ontwerpen. Ontwerp uw individuele cover en zet uw eigen ontworpen fotoboek in het middelpunt. Kies voor een matte of glanzende cover.

Oppervlakken

Glans: indrukwekkende kleurdieptes en bijzonder glanseffect gegarandeerd.
Mat: fluweelzacht karakter door de SoftTouch laminering die een blijvende indruk achter laat.

De binnenkant pagina's van het fotoboek

Onafhankelijk van welke cover u kiest, is de binnenkant van mat of glanzend papier.

Fotoboek binnenkant glanzend

Met dit oppervlak worden resultaten van het hoogste niveau gehaald. Dit is uitermate geschikt voor foto's met sterke en kleurrijke eigenschappen.

  • super glans effect
  • briljante kleuren
  • facinerende diepte weergave

Fotoboek binnenkant mat

De zijdematte en gelijkmatige fijne afwerking van de binnenkant, laat bij ieder die het ziet een hoogwaardige, edele en blijvende indruk achter. Dankzij het matte oppervlak zijn vingerafdrukken en spiegelingen nauwlijks zichtbaar.

  • kwalitatief hoogwaardige impressie
  • optimale kleurweergave
  • geen vingerafdrukken