Nu vanaf € 19,95 ! Fotoboeken in het formaat 21 x 28

Bestel vóór 28-02-2018

Nu vanaf € 19,95 !
Fotoboeken in het formaat 21 x 28

*Geldig op de fotoboeken in het formaat 21 x 28 met de oppervlakken fotopapier glanzend en fotopapier mat. Geldig t/m 28-02-2018.

trusted: kwaliteit van het fotoboek bijna niet te overtreffen. Fotografie tijdschrift: Testwinnaar belichting Testresultaat: Uitstekend Rondom voorzien van een goede en snelle levering Saal overtuigd volledig met voorbeeldige kwaliteit De belichte foto's tonen zelfs de kleinste details in maximale scherpte en overtuigd door de meest stralende kleuren Saal Digital munt uit door zeer goede contrasten en een nauwkeurige afwerking. De kwaliteit van de fotoboeken is de beste die we ooit hebben gezien. Uitmuntend vinden wij de mat bedrukte cover van het fotoboek. Kwaliteit op het hoogste niveau (...), dat Saal Digital de maatstaf in de fotoboeken markt heeft gezet. Aantrekkelijke prijs, ook voor wanddecoraties en FineArt prints Het fotoboek van Saal Digital is van uitstekende kwaliteit.

Lay-flat binding

Geheel platliggende pagina's. Geen storende vouw of welving in het midden van uw fotoboek: Ideaal om foto's in het midden van het boek te plaatsen.

Saal Digital ziet af van een storend leverancierslogo, en u zult deze op onze fotoproducten dus ook niet vinden. Desgewenst ook zonder barcode.

Bliksemsnel

Door onze extreem snelle productietijd  "gemiddeld 1 - 2 werkdagen" kunnen wij u een bliksemsnelle levering garanderen

Kleurenechtheid

Wij geven 75 jaar kleurechtheidsgarantie

Welk formaat past bij u?

Lay-flat binding

Volkomen platliggend design

Door onze spectaculaire lay-flat binding kunt u uw foto's op twee pagina's tegelijk plaatsen zonder verlies van belangrijke afbeeldingselementen! Om u genoeg plaats voor uw foto's aan te bieden zijn onze fotoboeken verkrijgbaar in bijna alle formaten. Afhankelijk van het gekozen papier, van 26 t/m 160 pagina's beschikbaar. Uitgezonderd is het formaat 42 x 28. Dit formaat heeft het maximaal aantal pagina's van 100. U kunt het aantal pagina's gemakkelijk per 2 stuks tegelijk uitbreiden.

Drie binnenkant oppervlakken om uit te kiezen

Voor uw binnenkant pagina's hebben wij drie hoogwaardige papier oppervlakken. Ontdek uw favoriete papieroppervlak en kies voor glanzend, mat of premium-mat. Wij hechten waarde aan langdurige en briljante kleuren en garanderen u de bekende Saal Digital kwaliteit.

De fotoboekcover in premium kwaliteit

unpadded
matt
leder-optiek wit
leder-optiek wit
leder-optiek saffierzwart
leder-optiek saffierzwart
leder-optiek crème
leder-optiek crème
leder-optiek titaan
leder-optiek titaan
leder-optiek cognac
leder-optiek cognac
Houtoptiek leisteengrijs
Houtoptiek leisteengrijs
Houtoptiek taupe
Houtoptiek taupe
Metallic goud
Metallic goud
Metallic zilver
Metallic zilver
linnen eierschaal
linnen eierschaal
linnen lichtblauw
linnen lichtblauw
linnen lichtroze
linnen lichtroze
linnen wit
linnen wit
Mat
matt
Glanzend
glaenzend
gewatteerd
padded
ongewatteerd
unpadded

Individuele en stijlvolle presentatie

Geniet u van de grootst mogelijke vrijheid bij het vormgeven en kiest u de passende cover bij uw fotoboek. U kunt een cover met een foto erop in mat of glanzend of een van onze speciale covers kiezen. De normale cover met uw foto kunt u individueel vormgeven en bijvoorbeeld een tekst of clipart toevoegen.

Speciale cover met persoonlijke tekst

Onze speciale covers in lederoptiek, metallic, houtoptiek of linnen verlenen uw boek een bijzonder edele uitstraling. Elke speciaal cover is in verschillende kleuren te verkrijgen en kunt u afronden met een persoonlijke tekst of clipart. U kunt de speciaal cover natuurlijk ook zonder extra opdruk bestellen.

Binnenwerk van het fotoboek

Innenseiten Fotopapier glänzend

Fotopapier glanzend

Met deze papieroppervlakte krijgt u een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Bijzonder geschikt voor knallige kleuren foto's.  

  • knallende kleuren
  • facinerende dieptewerking
Innenseiten Fotopapier matt

Fotopapier mat

De zeidenmatte oppervlakte heeft een fijne gelijkmatige structuur. Hierdoor ziet het boek er edel en hoogwaardig uit.

  • hoogwaardige indruk
  • geen vingerafdrukken
Innenseiten HighEnd-Druck matt

HighEnd-papier mat

Het ongestreken natuurpapier geeft een natuurlijke optiek. Het papier heeft een bijzondere matte weergave. 

  • geen spiegeling
  • minder gevoelig voor vochtigeheid
Kunstdruck

Artprint papier

Het Artprint papier zorgt voor een bijzonder optiek en de fijn structuur in het oppervlakte zorgt voor een bijzondere indruk. 

  • Artprint-Look
  • bijzondere optiek

De fotoboek cadeaubox

De fotoboek cadeaubox

Cadeaubox

Ons fotoboek en de cadeaubox horen bijelkaar. Samen vormen zij een perfect paar. Elegant en bescherming in één!

Op maat gesneden

Onze fotoboek cadeaubox is in glanzend wit en mat antraciet voor alle hardcover fotoboekformaten zonder logo en barcode te bestellen. Alleen in de allerbeste Saal kwaliteit.

Het fotoboek zonder barcode

Het fotoboek zonder barcode

Zonder barcode

Optioneel kan u het fotoboek zonder barcode maken, waardoor uw afbeeldingen op een bijzonder verfijnde en hoogstaande manier worden gepresenteerd. Geeft uw foto's extra edge!

Géén leverancierslogo

Al onze fotoproducten worden geproduceerd zonder leveranciers logo. Als u met standaard barcode bestelt, ontvangt u een fotoboek met op de laatste pagina en de achterkant een kleine barcode. Deze verwijst op geen enkele wijze naar ons als leverancier of naar u als klant.

Het fotoboek met een zachte gewatteerde cover

De haptiek van de gewatteerde cover in fotopapier en leder optiek is onbeschrijfelijk en laat een diepe induk achter.

 

Uw cover met een zachte wattenlaag

Maak uw fotoboek nu nog mooier met door de extra feature "gewatteerd" te kiezen. Uw cover wordt met een extra wattenlaag (3mm) gevuld.

Voelbaar verschil

Zodra u uw boek in je handen houdt, zal u niet alleen het verschil zien, maar ook voelen! Deze optie is beschikbaar voor alle covers.

Het fotoboek XT (extra thick)

Het fotoboek XT (extra thick) heeft dikkere pagina´s dan het fotoboek. De pagina´s zijn 1,08 mm dik met een gewicht van 600 g/m².

Be binnenkant pagina's

Het verschil zit in de dikte en het aantal pagina's. Bij het fotoboek XT worden twee pagina's met elkaar verlijmd. De binnenkant van het fotoboek XT wordt bovendien gecacheerd op een karton dragermateriaal met een grammage van 600 g/m² en daarmee onstaat een prachtige haptische waarneming die u kunt zien en voelen.

Aantal pagina's afzonderlijk uit te breiden

Door de dikkere pagina's van het fotoboek XT is een maximum aantal pagina's van 36 pagina's mogelijk. Beginnend bij 10 pagina's, kunt u zoals gewend uw fotoboek XT met 2 pagijna's tegelijk (spread) uitbreiden.

De meest gestelde vragen over het Saal Digital fotoboek

Hebben alle fotoboeken een layflat-/panorama binding?

Al onze fotoboeken zijn voorzien van een layflat-/panorama binding en u hoeft niks te selecteren. 

U wilt formaat van uw fotobook veranderen?

U kunt altijd tijdens het ontwerpen van uw fotoboek het formaat veranderen. Slaat u uw fotoboek eerst in het bestaande formaat op. Gaat u nu aan de rechterkant naar "Artikel". Klikt u onderaan op "artikel veranderen". Ga terug in de software en kies het gewenste formaat. De software maakt dan een kopie van uw fotoboek in het nieuwe formaat. Controleert u nu of de opmaak nog klopt en slaat u dan het fotoboek in het nieuwe formaat onder een andere naam op.

Wat zijn de minimum/maximum aantal pagina's?

Alle formaten zijn afhankelijk van het gekozen papier voor het binnenwerk vanaf 26 t/m 160 pagina's verkrijgbaar. Uitzondering is het formaat 42 x 28, waar het maximum aantal pagina's 100 bedraagt.

Teksten en cliparts op leder en linnen?

U heeft de mogelijkheid om teksten in verschillende lettertypes en cliparts op de linnen- en ledercover te plaatsen. Dit kan ook in kleur. 

Is er een spellingscontrole?

Onze software bevat een spellingcontrole. Gevonden fouten worden rood onderstreept. Uw eigen woorden kunnen ook aan de woordenlijst worden toegevoegd.

Kan ik op de boekrug een tekst plaatsen?

U kunt een tekst op de boekrug plaatsen door een tekstvak te maken en vervolgens in het tekstvenster "Op de boekrug" te selecteren.

Zit uw vraag er niet bij? Vraagt u het ons.

Dit zeggen onze klanten

uitstekend
4.6 / 5
van 304 klantbeoordelingen
5 sterren
260
4 sterren
41
3 sterren
3
2 sterren
0
1 ster
0
Overzicht van de recent geplaatste klantenmeningen
Klantmening van 19.02.2018
"Zeer mooi fotoboek. Eerste fotoboek had een printfout, maar na contact opnemen heel goed opgelost. Ga hier zeker vaker bestellen!"
vera op 19.02.2018
"Ik ben supertevreden van de album !! Mooie afdrukkwaliteit ! De dikte van de bladen zijn wel dikker dan de albums die ik bij CEWE liet afdrukken. Nu moet ik eens kijken op de site of alle albums zo'n dikke bladen hebben. Op zich geen minpunt maar was even wennen voor mij. Ook de album is 2 cm kleiner dan dat ik altijd gewend ben, de mijne was altijd 21/21 cm bij jullie was die 19/19 cm. Ook weer iets om aan te wennen. Hier een tevreden klant !"
Olivier op 19.02.2018
"wat mij betreft de beste service om zeer hoogstaande foto producten te laten maken. prijs is ook erg competitief"
Anneke op 17.02.2018
"Een tijdje geleden werd ik door Saal Digitaal benaderd met de vraag of ik een album wilde maken en een review wilde schrijven. Omdat ik destijds helaas te weinig tijd had moest ik deze kans voorbij laten gaan. 3 weken gelden heb ik Saal Digitaal zelf benaderd met de vraag of ik alsnog mocht meedoen. Dat mocht... en wat was ik blij verrast toen ik ons album bekeek!!! Op maandag besteld en op donderdag al in huis. Niet alleen een hele snelle levering, maar ook nog eens een kwalitatief geweldig album... Eigenlijk kan ik niets anders zeggen dan dat ik meer dan tevreden ben. De software geeft de maker honderden kant en klare mogelijkheden, maar je kunt ook zelf je album samenstellen, indelen en invullen. Helemaal geweldig! Mijn album telt 78 pagina's, die stuk voor stuk perfect zijn afgedrukt, zelfs op de pagina's waarop ik de foto's toch redelijk dicht op de rand van het papier heb geplaatst... Ik ben heel blij met dit album en met de kwaliteit die Saal Digitaal heeft geleverd en ik zal het dan ook niet laten om Saal Digitaal aan te bevelen bij mijn foto-maatjes!"
Bianca op 15.02.2018
"Ik heb mijn fotoboek vanmiddag binnen gekregen. Maandag besteld, donderdag in huis. Dat was dus supersnel. Het boek ziet er prachtig uit, foto's zijn mooi afgedrukt en goed op kleur. Ook al is het niet helemaal platliggend gebonden, staat het niet bol aan de binnenkant. Pluspunten dus. 1 minpuntje, de éérste en laatste pagina zijn verlijmd met het kaft en dat is te zien aan de foto's die daarop zijn afgedrukt. Dat vind ik minder mooi. Ik moest eerst wat wennen aan het fotoprogramma en ben meerdere malen geholpen maar de service is prima en het boek is goed gelukt. Bedankt en vriendelijke groeten, Bianca"
Klantmening van 15.02.2018
"Altijd een top service en hele mooie producten."
Ilse op 08.02.2018
"Fotoboek is nu gemaakt en besteld. Leuke software om het te maken. Voor de overige vragen is het nog even afwachten."
Lisa op 08.02.2018
"Super blij met mijn fotoboek, ik heb expres voor een klein formaat gekozen zodat hij handig mee te nemen is naar bijvoorbeeld fotoshoots om aan klanten te laten zien. Heel blij met de altijd goede service en de software. Helemaal je eigen boek ontwerpen waar je al je creativiteit in kwijt kan. En dan als je hem binnenkrijgt zijn de foto's ook nog top kwaliteit!"
Klantmening van 08.02.2018
"Super blij met de service en natuurlijk het prachtige fotoboek! Hele handige software waar je helemaal je eigen creativiteit in kwijt kan. En als je dan nog je eigen ontworpen fotoboek binnenkrijgt ben je helemaal gelukkig want wat een kwaliteit!"
Martijn op 06.02.2018
"Zeer goede klantenservice! Door omstandigheden was ik een week van huis en had de bezorgdienst het boek niet bezorgd maar retour gezonden. Na kort contact zou het fotoboek gratis herstuurd worden. Toen DHL het na een 2 weken nog niet retour hadden gebracht bij Saal een mailtje gestuurd en het boek werd direct herdrukt en verzonden, zonder kosten. Zulke topservice zie je niet vaak meer. En het fotoboek is erg mooi geworden. Exact zoals verwacht dankzij het kleurenprofiel."
Klantmening van 05.02.2018
"Top actie van het fotoalbum!"
willem op 05.02.2018
"Weer een fotoboek besteld, waarbij ik niet twijfel aan de kwaliteit Wat kan het leven toch heerlijk zijn"
Klantmening van 04.02.2018
"Super blij met mijn fotoboek! Kwaliteit, service en levertijd waren allemaal top. Zeer tevreden"
Bert op 03.02.2018
"Zeer tevreden over geleverde fotoboek. Mooi kwaliteit foto's, stevig boek. Ook service is goed. Snelle reactie op vragen en opmerkingen. Tevreden klant, ik zal in toekomst nog wel meer bestellen"
martijn op 01.02.2018
"Ik heb jullie leren kennen via een actie op facebook dankzij mijn zus. ik heb toen een gratis boek gekregen en daar heb ik natuurlijk gebruik van gemaakt. het boek ziet er fantastisch uit, vind alleen de thema's een beetje mwa, voor de rest perfect!!"