Wanddecoratie - uw foto als designobject!

Uw € 15 waardebon ter kennismaking*: WB624-EXW

Photos
*€ 15 waardebon ter kennismaking. Actie geldig t/m 30-06-2023. De minimale bestelwaarde is €29,95 excl. verzendkosten. De korting geldt niet voor de verzendkosten. Niet met andere acties en aanbiedingen combineerbaar. Eenmalig per huishouden te gebruiken.
CCHIP Foto/Video 2022 Testwinnaar CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 FotoMagazin: Algemene rating zeer goed „uitstekend” PHOTOHITS 5/2019 Saal Digital maakt indruk met een uitstekend verwerkt fotoscherm en een scherpe, contrasterende print. Test winnaar CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Testresultaat: Uitstekend Rondom voorzien van een goede en snelle levering Saal overtuigd volledig met voorbeeldige kwaliteit De belichte foto's tonen zelfs de kleinste details in maximale scherpte en overtuigd door de meest stralende kleuren Saal Digital munt uit door zeer goede contrasten en een nauwkeurige afwerking. De kwaliteit van de fotoboeken is de beste die we ooit hebben gezien.

Wanddecoratie - uw foto als design object!

De hoogtepunten in een oogopslag 

 • € 15 Wanddecoratie voucher
 • verschillende oppervlakken
 • individuele afmetingen
 • UV-bestendige kleuren
 • ICC-profielen om te downloaden
 • 100% tevredenheidsgarantie  - kopen zonder risico's

Ontdek de voucher

Ontdek onze wanddecors

 • Ervaar levendige kleuren en hoogwaardige materialen
 • Aangepaste afmetingen
 • Ontdek onze verschillende oppervlakken
 • De voucher kan per huishouden eenmaal worden ingewisseld, ook als je al een wanddecoratie of een ander product van Saal Digital hebt besteld.
 • Let op: de bon kan niet worden gecombineerd met andere promoties.

Hoe gebruik ik de bon?

Maak je wanddecoratie, stap voor stap

Download onze Saal Design Software en creëer je wanddecor volgens je wensen.

Kies een van onze vele oppervlakken om je wanddecor een speciaal karakter te geven. Dankzij de individuele formaten voor bijna alle materialen is je wanddecor qua lengte en breedte perfect afgestemd op je fotoproject. Met de verschillende beschikbare soorten ophanging zul je je wanddecoratie gemakkelijk kunnen ophangen.

Nadat je je bestelgegevens hebt ingevoerd, verschijnt in de volgende stap een invoerveld voor je vouchercode. Voer de voucher in de daarvoor bestemde ruimte in en druk op inwisselen. De waarde van de bon wordt van het totaalbedrag afgetrokken.

Acrylic

De gratis Saal Design Software

De Saal Design Software

Ontdek de verschillende ontwerpmogelijkheden in de Saal Design software. Personaliseer uw fotoproduct met slechts een paar klikken naar uw wensen. U kunt ook verschillende effecten en filters gebruiken voor een effectieve presentatie van uw ontwerpen.

Downloaden en Installeren

De Saal Design software kan hier gratis worden gedownload. Het downloaden zal onmiddellijk beginnen. Er wordt een nieuwe pagina geopend met een gedetailleerde tutorial voor het downloaden en installeren. Nadat het downloaden is voltooid, volgt u de instructies van uw browser en installeert u de software. Aan het einde van het bestelproces voert u de wanddecoratie voucher in de software in.

Het vergelijken van de Foto op geborsteld aluminium en de Foto op geborsteld aluminium.

Het kiezen van de juiste afwerking is cruciaal. Verschillende afwerkingen zoals aluminium composiet en geborsteld aluminium geven een unieke uitstraling aan je beelden.

In deze video leer je de belangrijkste verschillen tussen ons Aluminium Composiet (ook bekend als Dibond of Alu-Dibond) en ons Geborsteld Aluminium Composiet (vaak aangeduid als Butlerfinish). Ontdek de materiaaleigenschappen, afdrukkwaliteit, kleurweergave en toepassingen van deze twee hoogwaardige afdrukmaterialen.

Het belangrijkste verschil tussen aluminium composiet en geborsteld aluminium composiet is de oppervlaktestructuur. Klassiek Aluminium Composiet heeft een glad, mat oppervlak, terwijl Geborsteld Aluminium Composiet een fijne, geborstelde textuur heeft die zorgt voor unieke lichtreflecties en een verfijnde uitstraling. Hierdoor vallen metallic en zwart-witte ontwerpen op.

Uw voordelen bij Saal Digital

Kwaliteit en levertijden die aan hoge eisen voldoen

Onze prioriteit is het bieden van een uitstekende service en producten van de beste kwaliteit. Snelle productie, korte levertijden en fantastische kwaliteit zijn de kenmerken van Saal Digital. Een goed voorbeeld hiervan zijn de vele positieve beoordelingen in vakbladen, evenals de feedback van onze klanten. In ongeveer 1 tot 2 werkdagen zijn je producten klaar voor verzending. Je kunt onze productie- en levertijden altijd in real time bekijken.

Onze belofte aan jou

Jouw tevredenheid over onze fotografische producten en onze service is de basis van onze bedrijfsfilosofie.

Wij garanderen:

 • Eersteklas fotoproducten van uitstekende kwaliteit
 • Producten worden meestal binnen 1 of 2 werkdagen verzonden
 • Veilige betaalmethoden
 • Productie en verzending rechtstreeks van de fabrikant Saal Digital, zonder tussenpersonen

Als je niet tevreden bent met onze producten, zal ons team je zo snel mogelijk helpen om een snelle en bevredigende oplossing te vinden via e-mail of chat.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen