Wanddecoratie - Maak kunst van je foto's!

Je € 15 Kortingscode*: WB624-EXW

Wanddecoratie - Maak kunst van je foto's!
*€ 15 Ontdekkingstegoedbon voor Wanddecoratie. Geldig t/m 31-05-2024. Minimum bestelwaarde €29,95. Verzending niet inbegrepen. Niet te combineren met andere speciale aanbiedingen of vouchers. Slechts eenmaal per huishouden inwisselbaar.
DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Testwinnaar CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 FotoMagazin: Algemene rating zeer goed „uitstekend” PHOTOHITS 5/2019 Saal Digital maakt indruk met een uitstekend verwerkt fotoscherm en een scherpe, contrasterende print. Test winnaar CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Testresultaat: Uitstekend Rondom voorzien van een goede en snelle levering Saal overtuigd volledig met voorbeeldige kwaliteit

Wanddecoratie - uw foto als design object!

De hoogtepunten in een oogopslag 

 • € 15 Wanddecoratie voucher
 • verschillende oppervlakken
 • individuele afmetingen
 • UV-bestendige kleuren
 • ICC-profielen om te downloaden
 • 100% tevredenheidsgarantie  - kopen zonder risico's

Ontdekkingstegoedbon

Ontdek onze Wanddecoratie

 • Ervaar levendige kleuren en hoogwaardige materialen
 • Aangepaste afmetingen
 • Ontdek onze verschillende oppervlakken
 • De voucher kan één keer per huishouden worden ingewisseld, zelfs als je al een Wanddecoratie of een ander product van Saal Digital hebt besteld.
 • Let op: de voucher kan niet worden gecombineerd met andere promoties.
Hoe gebruik ik de Voucher?

Hoe gebruik ik de Voucher?

Ontwerp je Wanddecoratie stap voor stap

Download onze Saal Digital Design Software en maak je Wanddecoratie naar wens.

Kies een van onze vele oppervlakken om je Wanddecoratie een speciaal karakter te geven. Dankzij de individuele formaten voor bijna alle materialen wordt jouw Wanddecoratie qua lengte en breedte perfect afgestemd op jouw fotoproject. Met de verschillende soorten ophangingen die beschikbaar zijn, kun je je Wanddecoratie gemakkelijk ophangen.

Nadat je je bestelgegevens hebt ingevoerd, verschijnt in de volgende stap een invoerveld voor je Kortingscode. Voer de voucher in de daarvoor bestemde ruimte in en druk op inwisselen. De waarde van de voucher wordt afgetrokken van het totaalbedrag.

De gratis Saal Design Software

De Saal Design Software

Ontdek de verschillende ontwerpmogelijkheden in de Saal Design software. Personaliseer uw fotoproduct met slechts een paar klikken naar uw wensen. U kunt ook verschillende effecten en filters gebruiken voor een effectieve presentatie van uw ontwerpen.

Downloaden en Installeren

De Saal Design software kan hier gratis worden gedownload. Het downloaden zal onmiddellijk beginnen. Er wordt een nieuwe pagina geopend met een gedetailleerde tutorial voor het downloaden en installeren. Nadat het downloaden is voltooid, volgt u de instructies van uw browser en installeert u de software. Aan het einde van het bestelproces voert u de wanddecoratie voucher in de software in.

iwuwJS0rDE8

Het vergelijken van de Foto op geborsteld aluminium en de Foto op geborsteld aluminium.

Het kiezen van de juiste afwerking is cruciaal. Verschillende afwerkingen zoals aluminium composiet en geborsteld aluminium geven een unieke uitstraling aan je beelden.

In deze video leer je de belangrijkste verschillen tussen ons Aluminium Composiet (ook bekend als Dibond of Alu-Dibond) en ons Geborsteld Aluminium Composiet (vaak aangeduid als Butlerfinish). Ontdek de materiaaleigenschappen, afdrukkwaliteit, kleurweergave en toepassingen van deze twee hoogwaardige afdrukmaterialen.

Het belangrijkste verschil tussen aluminium composiet en geborsteld aluminium composiet is de oppervlaktestructuur. Klassiek Aluminium Composiet heeft een glad, mat oppervlak, terwijl Geborsteld Aluminium Composiet een fijne, geborstelde textuur heeft die zorgt voor unieke lichtreflecties en een verfijnde uitstraling. Hierdoor vallen metallic en zwart-witte ontwerpen op.

Uw voordelen bij Saal Digital

Kwaliteit en levertijden die aan hoge eisen voldoen

Onze prioriteit is het bieden van een uitstekende service en producten van de beste kwaliteit. Snelle productie, korte levertijden en fantastische kwaliteit zijn de kenmerken van Saal Digital. Een goed voorbeeld hiervan zijn de vele positieve beoordelingen in vakbladen, evenals de feedback van onze klanten. In ongeveer 1 tot 2 werkdagen zijn je producten klaar voor verzending. Je kunt onze productie- en levertijden altijd in real time bekijken.

Onze belofte aan jou

Jouw tevredenheid over onze fotografische producten en onze service is de basis van onze bedrijfsfilosofie.

Wij garanderen:

 • Eersteklas fotoproducten van uitstekende kwaliteit
 • Producten worden meestal binnen 1 of 2 werkdagen verzonden
 • Veilige betaalmethoden
 • Productie en verzending rechtstreeks van de fabrikant Saal Digital, zonder tussenpersonen

Als je niet tevreden bent met onze producten, zal ons team je zo snel mogelijk helpen om een snelle en bevredigende oplossing te vinden via e-mail of chat.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen