Hang je Poster of FineArt print op met een Houten Hanger

Functie en stijl: geniet van je favoriete afbeelding met dit prachtige ontwerp!

Hang je favoriete Poster of FineArt op en geniet ervan!

Hang je favoriete Poster of FineArt op en geniet ervan!

Ben je op zoek naar een gemakkelijke manier om je Poster of FineArt Prints op te hangen? Onze Houten Hanger kun je bestellen naast je favoriete Poster of FineArt oppervlak. Hij is gemakkelijk te installeren, gemakkelijk op te hangen en als je hem wilt veranderen, kun je de afbeelding in een handomdraai verwisselen. Omdat de houten hanger maar een klein stukje van de afbeelding bedekt, kun je genieten van je volledige foto en het complete effect en de afwerking.

We hebben beukenhout van hoge kwaliteit gebruikt voor een duurzaam en mooi resultaat. Dit lichte hout past goed in alle omgevingen, dankzij het minimalistische en neutrale ontwerp.

Hoe kan ik mijn Houten Hanger installeren?

Hoe kan ik mijn Houten Hanger installeren?

Met de Houten Hanger kun je je poster of afdruk ophangen met een eenvoudig op te zetten systeem. Een paar houten staven passen over de bovenkant van de afdruk en een ander paar past over de onderkant. De afbeelding wordt op zijn plaats gehouden door magneten die in het frame zijn ingebouwd.

Zodra je je afdruk tussen de staven hebt bevestigd, kun je hem eenvoudig ophangen aan het katoenen koord met een eenvoudige schroef of spijker.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen