De verschillende soorten bevestigingen voor wanddecoratie

Ervaar op deze pagina meer over onze verschillende soorten bevestigingssystemen. Lees met welke concepten deze compatibel zijn en vindt gedetailleerde montage instructies om de wanddecoratie goed op te hangen. De standaard bevestiging kan tevens passend voor uw projectproject nabestelt worden.

Standaard bevestiging

Standaard ophanging

Met de standaard bevestiging kunt u uw wanddecoratie snel en ongecompliceerd ophangen. Uw moet de bevestiging alleen nog maar aan de wanddecoratie plakken.

 • vanaf de voorkant niet zichtbaar
 • standaard-bevestiging inclusief afstandhouders worden met deze bestelling meegeleverd en kan eenvoudig zelf gemonteerd worden
 • alleen voor binnengebruik
 • voor diverse formaten verkrijgbaar
 • spijkers/schroeven voor het ophangen zijn niet inbegrepen

Montagehandleiding

Anleitung Standardaufhängung

Verwijder de beschermfolie van de standaard bevestiging en bevestig de plaatjes in de gewenste afstand op de achterkant van de wanddecoratie. Het is raadzaam om het materiaal van te voren stof- en vetvrij te maken. Druk de bevestiging ca. 10 seconden goed aan en plak er vervolgens de kleine afstandhouders aan. 

Afhankelijk van het type muur, kan de afbeelding makkelijk met twee spijkers of schroeven opgehangen worden.

Standard Mounting

Aluminium profiel-bevestiging

Profiel_bevestiging

De voorgemonteerde profiel-bevestiging heeft een afstand van ca. 1 cm tot de wand. Met deze bevestiging krijgt de wanddecoratie een "zwevende look".

 • vanaf de voorkant niet zichtbaar
 • voor alle formaten verkrijgbaar
 • alleen voor binnengebruik
 • profiel-bevestiging is voorgemonteerd
 • spijkers/schroeven voor het ophangen zijn niet inbegrepen

Montagehandleiding

Profil-Aufhängung

Met de profiel-bevestiging, bevestigt u uw muurdecoratie snel en eenvoudig aan de muur. U heeft slechts twee spijkers of schroeven nodig (afhankelijk van het type muur) waaraan u de rails direct ophangt. Oogjes of soortgelijke montage zijn daarom overbodig. 

Wie van een edele "galerie- of museum-look" houdt, kan zijn wanddecoratie met profiel-bevestiging natuurlijk ook met behulp van een kabel systeem ophangen. Haak het spankabel systeem onder de rail en bevestig het andere uiteinde aan het plafond of aan de wand. Ook uitermate geschikt voor tentoonstellingen! 

Afstandhouders

Afstandhouders

De voorboringen zijn al in uw wanddecoratie voorhanden. U hoeft de schroeven alleen nog maar te bevestigen.

 • afstandhouders worden voor zelfmontage meegeleverd
 • de koppen van de schroeven zijn vanaf de voorkant zichtbaar
 • voor geselecteerde formaten verkrijgbaar

Montagehandleiding

Schraubhalterung

De edele afstandhouders in metaal-look zijn uitermate geschikt als bevestiging voor o.a. buitengebruik. Vooraf moeten vier voorboringen/gaten in de muur voor de bevestiging worden gemaakt. De koppen van de schroeven worden daaarbij op het voorpaneel van het wandbeeld geschroefd en zijn daarmee vanaf de voorkant zichtbaar. Een bijzonder indrukwekkende wijze van bevestigen! 

Canvas met baklijst

Schattenfugenrahmen

Bij deze bestelling zijn twee hoekbevestiging en 10 schroeven evenals vier afstandhouders van vilt inbegrepen. Plak de vier vilt-afstandhouders op de vier hoeken. Maak de bevestiging met de meegeleverde schroeven aan de baklijst vast. Afhankelijk van de kwaliteit van de wand is deze canvas met baklijst gemakkelijk met 2 schroeven of spijkers (niet meegeleverd) aan de muur op te hangen.

Canvas na spannen

Canvas na spannen

Mocht de spanning van uw canvas doek na verloop van tijd niet meer strak om de lijst zitten, dan kunt u met de vier meegeleverde spieën deze eenvoudig zelf weer na spannen. Tikt u de spieën gelijkmatig in de hoeken met de voorgemonteerde sleuven en u zult merken dat het doek weer op de juiste spanning komt.

Nu bestellen