De verschillende soorten bevestigingen voor wanddecoratie

Ervaar op deze pagina meer over onze verschillende soorten bevestigingssystemen. Lees met welke concepten deze compatibel zijn en vindt gedetailleerde montage instructies om de wanddecoratie goed op te hangen. De standaard bevestiging kan tevens passend voor uw projectproject nabestelt worden.

Standaard bevestiging

standard mounting

Met de standaard montagemogelijkheid kun je je wanddecoraties gemakkelijk en met weinig moeite ophangen. Ze hoeven alleen aan de achterkant te worden geplakt.

 • Niet zichtbaar vanaf de voorkant
 • De standaard bevestigingen en wandafstandhouders zijn bij je bestelling inbegrepen en vereisen montage
 • Alleen geschikt voor gebruik binnenshuis
 • Alleen voor beperkte maten
 • Spijkers of schroeven zijn niet inbegrepen

Montagehandleiding

Mounting standard instruction

Verwijder de beschermfolie van de standaard bevestiging en bevestig de plaatjes in de gewenste afstand op de achterkant van de wanddecoratie. Het is raadzaam om het materiaal van te voren stof- en vetvrij te maken. Druk de bevestiging ca. 10 seconden goed aan en plak er vervolgens de kleine afstandhouders aan.

Afhankelijk van het type muur, kan de afbeelding makkelijk met twee spijkers of schroeven opgehangen worden.

Standard Mounting

Aluminium profiel-bevestiging

aluminium subframe mounting

De voorgemonteerde profiel-bevestiging heeft een afstand van ca. 1 cm tot de wand. Met deze bevestiging krijgt de wanddecoratie een "zwevende look".

 • vanaf de voorkant niet zichtbaar
 • voor alle formaten verkrijgbaar
 • alleen voor binnengebruik
 • profiel-bevestiging is voorgemonteerd
 • spijkers/schroeven voor het ophangen zijn niet inbegrepen

Montagehandleiding

Mounting subframe instruction

Met de profiel-bevestiging, bevestigt u uw muurdecoratie snel en eenvoudig aan de muur. U heeft slechts twee spijkers of schroeven nodig (afhankelijk van het type muur) waaraan u de rails direct ophangt. Oogjes of soortgelijke montage zijn daarom overbodig.

Wie van een edele "galerie- of museum-look" houdt, kan zijn wanddecoratie met profiel-bevestiging natuurlijk ook met behulp van een kabel systeem ophangen. Haak het spankabel systeem onder de rail en bevestig het andere uiteinde aan het plafond of aan de wand. Ook uitermate geschikt voor tentoonstellingen!

Afstandhouders

standoff mounting

De voorboringen zijn al in uw wanddecoratie voorhanden. U hoeft de schroeven alleen nog maar te bevestigen.

 • afstandhouders worden voor zelfmontage meegeleverd
 • de koppen van de schroeven zijn vanaf de voorkant zichtbaar
 • voor geselecteerde formaten verkrijgbaar

Montagehandleiding

Mounting standoff instruction
De edele afstandhouders in metaal-look zijn uitermate geschikt als bevestiging voor o.a. buitengebruik. Vooraf moeten vier voorboringen/gaten in de muur voor de bevestiging worden gemaakt. De koppen van de schroeven worden daaarbij op het voorpaneel van het wandbeeld geschroefd en zijn daarmee vanaf de voorkant zichtbaar. Een bijzonder indrukwekkende wijze van bevestigen!
Mounting instructions photocanvas

Canvas na spannen

Mounting instructions photocanvas 2

Je canvas uitrekken

Als na enige tijd de spanning in het canvasdoek is afgenomen, kun je dit bijstellen met de vier wiggen die bij je bestelling zitten. Stop deze gewoon in de daarvoor bestemde gaten om meer spanning op je doek aan te brengen.

Nu ontwerpen