Hardschuimplaat - extreem licht, stabiel en weersbestendig

Uw € 15 waardebon ter kennismaking*: WB624-EXW

4,8/5
van 833 customeropinions
*€ 15 Ontdekkingstegoedbon voor Wanddecoratie. Geldig t/m 31-12-2023. Minimum bestelwaarde €29,95. Verzending niet inbegrepen. Niet te combineren met andere speciale aanbiedingen of vouchers. Slechts eenmaal per huishouden inwisselbaar.

Facinerende hardschuimplaat met uitmuntende eigenschappen

Indrukwekkende kleurintensiteit en weersbestendig! Hoogwaardige UV-directdruk-technologie van de nieuwste generatie met 7-kleurenprint inclusief lightkleuren (standaard 4 kleuren). Hoogst mogelijke resolutie (zonder pixel-trappen). Zelfs de grootste oppervlakken hebben een totaal dekkende, haarscherpe verzadigde kleurweergave! Maximale scherpte gegarandeerd!
  • Foto's afdrukken op 5 mm of 10 mm witte PVC schuimplaat
  • 7-kleuren UV-direct printen, inclusief lichte kleuren
  • Uiterst stabiel en weerbestendig
  • Afhankelijk van het formaat zijn aluminium subframe, standaard bevestiging en afstandsstukken verkrijgbaar
  • Inbegrepen in de Monsterreeks
  • Voor professionals: ICC-profiel beschikbaar

PVC schuimplaat

Het afdrukken van foto's op foamboard kan bijzonder geschikt zijn voor mensen die streven naar een modern ontwerp in hun woonkamers en kantoren. Foamboard kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Ons UV-direct printproces resulteert in een product dat uitzonderlijk licht is, duurzame kleuren heeft en zelfs waterbestendig is. Daardoor is het monteren van je foto's op foamboard ook ideaal voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens. We gebruiken alleen VOC-vrije UV-inkten.

PVC foamboard
De hardschuimplaat is een uitermate licht PVC-hardschuimstofplaat. Professionele fotografen gebruiken dit materiaal graag om hun kunstwerk onderweg aan interessenten te presenteren. Hardschuimplaten zijn erg geliefd op beurzen e worden tevens veel voor reclamedoeleinden gebruikt. Een hardschuimplaat heeft een hoogwaardig en gelijkmatig oppervlak.
Wij maken gebruik van de beste 6-kleurendruk-technologie. Uw afbeelding is hoogwaardig en wordt met heldere, gedetailleerde kleuren weergegeven. Uw foto wordt op de hardschuimplaat als één geheel samengesmolten. Een product voor mensen die opzoek zijn naar hoge kwaliteit.

Raak geïnspireerd door onze galerij!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Beschikbare ophangopties voor PVC schuimplaten

Beschikbare ophangopties voor PVC schuimplaten

Als je een PVC schuimplaat bestelt, zijn hier alle beschikbare ophangopties:

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen