Uw foto als edel Geborsteld Aluminium

Uw € 15 waardebon ter kennismaking*: WB624-EXW

4,8/5
van 864 customeropinions
*€ 15 Ontdekkingstegoedbon voor Wanddecoratie. Geldig t/m 31-03-2024. Minimum bestelwaarde €29,95. Verzending niet inbegrepen. Niet te combineren met andere speciale aanbiedingen of vouchers. Slechts eenmaal per huishouden inwisselbaar.

De elegante Geborstelde afwerking Look

Bereik een buitengewoon uiterlijk door je foto af te drukken op een geborsteld aluminium oppervlak. Hierdoor komen vooral heldere delen van je foto beter tot hun recht.

De speciale UV direct print met zeven kleuren (normaal slechts vier) zorgt voor een indrukwekkende kleurintensiteit bij de hoogste resolutie (zonder pixelvorming) en met maximale scherpte.

  • 3 mm dik aluminium composietpaneel
  • Het geborstelde aluminium oppervlak glinstert in heldere delen van de afbeelding
  • 7-kleuren UV-direct printen, inclusief lichte kleuren
  • Aangepaste formaten beschikbaar
  • Afhankelijk van formaat, aluminium subframe, standaard bevestiging en afstandsstukken beschikbaar
  • Inbegrepen in de Monsterreeks
  • Voor professionals: ICC-profiel beschikbaar

Metallic effecten in zilver en goud

Gedrukt op geborsteld aluminium composiet kunt u spannende effecten bereiken met uw afbeeldingen. Terwijl donkere delen van de foto mat lijken, valt het aluminium oppervlak op in de lichte delen van de foto, waardoor deze een zeer unieke glans in zilver of goud krijgen.
Met gedetailleerde zwart-witfoto's wordt het metallic effect van het geborstelde aluminium-composietoppervlak verbeterd en wordt uw design een aantrekkelijke eyecatcher voor in uw huis.
Brushed Metal in Silver and Gold

Verfijn je Wanddecoratie met een zwevende lijst

Wil je je Wanddecoratie een extra touch geven? Bestel dan onze zwevende Baklijst! Dit type lijst maakt je foto helemaal af en zorgt voor een professionele galerielook. Kies tussen zwart en wit voor de lijst die het beste bij je onderwerp past.
De zwevende lijst creëert een opening van 8 mm tussen de Wanddecoratie en de houten lijst, waardoor je foto lijkt te zweven. Je foto in de lijst wordt opgehangen door middel van bijgeleverde beugels.
gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
De UV-directprint is licht-, kleur- en waterbestendig. Uw Foto op Geborsteld Aluminium kunt u ook in uw badkamer of keuken ophangen. Wij gebruiken alleen VOC-vrije inkten.
Een echte aanrader voor zwart/wit opnames. Met de Geborstelde Aluminium wanddecoratie komen uw zwart/wit opnames pas echt goed tot hun recht. De lichte componenten van uw foto worden niet mee geprint, waardoor het aluminium zichtbaar wordt. Op deze manier ontstaat er een prachtig doorschijnend effect en krijgt uw foto de bijzonder "look" waar u naar op zoek bent!
Foto's op geborsteld aluminium in aangepaste maten

Foto's op geborsteld aluminium in aangepaste maten

Naast de ruime keuze aan standaardformaten kun je nu ook Foto op geborsteld aluminium op maat laten maken, van 10 x 15 tot 90 x 120.

Aangepaste formaten zijn ook beschikbaar in andere Wanddecoratie oppervlakken zoals Metaal Foto’s, Acrylglas, PVC schuimplaat en GalleryPrint.

Beschikbare ophangopties voor Foto op geborsteld aluminium

Beschikbare ophangopties voor Foto op geborsteld aluminium

Als je een Foto op geborsteld aluminium bestelt, zijn hier alle beschikbare ophangopties:

iwuwJS0rDE8

Het vergelijken van de Foto op geborsteld aluminium en de Foto op geborsteld aluminium.

Het kiezen van de juiste afwerking is cruciaal. Verschillende afwerkingen zoals aluminium composiet en geborsteld aluminium geven een unieke uitstraling aan je beelden.

In deze video leer je de belangrijkste verschillen tussen ons Aluminium Composiet (ook bekend als Dibond of Alu-Dibond) en ons Geborsteld Aluminium Composiet (vaak aangeduid als Butlerfinish). Ontdek de materiaaleigenschappen, afdrukkwaliteit, kleurweergave en toepassingen van deze twee hoogwaardige afdrukmaterialen.

Het belangrijkste verschil tussen aluminium composiet en geborsteld aluminium composiet is de oppervlaktestructuur. Klassiek Aluminium Composiet heeft een glad, mat oppervlak, terwijl Geborsteld Aluminium Composiet een fijne, geborstelde textuur heeft die zorgt voor unieke lichtreflecties en een verfijnde uitstraling. Hierdoor vallen metallic en zwart-witte ontwerpen op.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen