Uw foto als edel Geborsteld Aluminium

Uw € 15 waardebon ter kennismaking*: WB624-EXW

4,8/5
van 486 customeropinions
*€ 15 waardebon ter kennismaking. Actie geldig t/m 31-03-2023. De minimale bestelwaarde is €29,95 excl. verzendkosten. De korting geldt niet voor de verzendkosten. Niet met andere acties en aanbiedingen combineerbaar. Eenmalig per huishouden te gebruiken.

De elegante Geborstelde afwerking Look

Bereik een buitengewoon uiterlijk door je foto af te drukken op een geborsteld aluminium oppervlak. Hierdoor komen vooral heldere delen van je foto beter tot hun recht.

De speciale UV direct print met zeven kleuren (normaal slechts vier) zorgt voor een indrukwekkende kleurintensiteit bij de hoogste resolutie (zonder pixelvorming) en met maximale scherpte.

 • Aluminiumplaat 3 mm dikte
 • De lichte afbeeldingscomponenten schijnen op het geborsteld aluminium prachtig door
 • 7-kleuren-UV-Direct Printing inclusief lightkleuren
 • Op de centimeter nauwkeurig verkrijgbaar in het door u gewensde formaat
 • Indien gewenst met alu-profiel/bevestiging verkrijgbaar
 • ICC-profiel voor professionals

Metallic effecten in zilver en goud

Gedrukt op geborsteld aluminium composiet kunt u spannende effecten bereiken met uw afbeeldingen. Terwijl donkere delen van de foto mat lijken, valt het aluminium oppervlak op in de lichte delen van de foto, waardoor deze een zeer unieke glans in zilver of goud krijgen.
Met gedetailleerde zwart-witfoto's wordt het metallic effect van het geborstelde aluminium-composietoppervlak verbeterd en wordt uw design een aantrekkelijke eyecatcher voor in uw huis.
Brushed Metal in Silver and Gold

Uw foto op canvas met een baklijst

Wilt u van uw foto op canvas een echte blikvanger maken?  Bestel dan uw foto met een baklijst in zwart of wit! Dit rond uw plaatje helemaal af en geeft die bijzondere galerie-look waar iedereen naar opzoek is.
Door de speciale omlijsting ontstaat er een 8 mm brede rand tussen de foto en de houten baklijst. Dit geeft de foto een uniek zwevend karakter. De foto op canvas kan in een handomdraai dankzij de meegeleverde bevestiging opgehangen worden.

Veelzijdig te gebruiken - Commerciële doeleinden

Het Geborstelde Aluminium oppervlak is ook voor commerciële doeleinden uitermate geschikt. Denkt u aan reclame- of informatieborden.

De UV-directprint is licht-, kleur- en waterbestendig. Uw Foto op Geborsteld Aluminium kunt u ook in uw badkamer of keuken ophangen. Wij gebruiken alleen VOC-vrije inkten.
Een echte aanrader voor zwart/wit opnames. Met de Geborstelde Aluminium wanddecoratie komen uw zwart/wit opnames pas echt goed tot hun recht. De lichte componenten van uw foto worden niet mee geprint, waardoor het aluminium zichtbaar wordt. Op deze manier ontstaat er een prachtig doorschijnend effect en krijgt uw foto de bijzonder "look" waar u naar op zoek bent!
Custom sizes

Geborsteld metaal afdrukken in aangepaste maten

Naast de ruime keuze aan standaardformaten kun je nu ook afdrukken van geborsteld metaal op maat laten maken, verkrijgbaar van 10 x 15 tot 90 x 120.

Aangepaste formaten zijn ook beschikbaar in andere wanddecoratieoppervlakken zoals Metal Prints, Acrylglas, PVC foamboard en GalleryPrint.

De metalen afdruk en de geborstelde metalen afdruk vergelijken

Om de best mogelijke afdruk voor je foto's te krijgen, is de keuze van het oppervlak cruciaal. Verschillende oppervlakken zorgen voor speciale looks en geven je foto's hun gewenste karakter.

In deze video leer je over de belangrijkste verschillen tussen onze Metal Print en onze Geborstelde Metal Print wandkunst.

Bevestigingsmogelijkheden voor uw wanddecoratie

Aluminium subframe

Profiel bevestiging

De reeds voorgemonteerde aluminium profiel bevestiging heeft een afstand van ca. 1 cm tot de wand.
Met deze bevestiging krijgt uw wanddecoratie een "zwevende look".

 • van de voorkant niet zichtbaar
 • voor alle formaten verkrijgbaar
 • voorgemonteerd
 • alleen voor binnengebruik
 • door de 1 cm afstand tot de wand krijgt u een "zwevende look"
 • meer details over de montage
Standoff

Afstandhouders

De afstandhouders zijn voorgeboord. U hoeft alleen nog maar de schroeven te bevestigen.

Standard mounting

Standaard bevestiging

Met de standaard bevestiging kunt u uw wanddecoratie snel en ongecompliceerd ophangen. Uw moet de bevestiging alleen nog maar aan de wanddecoratie plakken.

 • van de voorkant niet zichtbaar
 • de standaard bevestiging met afstandhouders kunt u geheel zelf monteren
 • alleen voor binnengebruik
 • voor geselecteerde formaten verkrijgbaar
 • meer details over de montage
Nu ontwerpen
Nu ontwerpen