De software start niet

Heeft u moeilijkheden om de Saal Digital Design Software te starten?

Indien u problemen ondervindt bij het openen van de software, neem dan de volgende maatregelen.

1. Verwijdert u alstublieft eenmaal Adobe Air en de Saal Digital Software van uw computer. Uw opgeslagen projecten blijven daarbij bewaard.
  2. Belangrijk, controleer of beide programma's van uw PC zijn verwijderd.
  3. Nadat u de programma's compleet verwijderd heeft, kunt u hier de software opnieuw downloaden.

De software kunt u vervolgens probleemloos starten.

Ik heb ondanks herinstallatie opnieuw problemen met de software.

Indien u ondanks het verwijderen van beide programma's (zie handleiding boven) nog altijd problemen ondervindt dan vragen wij u een email te schrijven aan support@saal-digital.nl. Geef in deze e-mail een korte beschrijving van het probleem en stuur een screenshot van de foutmelding mee (indien u deze heeft). Uw klacht wordt dan meteen in behandeling genomen door een van onze werknemers.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website stemt u het gebruik van Cookies toe. Meer informatie over het gebruik van Cookies vindt u hier.