Bestelling niet mogelijk

Ik kan mijn bestelling niet versturen

Kunt u uw bestelling niet versturen? Werkt het uploaden van uw project niet goed?

1. Checkt u alstublieft in de instellingen van uw computer, of een firewall of een antivirusprogramma eventueel de software blokkeert.
2. Mocht dit het geval zijn, zet dan in die programma's de Saal Digital Design Software op "vrij".

Daarna zou de upload zonder problemen moeten werken.

Er zijn nog steeds problemen met het versturen van mijn bestelling

Mochten er ondanks de vrijgave in de software nog steeds problemen optreden, schrijf ons dan alstublieft een mail naar support@saal-digital.nl met een beknopte beschrijving van de stand van zaken en een screenshot van de foutmelding (als deze optreedt). Uw bericht wordt dan zo snel mogelijk verwerkt.