Milieuvriendelijke en duurzame cadeaus

Wil je meer duurzame keuzes maken bij het kopen van cadeaus? Met onze vele beschikbare aanpassingsopties is het gemakkelijk om milieuvriendelijke materialen te kiezen voor je afdrukken, je inpakpapier te vervangen door een stoffen zak of een eeuwigdurende kalender te bestellen om jaar na jaar te gebruiken. Ontdek deze en nog veel meer duurzame cadeau-ideeën in dit artikel!

Vervang inpakpapier door een op maat bedrukte stoffen zak

Het inpakken van cadeaus in inpakpapier is een leuke traditie, maar zorgt helaas voor veel afval. Een op maat bedrukte stoffen zak kan de oplossing zijn voor dat probleem. Ontwerp de tas die bij de gelegenheid past en maak hem onderdeel van je cadeau of gebruik hem alleen als cadeau en neem hem daarna mee naar huis. Zeker beter dan iets kopen om het vervolgens weg te gooien!

Gebruik een metalen lunchbox

Gebruik een metalen lunchbox

Een eigen fotolunchbox voor school, kleuterschool of kantoor fleurt je dag gegarandeerd op! Goed dat onze voedselveilige metalen doos ook duurzamer is dan je lunch in papier of folie te verpakken of een plastic lunchbox te gebruiken.

Ontwerp je kalender voor hergebruik

Ontwerp je kalender voor hergebruik

Wil je je aangepaste fotokalender langer dan één jaar bewaren? Geen probleem! Bij het ontwerpen van je kalender heb je de mogelijkheid om een eeuwigdurend kalenderontwerp te kiezen dat alleen maand en data toont, maar geen jaar of weekdagen. Zo kun je zolang je wilt genieten van je favoriete foto's!

FSC® gecertificeerd papier

FSC® gecertificeerd papier

We gebruiken voornamelijk FSC®-gecertificeerd papier, dat duurzaam is geproduceerd.

Geproduceerd met zonne-energie

Geproduceerd met zonne-energie

Met meer dan 3,000 m² aan zonnepanelen is onze energiebehoefte de meeste dagen gedekt.

Koolstofneutraal

Koolstofneutraal

Wij compenseren onvermijdelijke CO₂-uitstoot door te investeren in wereldwijde milieuprojecten.

Verantwoorde verzending

Verantwoorde verzending

Waar mogelijk verzenden we onze pakketten koolstofneutraal

Kies een omslag van natuurlijke materialen

Kies een omslag van natuurlijke materialen

Elk klein beetje maakt een verschil, daarom bieden we duurzame omslagvarianten voor je fotoboek op maat of geschenkdoos. Je kunt kiezen uit linnen in verschillende kleuren en zelfs een kaft van kurk die je kunt personaliseren met tekst en clipart! Wat kies jij?

Druk je fotoposter af op duurzaam papier

Druk je fotoposter af op duurzaam papier

De meest duurzame papiersoorten zijn die van snelgroeiende materialen. Daarom bieden we niet alleen kunst- en posterafdrukken aan op hoogwaardig katoenpapier, maar ook op Hahnemühle Natural Line papier, gemaakt van snelgroeiende hennep- en bamboevezels. Ontdek nu alle mogelijkheden!

Fototafelkalender op maat met houten standaard

Fototafelkalender op maat met houten standaard

Neem afscheid van plastic met onze aangepaste tafelkalender. Toon je kalenderpagina's in een elegante houten standaard van beukenhout. Tip: Als je nog duurzamer wilt inkopen, zorg er dan voor dat je je foto's als eeuwigdurende kalender bestelt, zodat je ze nog jaren kunt hergebruiken!

Ontdek meer feestelijke kerstcadeaus!

Nu ontwerpen