Saal Photo Portal: Webwinkel Galerij en Sub-Galerij Systeem

Galerieën

Je kunst presenteren en verkopen

Onbeperkte galerijen en subgalerijen

Breid je fotopresentatie uit met hoofdgalerijen en gedetailleerde subgalerijen, vereenvoudig de gebruikersnavigatie en verbeter de algehele ervaring. Je kunt eenvoudig foto's kopiëren, verplaatsen of verwijderen tussen galerijen, verkoopstatistieken bekijken en unieke titels en beschrijvingen voor elke foto definiëren. Bovendien kun je met dit systeem direct vanuit galerijen producten op maat maken, die je handmatig naar je klanten kunt sturen als dat nodig is, zodat je een veelzijdig platform hebt om je werk te laten zien en te verkopen.

Flexibele prijzen

Neem de volledige controle over je prijsstructuur en productaanbod binnen elke galerij en subgalerij. Je kunt niet alleen unieke prijzen instellen op elk niveau, maar je kunt ook precies bepalen welke producten je wilt aanbieden, of je downloads wilt toestaan of beperken en specifieke pakketten aanbieden die zijn afgestemd op de galerij of afbeelding. Deze ongeëvenaarde flexibiliteit zorgt ervoor dat je kunt inspelen op de uiteenlopende voorkeuren van je publiek, je verkoopstrategie kunt optimaliseren en de klanttevredenheid kunt verhogen.

Projecten verkopen

Verhoog je service door fotoprojecten zoals fotoboeken of kalenders aan te bieden, zodat klanten gepersonaliseerde collecties of door jou samengestelde ontwerpen kunnen kopen. Deze projecten kunnen in elke galerie of subgalerie worden getoond, met de optie om commentaar- of feedbackfuncties te activeren. Met deze interactieve aanpak kun je op een efficiënte manier feedback van klanten verzamelen voordat je het project afrondt en presenteert, zodat je zeker weet dat aan de verwachtingen van de klant wordt voldaan of dat die zelfs worden overtroffen.

Neutrale URL

Deel je werk met een neutrale URL die de focus op je merk houdt, zoals https://photo-portal.shop/share/gallery_code/ voor galerijen en https://photo-portal.shop/profiles/your_name/ voor je profielpagina. Deze functie biedt flexibiliteit in de manier waarop je je galerijen veilig deelt via een link, met optionele registratie of wachtwoordbeveiliging om de toegang aan te passen aan je specifieke eisen en de privacy en veiligheid te behouden.

Aangepaste e-mails

Stroomlijn de communicatie met de mogelijkheid om aangepaste e-mails en herinneringen te versturen in verschillende workflows voor elke galerie of subgalerie. Deel galerijen efficiënt met geselecteerde groepen of individuele contactpersonen door gebruik te maken van e-mailsjablonen voor een snelle verspreiding van informatie. Deze functie bespaart veel tijd, zodat je je meer op je fotografie kunt richten en minder op administratieve taken.

Responsief mobiel ontwerp

Garandeer dat je galerijen er onberispelijk uitzien op elk apparaat met ontwerpen die zich aanpassen voor optimale weergave op smartphones. Kies uit verschillende lay-outopties, zoals enkele of dubbele kolommen op mobiele apparaten, en pas de presentatiestijlen van afbeeldingen aan om tegemoet te komen aan 90% van de klanten die liever mobiel bestellen.

Verschillende galerijontwerpen

Personaliseer de presentatie van je werk met verschillende galerij-indelingen, waaronder waterval, squares, art board of afgeronde modi die geschikt zijn voor grotere schermen. Kies tussen donkere en lichte achtergrondstijlen om je fotografie aan te vullen, zodat je werk op de meest visueel aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd.

Feedback

Verbeter je workflow met feedback van klanten in de galerie door gebruik te maken van een kleurgecodeerd beoordelingssysteem (groen, oranje, rood) en feedbackknoppen. Vergemakkelijk de communicatie met klanten en stroomlijn het selectieproces door kleurbetekenissen af te spreken, zoals groen voor goedkeuring, oranje voor bewerkingen en rood voor afkeur, zodat je snel kunt filteren en beslissingen kunt nemen.

Opmerking

Stimuleer een dynamische gemeenschap rond je werk door commentaar op foto's of galerijen mogelijk te maken. Met moderatiefuncties kun je opmerkingen beoordelen voordat ze live gaan, reacties toestaan en betrokkenheid stimuleren door middel van 'vind ik leuk'-berichten, waardoor je een interactieve en inclusieve ruimte creëert voor je publiek.

Verlanglijst

Verbeter de klantervaring door je klanten de mogelijkheid te bieden afbeeldingen te verzamelen in een verlanglijst. Om een verlanglijst op te slaan is een korte registratie van de klant nodig, zodat je kunt zien wie de afbeeldingen aan de verlanglijst heeft toegevoegd. Op deze manier kun je zowel de kwaliteit van de service als de groeimogelijkheden van je bedrijf verbeteren.

Laten we je reis beginnen

Verken Saal Photo Portal: maak eenvoudig galerijen, projecten en verkoop afbeeldingen. Meld je gratis aan om zelfstandig op verkenning te gaan of boek een demo voor een rondleiding op maat van jouw workflow. Begin nu met het opbouwen van je digitale showcase!