Reclamatie

Bestanden worden geladen

Een klacht indienen

Productie- en kleurtoleranties

Ondanks onze inspanningen kunnen productie- en fabricagetoleranties niet worden vermeden. Toleranties komen bij elke productie voor en zijn een toelaatbare afwijking die ontstaat door het productieproces.

Productiegerelateerde, kleine kleurafwijkingen tussen verschillende materialen en bestellingen kunnen helaas niet volledig worden vermeden. Dit komt door het gebruik van verschillende materialen (Wanddecoratie, Posters, Kaarten, Fotoboeken, Fotoafdrukken etc.) en verschillende productiemethoden. Alle materialen verschillen in hun eigenschappen, zoals de witheid van het materiaal of het oppervlak, en de productiemethoden, machines en inkten verschillen. Daarom zijn de kleurresultaten van een Wanddecoratie en een Fotoafdruk niet met elkaar te vergelijken.

Een klacht indienen

Als je een klacht wilt indienen over je bestelling (het product ziet er bijvoorbeeld anders uit dan je project, je bent niet tevreden over de kleuren, je product is beschadigd, enz. Het is niet mogelijk om telefonisch een klacht in te dienen.

Order functions on website

Zodra je bestelling is geopend, kun je op de knop Functies klikken, waarna je een aantal opties krijgt. Hier vind je de optie om een klacht in te dienen. Als je daarop klikt, verschijnt er een venster met een formulier dat je kunt invullen.

Order complaint form

Als eerste moet je aangeven of de klacht betrekking heeft op de hele bestelling of alleen op bepaalde artikelen.

Vervolgens moet je selecteren of de klacht gaat over de productkwaliteit of over transport en levering.

In het geval van productkwaliteit moet je selecteren of de reden te wijten is aan kleuren, onjuiste beeldweergave of beschadigd product.

In het geval van transport/levering moet je kiezen of de reden te wijten is aan een beschadigd product of levering, of dat het product nog niet geleverd is.

Zodra je je keuze hebt gemaakt, wordt je gevraagd om de relevante gegevens en foto's. Als je alle velden hebt ingevuld, klik je op Verzenden. We zullen het onderzoeken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Nu ontwerpen