Inspirerende sensatie: Professional Line

Ervaar het fotoboek met het wow-effect

Handgemaakt

Handgemaakte premiumproducten
uit hoogwaardig materiaal

Acrylcover

Ervaar intense
helderheid en kleurschittering

Saal Digital produceert ook zonder
leverancierslogo

Éen verhaal, één passie

ProfessionallineProfessionalline

Handgemaakt, van hoge kwaliteit en met een speciaal tintje. We hebben onze Professional Line ontworpen om in alle opzichten aan de behoeften van moderne fotografen te voldoen. De luxe cover van acrylglas in combinatie met een hoogwaardige cover van kunstleer zorgt voor een heel bijzondere ervaring. De bijpassende premium cadeaubox biedt een elegante presentatie. 

Elegante acrylglas cover

De combinatie van acrylglas en hoogwaardig kunstleer op de cover maken dit fotoboek uniek. De cover van 5 mm dik acrylglas zorgt voor een intense helderheid, schitterende kleuren en indrukwekkende diepte. 

Gepersonaliseerde cover ontwerpen

Het handgemaakte Professional Line-fotoboek biedt u verschillende mogelijkheden voor de cover waaronder kunstleer en speciale materialen als linnen, kurk of houtoptiek. Het oppervlak kan worden opgemaakt met tekst en cliparts. 

Fotobuch Professionalline XT

Fotoboek XT Professional Line

Spreek al je zintuigen aan met het luxe gevoel van de extra dikke pagina's van je fotoboek. Met het XT Professional Line-fotoboek wordt zelfs het bladeren door de pagina's een belevenis.

Innenseiten in glänzend und matt

Pagina oppervlak

Ons glanzend en matte fotopapier accentueert expressieve afbeeldingen en benadrukt kleuren. Als u op zoek bent naar extra karakter in uw foto's, dan wordt dat geleverd door ons HighEnd-papier mat.

Formaten Professional Line-fotoboek

Unique Design

Een ontwerp dat u niet zult vergeten: de acrylglas cover kan worden gecombineerd met verschillende lederen opties. Dit geeft niet alleen een speciaal gevoel, maar ook een uniek, elegant ontwerp dat precies bij u past. 

Design Now

Premium cadeaubox: liefde op het eerste gezicht

De premium cadeaubox biedt een elegante presentatie voor uw Professional Line-fotoboek. De handgemaakte box, gemaakt van een mooie leren materiaal, is ideaal als stijlvolle geschenkverpakking voor cadeaus en biedt tegelijkertijd een veilige opslag voor uw fotoboek.

PremiumboxPremiumbox
Nu bestellen