Premium cadeaubox voor bijzondere momenten
Premium cadeaubox voor bijzondere momenten
Premium cadeaubox voor bijzondere momenten

Premium cadeaubox voor bijzondere momenten

Nu bestellen

Alleen het beste voor uw fotoboek

Trouwfoto's, Babyfoto's en andere thema's: belangrijke momenten verdienen onze aandacht en vragen om een aansprekende presentatie. De presentatiebox voor het premium fotoboek zal u inspireren. Deze verpakking is elegant, stijlvol en biedt uw nieuwe fotoboek tevens bij het opbergen een goede bescherming.

Handmade

Handgemaakte verpakkingsbox
uit hoogwaardig materiaal

Lederomslag

Omslag uit slijtvast materiaal in lederlook

Saal Digital kan zonder leverancierslogo worden geproduceerd

Premiumbox

Handmade premium cadeaubox

Onze cadeauverpakking voor fotoboeken is met de hand gemaakt en overtuigt door een bijzonder voorname look. De duurzame lederen omslag zorgt ervoor dat uw fotoboek optimaal beschermd is tegen ongewenste schade. De kleuropties zijn zwart en wit.

Premiumbox mit Acrylcover

Openslaan als een boek

Of het nu een roman of een fotoboek is: elk boek vertelt zijn eigen verhaal. Om het fotoboek en de fotoboekbox perfect op elkaar aan te laten sluiten, kan de box net als het boek, aan de zijkant worden opengeslagen.

Het uitpakken - een belevenis op zich

Dankzij het zachte, op kleur afgestemde satijnen lint aan de binnenkant is je fotoboek eenvoudig uit de premium cadeauverpakking te halen. Uitpakken wordt keer op keer  belevenis.

Zonder logo en zonder barcode

Wilt u niet dat de naam van de leverancier en de streepjescode op de verpakking van uw fotoboek verschijnt? We houden graag voor u de uitstraling van de premium box subliem en neutraal.

Nu bestellen

Nu bestellen
Nu bestellen