Extreem flexibel: het Portfolio Album

Voor een stijlvolle presentatie van indrukwekkende beelden

usp-heading

Mix & match

Dankzij het handige schroefsysteem kunnen de cover en de binnenste pagina’s naar wens worden gecombineerd

usp-heading2

Uitbreiden op elk gewenst moment

Binnenpagina's kunnen afzonderlijk worden besteld, wat u in staat stelt om nieuwe motieven toe te voegen aan het Portfolio Album

usp-heading3

Veelzijdig gebruik

Het slimme ontwerp maakt van het Portfolio Album een aanpasbare metgezel

Photoproduct

Het Portfolio Album

Het handgemaakte Portfolio Album is ideaal voor een stijlvolle presentatie van uw werk. Dankzij het handige schroefsysteem kunnen zowel de omslag als de binnenpagina's worden geruild en vervangen door nieuwe ontwerpen en motieven.

Photoproduct

Individueel coverontwerp

Het handgemaakte Portfolio Album biedt u verschillende coveropties in kunstleer en linnen. Alle covers zijn ook individueel te bestellen en kunnen worden aangepast met tekst en cliparts.

Photoproduct

Afzonderlijk bestelbare binnenpagina's

De binnenpagina's van het Portfolio Album kunnen apart besteld worden, zodat deze op elk moment gemakkelijk kan worden uitgebreid. De pagina's zijn al geperforeerd in de juiste afstand en kunnen dus direct in het Portfolio Album worden opgenomen.

Welk formaat past bij u?

Photoproduct

Premium Gift Box

De handgemaakte premium cadeaubox, gemaakt van hoogwaardige materialen, is de ideale aanvulling op uw Portfolio Album. Deze dient voor een elegante presentatie en veilige opslag van uw persoonlijke portfolio.

Ons handgemaakte Portfolioalbum is de ideale keuze als u op zoek bent naar een stijlvolle manier om uw werk te presenteren of gewoon naar een zeer flexibel album. In deze videohandleiding tonen we enkele ontwerpopties van onze Saal Design Software om uw eigen Portfolioalbum te maken.
Nu bestellen
Nu bestellen