Wat ze over ons zeggen

Lees over de succesverhalen van mensen zoals jij

customername
Eva Krzak

"Dit boek heb ik kort na de geboorte van mijn zoontje ontworpen"

Ik bestel al jaren mijn foto's en boeken bij Saal Digital en ben altijd absoluut tevreden. Zo ook met dit prachtige boek uit de Professional Line met Cadeaubox. Ik heb dit boek kort na de geboorte van mijn zoon ontworpen om de herinnering aan de eerste dagen zo mooi mogelijk vast te houden. De kwaliteit van de kaft is prachtig, de structuur ziet er zeer elegant uit, evenals de cadeaubox.

Wat ik ook bijzonder waardeer is de zeer goede papierkwaliteit en de kleurechtheid. Mijn klanten, die ik steeds weer verras met kleine fotocadeautjes, zijn ook elke keer weer verrukt.

customername
Ollie Holder

"De kwaliteit van het fotoboek was uitzonderlijk"

Mijn naam is Ollie en ik ben professioneel fotograaf en videograaf. Ik ben altijd op pad met mijn camera, zowel professioneel als recreatief, maar ik heb nooit de tijd gevonden om een hard copy van mijn werk te hebben. Dat is waar Saal Digital om de hoek komt kijken...

In 2020 gebruikte ik de afdrukservice van Saal Digital om een mooie collectie foto's te maken die ik in de loop der jaren had vastgelegd. De ervaring was fantastisch, en ik zou deze dienst ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professioneel fotoboek van hoge kwaliteit.

Een van de dingen waarvan ik het meest onder de indruk was, was het gebruiksgemak van de dienst. De website was gebruiksvriendelijk, en het ontwerpproces was ongecompliceerd. Het was gemakkelijk om mijn foto's te uploaden en de lay-out en het ontwerp van het boek te kiezen, en ik waardeerde de mogelijkheid om het boek te bekijken voordat ik mijn bestelling afrondde.

De kwaliteit van het fotoboek was uitzonderlijk. De foto's waren helder en levendig, en het papier was dik en duurzaam. Ik hield van de glanzende afwerking, die een vleugje elegantie aan het boek toevoegde. Ik waardeerde ook de mogelijkheid om verschillende omslagopties te kiezen, waaronder een hardcover, softcover of een in leer gebonden omslag.

Over het geheel genomen was ik zeer tevreden over mijn ervaring met Saal Digital. Het gebruiksgemak, de hoge kwaliteit van het drukwerk en de snelle levertijd waren allemaal uitstekend. Ik zou deze dienst in de toekomst zeker weer gebruiken en aanbevelen aan iedereen die een mooi en professioneel uitziend fotoboek wil maken.

customername
Yannick Lange

"Ik had al een tijdje het idee om een portfolio boek te maken...".

Sommige van mijn foto's zijn al aan de muur beland of zijn afgedrukt als onderdeel van reisfotoboeken. Dit zijn echter maar een klein aantal van mijn (beste) foto's en in de boeken concurreren ze meestal met het verhaal of de reis.

Daarom had ik al een tijdje het idee om een portfolioboek te maken waarin alleen mijn beste foto's van de afgelopen 10 jaar terechtkomen en waarin de nadruk uitsluitend op de foto's ligt: Grote druk, geen tekst, onafhankelijk van locatie en fotoreis.

Het was daarom een uitdaging om het boek spannend te maken en het een rode draad te geven. Ik heb geprobeerd dit te doen door de foto's te sorteren op kleurstemmingen, wat resulteert in een ""kleurverloop"" in het boek: Van wit winter naar grijs naar groen, zomer geel, zomer oranje, herfst oranje, herfst geel, en tenslotte weer terug naar wit/blauw...

customername
Sebastian Frank

"Gedrukte foto's zijn gewoon iets anders".

Ik had het geluk een Fotoboek te mogen testen. Ik heb dus meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt voor een Portfolio Boek. Zo kan ik mijn klanten een eerste indruk van mijn werk laten zien. En laten we eerlijk zijn, afgedrukte foto's zijn gewoon iets anders. Dus ben ik bij Saal Editor gaan zitten en heb in een paar stappen een fotoboek gemaakt.

De software is voor mij intuïtief en de creatie was relatief snel klaar. Binnen vier dagen was het boek er al! Supersnelle service! Nu naar het boek: Het maakt een hoogwaardige indruk en voelt goed aan. Het voldoet aan mijn verwachtingen en ik hou van het matte papier.

Het is ook fijn dat de middenvouw niet bol staat, zodat je echt het hele plaatje kunt zien. Ik zou het opnieuw kopen en zonder voorbehoud aanbevelen. Bedankt voor de mogelijkheid om het te testen :-)