Impressum

Saal Digital Fotoservice GmbH
Weidenauer Straße 160
57076 Siegen
Duitsland

Directeuren: Reinhard Saal, Robin Saal, Tim Saal, Florian Stellwag
Btw-nummer: DE 250012471
Amtsgericht Siegen HRB-Nr. 9924

Service-Hotline:

E-mail: support(at)saal-digital.nl

Juridische informatie, Kwaliteitsborging, Disclaimer

Saal Digital streeft ernaar om altijd nauwkeurige, actuele en volledige informatie over de website te verstrekken. Om dit te kunnen waarborgen kan de website continu veranderd worden zonder dat hier voorafgaande kennisgeving plaats vindt. Saal Digital is niet aansprakelijk voor eventuele fouten op de website en geeft u dan ook geen garantie voor de juistheid, actualiteit en volledigheid van de website. Dit geldt voor alle verwijzingen inclusief zogenaamde 'hyperlinks', welke Saal Digital op haar website direct of indirect aanbiedt. Saal Digital kan voor de inhoud van externe websites niet aansprakelijk worden gesteld.

Tevens kan Saal Digital niet voor directe of indirecte schade (met inbegrip van gederfde winst), die op informatie van deze (externe) website zijn gebasseerd aansprakelijk worden gesteld. De inhoud van de Saal Digital-website is auteursrechtelijk beschermd. Een betaalde overdracht van de inhoud van onze site aan derden is niet toegestaan. De auteursrechtelijke (copyright) wetgeving verbiedt ook de opslag en duplicatie en het kopiëren van beeldmateriaal/grafieken of afbeeldingen van onze website.

Online geschillenbeslechting

De EU-Commissie heeft een platform voor online geschillenbeslechting (OS) verschaft. Deze kunt u hier ec.europa.eu/consumers/odr/ vinden.