Familiekalenders

Perfect overzicht voor iedereen

Een fantastische manier om gezinsactiviteiten te organiseren

Een fantastische manier om gezinsactiviteiten te organiseren

Omdat ieder gezinslid een eigen kolom heeft om activiteiten in vast te leggen, zorgt deze fotokalender ervoor dat alles in uw gezin op rolletjes loopt. U heeft niet alleen met één blik een overzicht van alle belangrijke data van iedereen voor die maand, maar geniet tegelijkertijd van uw mooiste fotomomenten samen.

Kies het voor u ideale formaat

Kies uit verschillende afwerkingen voor uw familiekalender

photoproduct

Fotografische kalenders

Ervaar uw afbeeldingen op Crystal Archive DP II-fotopapier van Fujifilm, verkrijgbaar in glans, mat en zijdeglans. Dit fotopapier is hoogwaardig door zijn duurzaamheid en uitmuntende kleurweergave.

Gedrukte kalenders

Gedrukte kalenders

Digitaal printen zorgt voor betere leesbaarheid als u op de kalender schrijft, omdat het papier de inkt eenvoudig opneemt. Kies uit de beschikbare opties uw voorkeur, van matte oppervlakken tot afwerkingen met reliëf voor een natuurlijker effect.

Raak geïnspireerd door onze galerij!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

Maak een geheel persoonlijke kalender

Een kolom voor elk familielid

Een kolom voor elk familielid

Voeg zoveel kolommen toe voor elk familielid als u wenst, met een maximum van acht. U kunt de titel van de kolom aanpassen met de naam van de persoon en ook hun eigen activiteiten rechtstreeks in de kalender vermelden.

Kies uw eigen kleuren

Kies uw eigen kleuren

U kunt naar wens de kleuren van de teksten, achtergronden, feestdagen en zondagen aanpassen en ook de mate van transparantie. Zo kunt u de kalender volledig naar wens aanpassen en zelfs de ontwerpkleuren afstemmen op de kleuren in de foto’s.

Vakantie en belangrijke data vermelden

Vakantie en belangrijke data vermelden

Zodra u het land en de regio heeft geselecteerd, kunt u een vooraf opgestelde lijst van officiële feestdagen aan uw kalender toevoegen. U kunt deze lijst naar wens bewerken en bepaalde data verwijderen, en ook uw eigen belangrijke data voor het hele gezin of elk afzonderlijk familielid toevoegen.

Zo maakt u een familiekalender

In deze korte video laten we zien hoe u een familiekalender kunt maken met meerdere kolommen voor uw familieleden

Wat maakt Saal Digital de juiste keuze?

We zijn een professioneel fotolab en grote liefhebbers van fotografie. We streven er altijd naar om onze producten verder te ontwikkelen om hogere standaarden te bereiken en aan de wensen van onze klanten te voldoen. Als moderne online dienstverlener zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige fotoproducten, waaronder gepersonaliseerde fotomuurkalenders, bureaukalenders en familiekalenders.

Geen logo van de fabrikant

Geen logo van de fabrikant

Geen van onze producten bevat ons logo. Je ontvangt een volledig neutraal product.

Snelle levering

Snelle levering

U ontvangt uw fotoproduct zeer snel. Met slechts een paar werkdagen productietijd duurt het wachten nooit lang.

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Bij Saal Digital bestelt u zonder zorgen. Uw tevredenheid staat centraal binnen onze bedrijfsfilosofie.

Veilig bestellen

Veilig bestellen

We bieden u verschillende veilige betaalwijzen voor uw bestellingen. U kunt betalen met bankkaart, creditcard of PayPal.

Professionele kwaliteit

Professionele kwaliteit

Wij geloven in het produceren van hoogwaardige fotoproducten om u altijd het beste te kunnen bieden. Met ons zijn uw foto’s in de beste handen!

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen