Bureaukalender van Saal Digital

Een unieke kalender- perfect voor uw bureau

Photos
De fotokalender is haarscherp, de details zijn net zoals het origineel Saal Digital winnaar fotokalender vergelijk test Echte fotokalender, zeer goed Drukkwaliteit & kleurechtheid: excellent

Individuele kalender voor uw bureau

Ontwerp een persoonlijke bureaukalender. U kunt kiezen tussen verschillende formaten, oppervlakken en kalenderontwerpen.

De kalender is ideaal voor uw bureau, sideboard of andere bijzondere plek in huis. U heeft met de 13 pagina´s de mogelijkheid om elke maand te voorzien van uw lievelings foto (bv. familie- of vakantiefoto´s) De bureaukalender bestaat uit: per maand één pagina plus een voorkant pagina. Uw kalender wordt op een stabiele kartonnen stand geplaatst.

Maximale ontwerpvrijheid

Naast de mogelijkheid om uw beginmaand en feestdagen aan te passen, kunt u uit drie calendariums kiezen. De uit te kiezen calendariums zijn: afgerond, eenvoudig en gebogen. Door de transparantie, veranderbare kleuren en cliparts geniet u van nog meer vrijheid.

Alle bureaukalenders worden met een spiraalbinding genaamd "Wire-O-binding" geleverd. De spiraalbinding is een stabiele en elegante binding voor uw kalenderbladen.

Tafelkalender eenvoudige calendarium

Eenvoudig en chic

Zet uw foto centraal. Het eenvoudige calendarium geeft uw lievelings foto de juiste touch. Het calendarium wordt over de gehele breedte geplaats en verbind zo een eenvoudig design met een chique look.

Uw fotokalender al bijzonder kunstwerk. Varieert u de kleuren van de feest- en zondagen evenals de achtergrond.

Afgerond calendarium

Bij de bureaukalender met afgerond calendarium, zijn de hoeken van het calendarium afgerond. Het calendarium toont alle dagen van de maand zeer overzichterlijk. Zowel de feestdagen als kalenderweken kunnen worden uitgekozen en worden aangepast.

Individualiseer uw kalender! Maakt u gebruik van alle creatieve mogelijkheden in de software. U kunt de achtergrond, feest- en zondagen naar wens veranderen. Maar ook de kleuren, dekking en transparantie kunt u veranderen. Zo kunt u uw foto een doorschijnende look geven.

Bureaukalender afgerond kalendarium
Bureaukalender afgerond calendarium

Afgerond en modern

Kiest u voor het afgeronde calendarium om uw bureaukalender een moderne look te geven. Het afgeronde calendarium geeft uw kalender een moderne krachtige uitstraling. 

Ook hier bieden de ontwerpmogelijkheden de mogelijkheid het calendarium aan de kleur van uw foto´s aan te passen. U kunt de randen prachtig met de cliparts combineren.

Zonder calendarium - voor professionals - totaal vrij ontwerp

De bureaukalender kunt u zonder voorgegeven calendarium ontwerpen. Deze ontwerpmogelijkheid is ideaal voor professionals, die hun kalender nog unieker en individueler willen maken. Met deze optie is uw kalender onverwisselbaar.

Bij deze kalender kunt u alles vrij ontwerpen. 12 afbeeldingen, kleuren, lay-out en natuurlijk de feest- en zondagen.

De bureaukalender is zonder calendarium kiesbaar

Kleuren individueel aanpasbaar

U kunt zelf de begin maand kiezen. Daarnaast kunt u uw kalender van eigen teksten voorzien. Wilt u een andere kleur? Geen probleem! Pas de kleuren van de achtergronden, teksten, calendarium, feest- en zondagen naar eigen wens aan! 

Super effect: transparantie! U kunt met de transparantie uw afbeeldingen vervagen! Ook het gebruik van PNG-bestanden is mogelijk.

Past u de grootte van het calendarium aan

Her calendarium van de fotokalender kunt u naar wens idividueel aanpassen.

Afhankelijk van het type kalender, kunt u de grootte van het calendarium aanpassen. Verkleint u het calendarium en leg zo de focus op uw foto. U kunt het calendarium vergroten. Wanneer u het calendarium vergroot worden verjaardagen en ingegeven afspraken groter weergegeven.

Naast de variabele beginmaand en startjaar, kunt u uw eigen tekst- en achtergrondkleur bepalen. De kleuren van de feest- en zondagen kunt u tevens naar wens aanpassen.

Feestdagen en individuele afspraken

In het menu "feestdagen" kunt u afhankelijk van het gekozen land de in de software opgeslagen landelijke feestdagen toevoegen. De landelijke feestdagen zijn van vele Europese landen voorhanden. 

U kunt de feestdagen naar wens aanpassen en uitbreiden. U kunt feestdagen verwijderen en nieuwe eigen feestdagen, verjaardagen en belangrijke afspraken toevoegen.

Nu bestellen
Nu bestellen