Bureaukalenders

Een unieke kalender voor uw bureau

Bureaukalenders

Bureaukalenders

Onze bureaukalenders hebben een hoogwaardige spiraalbinding en stabiele kartonnen basis, waardoor ze ook een prachtige decoratie zijn voor een tafel, dressoir of boekenplank. Als u altijd een overzicht van uw taken bij de hand wilt hebben, kunt u de bureaukalender perfect op uw bureau of nachtkastje zetten om er snel een blik op te werpen. Het is niet alleen een nuttig accessoire, maar ook een uitstekende manier om elke maand een mooi moment opnieuw te beleven.

Kalenders in het perfecte formaat voor uw bureau

Oppervlakken voor bureaukalenders

Oppervlakken voor bureaukalenders

Maak een keuze uit onze premium papiersoorten met hoogwaardige kleurenafdrukken. De afgedrukte kalenders zijn ideaal als u er met een pen of potlood op wilt schrijven. Door hun afwerking in mat of met reliëf garanderen ze een fantastische leesbaarheid.

Raak geïnspireerd door onze galerij!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

Kies uit een uitgebreide lijn ontwerpen voor uw kalender

Kies uit een uitgebreide lijn ontwerpen voor uw kalender

Maak een geheel persoonlijke kalender

Kies uw favoriete kleuren

Kies uw favoriete kleuren

Personaliseer uw bureaukalender volledig door het kiezen van uw gewenste kleuren voor werkdagen, feestdagen, zondagen en uw belangrijke data. Bovendien kunt u de achtergrondkleur en mate van transparantie aanpassen.

Feestdagen en eigen data toevoegen

Feestdagen en eigen data toevoegen

In het menu “Feestdagen” vindt u een vooraf opgestelde lijst met feestdagen voor het gekozen land of de regio. Daarnaast kunt u deze lijst naar wens uitbreiden of wijzigen door het verwijderen of toevoegen van uw eigen belangrijke data, zoals verjaardagen, jubilea of andere vermeldenswaardige gebeurtenissen.

Kies het formaat van de kalendertabel

Kies het formaat van de kalendertabel

Afhankelijk van of u meer ruimte voor uw foto’s wilt of liever de dagen van de maand groter weergeeft, kunt u het formaat van uw kalendertabel naar wens aanpassen.

Uw kalender delen

Uw kalender delen

U kunt uw project in slechts een paar klikken delen met wie u wilt. U kunt uw kalender met familie of vrienden delen, zodat ze opmerkingen kunnen plaatsen of zelf een bestelling kunnen doen. Als u een professional bent, kunt u de kalender rechtstreeks aan uw klanten verkopen.

Wat maakt Saal Digital de juiste keuze?

We zijn een professioneel fotolab en grote liefhebbers van fotografie. We streven er altijd naar om onze producten verder te ontwikkelen om hogere standaarden te bereiken en aan de wensen van onze klanten te voldoen. Als moderne online dienstverlener zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige fotoproducten, waaronder gepersonaliseerde fotomuurkalenders, bureaukalenders en familiekalenders.

Geen logo van de fabrikant

Geen logo van de fabrikant

Geen van onze producten bevat ons logo. Je ontvangt een volledig neutraal product.

Snelle levering

Snelle levering

U ontvangt uw fotoproduct zeer snel. Met slechts een paar werkdagen productietijd duurt het wachten nooit lang.

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Bij Saal Digital bestelt u zonder zorgen. Uw tevredenheid staat centraal binnen onze bedrijfsfilosofie.

Veilig bestellen

Veilig bestellen

We bieden u verschillende veilige betaalwijzen voor uw bestellingen. U kunt betalen met bankkaart, creditcard of PayPal.

Professionele kwaliteit

Professionele kwaliteit

Wij geloven in het produceren van hoogwaardige fotoproducten om u altijd het beste te kunnen bieden. Met ons zijn uw foto’s in de beste handen!

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen