Fotokalenders van Saal Digital

Twaalf pagina's voor bijzondere momenten

Muurkalenders

Onze muurkalenders zijn perfect om een persoonlijke touch aan een kamer te geven en tegelijkertijd uw leven georganiseerd te houden. Onze muurkalenders zijn gemaakt van extreem duurzame en stabiele materialen. Ze hebben een klassieke spiraalbinding, ook bekend als wire-o of double-o, met een stabiele hanger om de kalender eenvoudig op te hangen. Bovendien kunnen de pagina’s eenvoudig worden omgeslagen, zodat u een duidelijk overzicht van elke maand heeft en ze niet dubbelvouwen en beschadigd raken.

Photoproduct

Bureaukalenders

Onze bureaukalenders hebben een hoogwaardige spiraalbinding en stabiele kartonnen basis, waardoor ze ook een prachtige decoratie zijn voor een tafel, dressoir of boekenplank. Als u altijd een overzicht van uw taken bij de hand wilt hebben, kunt u de bureaukalender perfect op uw bureau of nachtkastje zetten om er snel een blik op te werpen. Het is niet alleen een nuttig accessoire, maar ook een uitstekende manier om elke maand een mooi moment opnieuw te beleven.

Photoproduct

Familiekalenders

Alle voordelen van onze kalenders, maar met iets extra’s: een ideale manier om de activiteiten van het hele gezin overzichtelijk te houden. Met onze familiekalender houdt u de activiteiten van uw dierbaren overzichtelijk door het aanmaken van een kolom voor elk familielid, waarin u persoonlijke gebeurtenissen kunt invullen. Tegelijkertijd kunt u uw mooiste momenten samen bekijken.

Photoproduct

Wat maakt Saal Digital de juiste keuze?

We zijn een professioneel fotolab en grote liefhebbers van fotografie. We streven er altijd naar om onze producten verder te ontwikkelen om hogere standaarden te bereiken en aan de wensen van onze klanten te voldoen. Als moderne online dienstverlener zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige fotoproducten, waaronder gepersonaliseerde fotomuurkalenders, bureaukalenders en familiekalenders.

usp-heading

Geen fabrikantlogo

Geen van onze producten bevatten ons logo. U ontvangt een geheel neutraal product zonder afleidende symbolen.

usp-heading2

Snelle levering

U ontvangt uw fotoproduct zeer snel. Met slechts een paar werkdagen productietijd duurt het wachten nooit lang.

usp-heading3

Tevredenheidsgarantie

Bij Saal Digital bestelt u zonder zorgen. Uw tevredenheid staat centraal binnen onze bedrijfsfilosofie.

usp-heading

Veilig bestellen

We bieden u verschillende veilige betaalwijzen voor uw bestellingen. U kunt betalen met bankkaart, creditcard of PayPal.

usp-heading2

Professionele kwaliteit

Wij geloven in het produceren van hoogwaardige fotoproducten om u altijd het beste te kunnen bieden. Met ons zijn uw foto’s in de beste handen!

Nu bestellen
Nu bestellen