Uw bericht verpakt op een vouwkaart

Individuele vormgeving in liggend formaat

Folded card
Gratis kaartvoorbeeld

Gratis kaartvoorbeeld

Bestel een gratis voorbeeld exemplaar. Zo krijgt u een eerste indruk van uw kaart.

Individueel bestelbaar

Individueel bestelbaar

Vanaf 1 stuk bestelbaar! Geen minimum hoeveelheid!

Zonder leverancierslogo

Zonder leverancierslogo

Onze fotoproducten worden zonder leverancierslogo geleverd.

Folded card with envelope
Photoproduct

Papiersoort "classic"

Het papiersoort „Classic" met 300 gr/m² beschikt over een uitermate glad en hoogwit oppervlak. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Photoproduct

Papiersoort "structuur"

Dit papiersoort „structuur“ met 300gr/m² geeft uw kaart niet alleen karakter, maar ook een hoge herkenningswaarde. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Photoproduct

Papiersoort "parelmoer"

Wanneer u aan design veel waarde hecht, is het papiersoort „parelmoer“ precies het juiste voor u. Het buitengewone papier beschikt over intensieve  reflecterende glans effecten. De 6-kleurendruk zorg voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Gemaakt voor uw panorama-opnames

Het kaartenportfolio van Saal Digital biedt oneindig veel  mogelijkheden om uw boodschap te presenteren. Één daarvan is de vouwkaart (onder-boven) in liggend formaat 15 x 10 cm (A6) en 20 x 10 cm (DIN Lang). Veel plaats voor uw panorama-opnames.

De vouw bevindt zich aan de bovenkant. En wordt naar boven opengeklapt. U kunt uw kaart geheel vrij ontwerpen of met behulp van onze designs in de software.

In één overzicht

  • verkrijgbaar in de maten 15 x 10 cm en 20 x 10 cm
  • keuze uit drie verschillende papier-oppervlakken
  • vier ontwerpzijden
  • optioneel met enveloppe verkrijgbaar
  • gratis voorbeeld-exemplaar
Folded card formats

Uw vouwkaart (onder-boven)

De vouwkaarten zijn in liggend formaat verkrijgbaar. En kunnen vanaf 1 stuk besteld worden. Bepaal het soort papier en bestel de passende enveloppe meteen met uw kaart mee.

Geen barcode- of logo! Wij willen dat u alle ruimte optimaal kunt benutten om een prachtige, unieke, individuele kaart te ontwerpen. U heeft bij Saal-Digital een neutraal fotoproduct.

Uw design

Maak een keuze uit de verschillende design´s. Creëer uw eigen individuele ontwerp en ontdek de talloze mogelijkheden in de gratis software.

Naast de verschillende lettertypen, cliparts en effecten kunt u uw kaarten met een eigen tekst voorzien. Niet te vergeten, onze prachtige achtergronden en randen, om een nog persoonlijkere kaart te ontwerpen.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen