Uw bericht verpakt op een vouwkaart

Individuele vormgeving in liggend formaat

Ons design "David" vindt u in onze software bij  Designs|Lay-outs in de categorie "Baby".

Gratis kaartvoorbeeld

Bestel een gratis voorbeeld exemplaar. Zo krijgt u een eerste indruk van uw kaart.

Individueel bestelbaar

Vanaf 1 stuk bestelbaar! Geen minimum hoeveelheid!

Onze fotoproducten worden zonder leverancierslogo geleverd.

Geen barcode

Neutraal fotoproduct zonder barcode.

De lay-outs in de software bieden u talrijke ideeën en mogelijkheden. Voor elke gelegenheid een passend design. Voorzie uw kaart van een persoonlijke boodschap.
Classic is een hhogwit, mat papier

Papiersoort "classic"

Het papiersoort „Classic" met 300 gr/m² beschikt over een uitermate glad en hoogwit oppervlak. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Structuur

Papiersoort "structuur"

Dit papiersoort „structuur“ met 300gr/m² geeft uw kaart niet alleen karakter, maar ook een hoge herkenningswaarde. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Papieroppervlak parelmoer heeft een karakteristiek glanzend refelcterend oppervlak.

Papiersoort "parelmoer"

Wanneer u aan design veel waarde hecht, is het papiersoort „parelmoer“ precies het juiste voor u. Het buitengewone papier beschikt over intensieve  reflecterende glans effecten. De 6-kleurendruk zorg voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Gemaakt voor uw panorama-opnames

Het kaartenportfolio van Saal Digital biedt oneindig veel  mogelijkheden om uw boodschap te presenteren. Één daarvan is de vouwkaart (onder-boven) in liggend formaat 15 x 10 cm (A6) en 20 x 10 cm (DIN Lang). Veel plaats voor uw panorama-opnames.

De vouw bevindt zich aan de bovenkant. En wordt naar boven opengeklapt. U kunt uw kaart geheel vrij ontwerpen of met behulp van onze designs in de software. 

In één overzicht

  • verkrijgbaar in de maten 15 x 10 cm en 20 x 10 cm
  • keuze uit drie verschillende papier-oppervlakken
  • vier ontwerpzijden
  • optioneel met enveloppe verkrijgbaar
  • gratis voorbeeld-exemplaar
Ook onze vouwkaarten (onder-boven) zijn met behulp van onze designs in de softwerp te ontwerpen. Deze vindt u in de software in de categorie Designs/Lay-outs. Ons voorbeelden hier heten "Spring" en "Ben".

Uw vouwkaart (onder-boven)

De vouwkaarten zijn in liggend formaat verkrijgbaar. En kunnen vanaf 1 stuk besteld worden. Bepaal het soort papier en bestel de passende enveloppe meteen met uw kaart mee.

Geen barcode- of logo! Wij willen dat u alle ruimte optimaal kunt benutten om een prachtige, unieke, individuele kaart te ontwerpen. U heeft bij Saal-Digital een neutraal fotoproduct.

Uw design

Maak een keuze uit de verschillende design´s. Creëer uw eigen individuele ontwerp en ontdek de talloze mogelijkheden in de gratis software. 

Naast de verschillende lettertypen, cliparts en effecten kunt u uw kaarten met een eigen tekst voorzien. Niet te vergeten, onze prachtige achtergronden en randen, om een nog persoonlijkere kaart te ontwerpen.

Nu bestellen
Nu bestellen