Uw bericht verpakt op een vouwkaart

Individuele vormgeving in liggend formaat

Folded card
Gratis kaartvoorbeeld

Gratis kaartvoorbeeld

Bestel een gratis voorbeeld exemplaar. Zo krijgt u een eerste indruk van uw kaart.

Individueel bestelbaar

Individueel bestelbaar

Vanaf 1 stuk bestelbaar! Geen minimum hoeveelheid!

Zonder leverancierslogo

Zonder leverancierslogo

Onze fotoproducten worden zonder leverancierslogo geleverd.

Folded card with envelope
Photoproduct

Papiersoort "classic"

Het papiersoort „Classic" met 300 gr/m² beschikt over een uitermate glad en hoogwit oppervlak. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Photoproduct

Gestructureerd

Het "Structured" papier (300g/m²) geeft je kaart niet alleen karakter, maar laat hem ook duidelijk aanvoelen. Zeskleurendruk zorgt voor opvallende kleuren.

Photoproduct

Papiersoort "parelmoer"

Wanneer u aan design veel waarde hecht, is het papiersoort „parelmoer“ precies het juiste voor u. Het buitengewone papier beschikt over intensieve  reflecterende glans effecten. De 6-kleurendruk zorg voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Gemaakt voor je panoramafoto's

De Saal Digital kaartencollectie geeft je verschillende mogelijkheden om je boodschap te presenteren. Een daarvan is de vouwkaart die in liggend formaat (15 x 10 cm en 20 x 10 cm) veel ruimte biedt voor je panoramafoto's.

De vouw bevindt zich aan de langste kant van de kaart, die naar boven toe opent, waardoor hij ook als woondecoratie kan worden gebruikt. In onze ontwerpsoftware hebben we diverse sjablonen voor je, maar je maakt ook een geheel eigen ontwerp voor je kaart.

In één overzicht

  • verkrijgbaar in de maten 15 x 10 cm en 20 x 10 cm
  • keuze uit drie verschillende papier-oppervlakken
  • vier ontwerpzijden
  • optioneel met enveloppe verkrijgbaar
  • gratis voorbeeld-exemplaar
Folded card formats

Uw vouwkaart (onder-boven)

De vouwkaarten zijn in liggend formaat verkrijgbaar. En kunnen vanaf 1 stuk besteld worden. Bepaal het soort papier en bestel de passende enveloppe meteen met uw kaart mee.

Geen barcode- of logo! Wij willen dat u alle ruimte optimaal kunt benutten om een prachtige, unieke, individuele kaart te ontwerpen. U heeft bij Saal-Digital een neutraal fotoproduct.

Jouw persoonlijke ontwerp

Kies uit verschillende ontwerpsjablonen of maak de lay-out van je gevouwen kaart zelf. De talrijke ontwerpopties in de gratis software helpen je om je eigen ontwerp te maken.

Naast verschillende lettertypes, clip art, filters en effecten kun je ook je foto's en teksten versieren met verschillende randen en achtergronden om een geheel eigen kaart te maken.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen