Uw bericht verpakt op een vouwkaart

Individuele vormgeving in liggend formaat

Gratis kaartvoorbeeld

Gratis kaartvoorbeeld

Bestel een gratis voorbeeld exemplaar. Zo krijgt u een eerste indruk van uw kaart.

Individueel bestelbaar

Individueel bestelbaar

Vanaf 1 stuk bestelbaar! Geen minimum hoeveelheid!

Zonder leverancierslogo

Zonder leverancierslogo

Onze fotoproducten worden zonder leverancierslogo geleverd.

Gemaakt voor je panoramafoto's

De Saal Digital kaartencollectie geeft je verschillende mogelijkheden om je boodschap te presenteren. Een daarvan is de vouwkaart die in liggend formaat (15 x 10 cm en 20 x 10 cm) veel ruimte biedt voor je panoramafoto's.

De vouw bevindt zich aan de langste kant van de kaart, die naar boven toe opent, waardoor hij ook als woondecoratie kan worden gebruikt. In onze ontwerpsoftware hebben we diverse sjablonen voor je, maar je maakt ook een geheel eigen ontwerp voor je kaart.

In één overzicht

  • verkrijgbaar in de maten 15 x 10 cm en 20 x 10 cm
  • keuze uit drie verschillende papier-oppervlakken
  • vier ontwerpzijden
  • optioneel met enveloppe verkrijgbaar
  • gratis voorbeeld-exemplaar

Uw vouwkaart (onder-boven)

De vouwkaarten zijn in liggend formaat verkrijgbaar. En kunnen vanaf 1 stuk besteld worden. Bepaal het soort papier en bestel de passende enveloppe meteen met uw kaart mee.

Geen barcode- of logo! Wij willen dat u alle ruimte optimaal kunt benutten om een prachtige, unieke, individuele kaart te ontwerpen. U heeft bij Saal-Digital een neutraal fotoproduct.

Jouw persoonlijke ontwerp

Kies uit verschillende ontwerpsjablonen of maak de lay-out van je gevouwen kaart zelf. De talrijke ontwerpopties in de gratis software helpen je om je eigen ontwerp te maken.

Naast verschillende lettertypes, clip art, filters en effecten kun je ook je foto's en teksten versieren met verschillende randen en achtergronden om een geheel eigen kaart te maken.

Photoproduct

Klassiek

Het "Classic" papier (300 g/m²) heeft een extreem glad en helder wit mat oppervlak. De digitale afdrukken zorgen voor briljante kleuren in levensechte fotokwaliteit.

Photoproduct

Gestructureerd

Het "Gestructureerde" papier (300 g/m²) geeft je kaart niet alleen karakter, maar zorgt ook voor een duidelijke textuur bij het aanraken. Digitaal drukken zorgt voor opvallende kleuren.

Photoproduct

Pearl

Als je veel waarde hecht aan design, is het "Pearl" papier de juiste keuze. Het buitengewone oppervlak heeft intense, glinsterende reflecties.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen