Uw bericht verpakt op een vouwkaart

Individuele vormgeving in liggend formaat

Ons design "David" vindt u in onze software bij  Designs|Lay-outs in de categorie "Baby".

Gratis kaartvoorbeeld

Bestel een gratis voorbeeld exemplaar. Zo krijgt u een eerste indruk van uw kaart.

Individueel bestelbaar

Vanaf 1 stuk bestelbaar! Geen minimum hoeveelheid!

Onze fotoproducten zijn zonder storend leverancierslogo.

6-kleurendruk

Briljante kleurenkwaliteit in natuurlijke fotokwaliteit door de professionele 6-kleurendruk.

Geen barcode

Neutraal fotoproduct zonder barcode.

De lay-outs in de software bieden u talrijke ideeën en mogelijkheden. Voor elke gelegenheid een passend design. Voorzie uw kaart van een persoonlijke boodschap.

Gemaakt voor uw panorama-opnames

Het kaartenportfolio van Saal Digital biedt oneindig veel  mogelijkheden om uw boodschap te presenteren. Één daarvan is de vouwkaart (onder-boven) in liggend formaat 15 x 10 cm (A6) en 20 x 10 cm (DIN Lang). Veel plaats voor uw panorama-opnames.

De vouw bevindt zich aan de bovenkant. En wordt naar boven opengeklapt. U kunt uw kaart geheel vrij ontwerpen of met behulp van onze designs in de software. 

In overzicht

  • verkrijgbaar in 15 x 10 cm en 20 x 10 cm
  • keuze uit drie verschillende papier-oppervlakken
  • vier ontwerpzijden
  • optioneel met envelop verkrijgbaar
  • gratis voorbeeld-exemplaar
Classic is een hhogwit, mat papier

Papiersoort "Classic"

Het papiersoort „Classic" met 300 gr/m² beschikt over een uitermate glad en hoogwit oppervlak. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurlijke fotokwaliteit.

Papiersoort "Gestructureerd"

Dit papiersoort „Gestructureerd“ met 300gr/m² geeft uw kaart niet alleen karakter, maar ook een hoge herkenningswaarde. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurlijke fotokwaliteit.

Papieroppervlak parelmoer heeft een karakteristiek glanzend refelcterend oppervlak.

Papiersoort "Parelmoer"

Wanneer u aan design veel waarde hecht, is het papiersoort „Parelmoer“ precies het juiste voor u. Het buitengewone oppervlak beschikt over intensieve  reflecterende glans effecten. De 6-kleurendruk zorg voor briljante kleuren in natuurlijke fotokwaliteit.

Ook onze vouwkaarten (onder-boven) zijn met behulp van onze designs in de softwerp te ontwerpen. Deze vindt u in de software in de categorie Designs/Lay-outs. Ons voorbeelden hier heten "Spring" en "Ben".

Uw vouwkaart (onder-boven)

De vouwkaarten zijn in liggend formaat verkrijgbaar. En kunnen vanaf 1 stuk besteld worden. Bepaal het papier-oppervlak en bestel de passende envelop meteen met uw kaart mee.

Geen barcode- of logo! Wij willen dat u alle plaats heeft om een prachtige, unieke, individuele kaart te ontwerpen. U heeft bij Saal-Digital een neutraal fotoproduct.

Uw design

Maak een keuze uit de verschillende design´s. Creëer uw eigen individuele ontwerp en ontdek de talloze mogelijkheden in de gratis software. 

Naast de verschillende lettertypen, cliparts en effecten kunt u uw kaarten met een eigen tekst voorzien. Niet te vergeten, onze prachtige achtergronden en randen, om een nog persoonlijkere kaart te ontwerpen.