Vouwkaart (links-rechts) in premium-kwaliteit

De bijzondere touch voor elke gelegenheid!

Folded Card left right
Gratis kaartvoorbeeld

Gratis kaartvoorbeeld

Bestel een gratis voorbeeld exemplaar. Zo krijgt u een eerste indruk van uw kaart.

Individueel bestelbaar

Individueel bestelbaar

Vanaf 1 stuk bestelbaar! Geen minimum hoeveelheid!

Zonder leverancierslogo

Zonder leverancierslogo

Onze fotoproducten worden zonder leverancierslogo geleverd.

Folded Card left right with envelope

Gevouwen kaarten precies zoals jij ze wilt hebben

Onze gevouwen kaarten zijn ontworpen om naar links uit te vouwen. Je kunt kiezen uit verschillende formaten - vierkant, staand of liggend - en een kaart naar wens samenstellen.

Bovendien zijn vouwkaarten decoratief op te zetten en bieden ze je veel ruimte voor een persoonlijke boodschap. Zo kun je niet alleen een boodschap weergeven, maar zelfs een kort verhaaltje voor de ontvanger.

In één overzicht

  • keuze uit vier formaten
  • in drie papiersoorten verkrijgbaar: classic, parelmoer, gestructureerd
  • optioneel met enveloppe bestelbaar
  • aantal kaarten vanaf 1 stuk
  • gratis "kaartvoorbeeld"
Photoproduct

Papiersoort "classic"

Het papiersoort „Classic" met 300 gr/m² beschikt over een uitermate glad en hoogwit oppervlak. De 6-kleurendruk zorgt voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Photoproduct

Gestructureerd

Het "Structured" papier (300g/m²) geeft je kaart niet alleen karakter, maar laat hem ook duidelijk aanvoelen. Zeskleurendruk zorgt voor opvallende kleuren.

Photoproduct

Papiersoort "parelmoer"

Wanneer u aan design veel waarde hecht, is het papiersoort „parelmoer“ precies het juiste voor u. Het buitengewone papier beschikt over intensieve  reflecterende glans effecten. De 6-kleurendruk zorg voor briljante kleuren in natuurgetrouwe fotokwaliteit.

Folded Cards (left right)

Kies de grootte, het formaat en de afwerking

De gevouwen kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten in staand, liggend of vierkant formaat. Met verschillende afwerkingsopties kunt u werkelijk elk detail naar uw hand zetten.

Maak je gevouwen kaart compleet met een bijpassende envelop en verstuur als bijzonder gebaar een persoonlijke groet van hoge kwaliteit. U kunt ook een gratis proefexemplaar van de door u ontworpen kaart bestellen voordat u een grote bestelling plaatst.

Volledige ontwerpvrijheid

Ontwerp je vouwkaarten in de software precies zoals jij dat wilt. Verschillende ontwerpsjablonen, gegroepeerd per gelegenheid, kunnen het proces voor je vergemakkelijken.

Als je meer details wilt toevoegen of het persoonlijker wilt maken, kun je foto's, ontwerpelementen of clip art toevoegen en er je eigen persoonlijke kunstwerk van maken. Maak gebruik van de vele gereedschappen in de Saal Design software - er zijn geen grenzen aan je creativiteit!

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen