Vouwkaart (links-rechts) in premium-kwaliteit

De bijzondere touch voor elke gelegenheid!

Gratis kaartvoorbeeld

Gratis kaartvoorbeeld

Bestel een gratis voorbeeld exemplaar. Zo krijgt u een eerste indruk van uw kaart.

Individueel bestelbaar

Individueel bestelbaar

Vanaf 1 stuk bestelbaar! Geen minimum hoeveelheid!

Zonder leverancierslogo

Zonder leverancierslogo

Onze fotoproducten worden zonder leverancierslogo geleverd.

Gevouwen kaarten precies zoals jij ze wilt hebben

Onze gevouwen kaarten zijn ontworpen om naar links uit te vouwen. Je kunt kiezen uit verschillende formaten - vierkant, staand of liggend - en een kaart naar wens samenstellen.

Bovendien zijn vouwkaarten decoratief op te zetten en bieden ze je veel ruimte voor een persoonlijke boodschap. Zo kun je niet alleen een boodschap weergeven, maar zelfs een kort verhaaltje voor de ontvanger.

In één overzicht

  • keuze uit vier formaten
  • in drie papiersoorten verkrijgbaar: classic, parelmoer, gestructureerd
  • optioneel met enveloppe bestelbaar
  • aantal kaarten vanaf 1 stuk
  • gratis "kaartvoorbeeld"

Kies de grootte, het formaat en de afwerking

De gevouwen kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten in staand, liggend of vierkant formaat. Met verschillende afwerkingsopties kunt u werkelijk elk detail naar uw hand zetten.

Maak je gevouwen kaart compleet met een bijpassende envelop en verstuur als bijzonder gebaar een persoonlijke groet van hoge kwaliteit. U kunt ook een gratis proefexemplaar van de door u ontworpen kaart bestellen voordat u een grote bestelling plaatst.

Volledige ontwerpvrijheid

Ontwerp je vouwkaarten in de software precies zoals jij dat wilt. Verschillende ontwerpsjablonen, gegroepeerd per gelegenheid, kunnen het proces voor je vergemakkelijken.

Als je meer details wilt toevoegen of het persoonlijker wilt maken, kun je foto's, ontwerpelementen of clip art toevoegen en er je eigen persoonlijke kunstwerk van maken. Maak gebruik van de vele gereedschappen in de Saal Design software - er zijn geen grenzen aan je creativiteit!

Photoproduct

Klassiek

Het "Classic" papier (300 g/m²) heeft een extreem glad en helder wit mat oppervlak. De digitale afdrukken zorgen voor briljante kleuren in levensechte fotokwaliteit.

Photoproduct

Gestructureerd

Het "Gestructureerde" papier (300 g/m²) geeft je kaart niet alleen karakter, maar zorgt ook voor een duidelijke textuur bij het aanraken. Digitaal drukken zorgt voor opvallende kleuren.

Photoproduct

Pearl

Als je veel waarde hecht aan design, is het "Pearl" papier de juiste keuze. Het buitengewone oppervlak heeft intense, glinsterende reflecties.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen