Hardcover Mini-leporello

Neem je herinneringen met je mee, waar je ook gaat!

Snelle productie

Snelle productie

Met een productietijd van slechts enkele werkdagen komt je bestelling in een mum van tijd aan

Goed aanpasbaar

Goed aanpasbaar

Voeg uw tekst en foto's toe en personaliseer het formaat en type papier

Zonder leverancierslogo

Zonder leverancierslogo

Onze fotoproducten worden zonder leverancierslogo geleverd.

Jouw foto's, weergegeven in een origineel formaat

Jouw foto's, weergegeven in een origineel formaat

De Hardcover Mini-leporello combineert de functionaliteit van een Fotoboek met het slimme ontwerp van een Mini-leporello lay-out. Het resultaat is een compact en duurzaam product dat volledig kan worden gepersonaliseerd. Ontwerp je eigen mini-portfolio die je gemakkelijk mee kunt nemen en waarin je bijzondere foto's veilig en goed beschermd in de harde kaft zitten.

Je kunt de Hardcover Mini-leporello ook gemakkelijk uitstallen op een plank of op een ander oppervlak. Hij blijft open en rechtop staan dankzij het innovatieve formaat, zodat je altijd naar je herinneringen kunt kijken.

FSC® gecertificeerd papier

FSC® gecertificeerd papier

We gebruiken voornamelijk FSC®-gecertificeerd papier, dat duurzaam is geproduceerd.

Geproduceerd met zonne-energie

Geproduceerd met zonne-energie

Met meer dan 3,000 m² aan zonnepanelen is onze energiebehoefte de meeste dagen gedekt.

Koolstofneutraal

Koolstofneutraal

Wij compenseren onvermijdelijke CO₂-uitstoot door te investeren in wereldwijde milieuprojecten.

Verantwoorde verzending

Verantwoorde verzending

Waar mogelijk verzenden we onze pakketten koolstofneutraal

Laat je mooiste trouw- en babyfoto's zien

Laat je mooiste trouw- en babyfoto's zien

Een Hardcover Mini-leporello kan een geweldig cadeau-idee zijn voor je gasten. Naast het maken van een gewoon Fotoboek met je trouwfoto's, kun je ook een paar van je favorieten kiezen en een Hardcover Mini Leporello maken om ze te laten zien. Dit is ook een geweldig cadeau voor je vrienden, familie en gasten. Het zal voor hen een geweldige manier zijn om terug te denken aan de prachtige dag die jullie samen hebben doorgebracht!

Hetzelfde geldt voor babyfotografie. Als je nieuwe foto's van je kinderen hebt gemaakt, maak dan een Hardcover Mini-leporello zodat je die foto's overal mee naar toe kunt nemen en aan je vrienden en familie kunt laten zien!

Je portfolio, altijd bij je

Je portfolio, altijd bij je

Als je een professionele ontwerper of fotograaf bent, kan het een goed idee zijn om een fysieke weergave van je werk bij je te hebben. De Hardcover Mini-leporello is hier perfect voor: het doet geen concessies aan kwaliteit, maar het is een klein en compact formaat dat gemakkelijk mee te nemen is.

Bovendien zijn je foto's met de hardcover zeer goed beschermd, zodat je een mini-versie van je portfolio overal mee naartoe kunt nemen!

Kent u de verschillende papiersoorten al?

Photoproduct

Gestructureerd

Het "Gestructureerde" papier (300 g/m²) geeft je kaart niet alleen karakter, maar zorgt ook voor een duidelijke textuur bij het aanraken. Digitaal drukken zorgt voor opvallende kleuren.

Photoproduct

Pearl

Als je veel waarde hecht aan design, is het "Pearl" papier de juiste keuze. Het buitengewone oppervlak heeft intense, glinsterende reflecties.

Photoproduct

Klassiek

Het "Classic" papier (300 g/m²) heeft een extreem glad en helder wit mat oppervlak. De digitale afdrukken zorgen voor briljante kleuren in levensechte fotokwaliteit.

Nu ontwerpen
Nu ontwerpen